Caroline Alvine Margareta Kastre = 16 = sant.

Åkej, första inlägget som 16 år dårå. Wow vad jag är stor och cool nu. Baha!

Födelsedagen var trevlig, inte så mkt fart men det var mkt mysigt! Malin sov här och var med och sjöng på morgonen. "Det låter som änglamusik i mina öron" ^^. Mitt på dagen någon gång kom KnasClaes på besök och medan jag var ute och red hann Denise också hitta hem till mig för att hålla stadsbesöket sällskap. Fick världens bästa present av CK: ankaret och texten är nu på plats på väggen. Mitt enda problem är att jag inte kan gå upp på morgonen för att jag ligger och tittar på bilden, hehe. Jag älskar den, tusen tack! C & D stannande kvar över middagen, som vi åtnjöt tillsammans med mormor och morfar och resten av familjen. Efteråt traditionell daimtårta och sedan lite mer måleri på väggen, lite mer musiklyssning och lite mer
skitsnack. Myspys!

TACK alla ni som gratulerat mig! Trodde inte jag kände så många människor. Varje grattis gjorde mig alldeles varm i magen, verkligen. Ni som glömde eller lät bli; Det var lågt...


Kommer ihåg när jag fyllde tio, då satt jag vid köksbordet och grät för att jag inte ville bli gammal. Jag hade helt enkelt min fösta ålderskris. Då, när jag hade hela livet framför mig hade jag ångest över att det en dag ska ta slut.  Ibland känner jag så fortfarande, därför känner jag också mer än någonsin att jag vill göra mitt liv till någonting bra, någonting jag kan vara stolt över.  Vill du hjäpla till ;) ?


pussilull


Communication.

Såhär va: Grunden till alla relationer i livet är uppbyggda av flera olika stenar, man kan likna den vid en mur. Varje relation är unik, alltså är det inte samma stenar som utgör grunden för alla murar. Men en sten som faktiskt är nödvändig för att en relationsmur, vilken den än må vara, ska hållas uppe och inte falla samman är kommunikationsstenen. Man måste kunna prata med varandra. Det är klart, att om man har något att säga som man är rädd att någon annan ska bli sårad eller ledsen över att höra kanske man drar sig för skrida till verket, men i längden är det jobbigast för alla om man inte gör det. 
       
Jag tycker om att spela med öppna kort, så att alla är med på vad som händer i och omkring mig. Det betyder inte att jag måste dela med mig av alla mina innersta tankar, men jag ger åtminstone min omgivning en chans att rätta sig efter det jag har att säga, om den nu skulle tycka att jag var värd det. Tycker den inte det, är det fritt fram att vända ryggen till och ta en annan väg, jag begär inte att alla ska följa mig genom mitt livs resa. Egentligen begär jag inte så mycket, det jag frågar efter är helt enkelt att de som påverkar hur jag mår och vad jag känner genom att på ett eller annat sätt vara en del av mitt liv låter mig veta hur de ser på mig och vad jag betyder för dem. 
       
Jag sträcker mig efter sanningen, och inte någon av alla de vita lögner som man spottar ur sig till höger och till vänster. Ärlighet varar längst, tror jag det heter. Hur som helst är ärligheten det som är viktigast för mig just nu, oavsett hur den ter sig. Jag kan ta mycket, men lögner är det värsta jag vet. Visst, jag snackar skit. Det är klart, det gör väl alla. Men mycket av det jag säger skulle jag lika gärna kunna säga till den jag pratar om. Inte allt, jag är långt ifrån perfekt, men mycket. Och jag ljuger inte. Faktiskt. Säger jag "Du betyder mycket för mig" så menar jag det. Lite det jag menar, jag vill kunna lita på det som sägs till mig, veta att det är sant och att det som sägs inte är förvrängt eller vinklat. Bara rakt på sak.


Gud vad jag älskar att skriva diffusa blogginlägg. Det här passar in på ganska många i mitt liv just nu, vissa mer än andra. Alla som känner sig träffade får gärna fundera lite, jag menar varenda ord.


HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT PRATA? SÄG NÅGONTING! (säg sanningen)



pussilull

Tjalalala Pa!

Ni vet de där äckliga horoskopen på Playahead (som jag för övrigt är inne på allt för ofta, beroende av skiten) som brukar säga typ att man ska göra snöänglar och baka kakor? Jag har nog aldrig känt mig träffad av dem, förrän idag.

"Härmed deklarerar jag dagens dag till den officiella stolpskottsdagen för din del, ingen tur alls nej! Ibland vill du bara sova. Du är rik som en apa, en stor fet orangutang! Du behöver närhet mer än någonsin just nu, om än bara för natten."

Tror inte att det kunde vara mer så. Tyvärr måste jag kanske säga. Bah!

Kom försent till Levnadsläran, och Svenskan. Blev hemskickad för tidigt från matten för att vi störde. Och on top of that är jag kroppsmålad lite här och där (inte där, ifall nån klasskompis skulle råka läsa). Greaters! Har huvudvärk och ont i magen. Nu gnäller jag bara, förlåt. HAHAHA!


(och hon byter samtalsämne)


Min mormor och morfar hade aldrig hört uttrycket "Give me five" förut, är inte det hur sött som helst? Jag har tillfört den äldre generationen något i utbyte mot allt de den lärt mig. Wohoo! Kännsbra kännsbra. Satt och pratade engelska med morfar i minst en halvtimme. Det var galet roligt, och nyttigt tror jag. Övning ger färdighet, och färdighet är nyttigt i det stora livet sen. Morfar hjälpte mig måla det sista i rummet, så nu är det klart. Som sagt, väntar på ankaret men det kommer nog snart :) Sen ska jag möblera om lite, och ta in trumsetet. Det kommer nog bli ganska bra när det är klart.



Till Helgen ska jag ÅKA SKIDOR! Okej, i Väsjöbacken, men såhär i börjar av säsongen har jag ganska lågt ställda krav. En fungerande lift, helst lite snö och någon att åka med är allt jag behöver. Jag har allt. Taggataggatagga!!  Dessutom blir det Romme den 14e. Sen Hammarbybacken någon dag också i förberedelse för Alperna vecka nio. Skidåkningen kommer bli ett genomgående tema i mina muppiga blogginlägg fram tills dess. Är det bara jag som längtar?!?


pussilull



Alvine says.

Alltså. Jag är verkligen inte Djurrättsaktivist. Inte militant vegan. Inte ens lite vegeterian. Men när jag ser sånt här kan jag förstå de som är det. Ibland undrar jag vad det är för fel på människor. Var bara tvungen att ägna åtta meningar och en länk åt detta, nu är jag klar.

Hej, jag är mindre stolt över att vara människa om det här är vad vi står för.


Min häst är sjuk och det är mindre roligt. Jag är sjuk och det är också mindre roligt. Imorrn har vi SvenskaA-uppsatsskrivning i tre timmar och det är inte heller så kul. Men efter den djupaste diskussionen jag haft på länge kom jag och Cawboy fram till att det är ganska vanligt att vara pessimist, och ibland nog ganska bra. Så jag kör på det nu. I sommar ska vi sitta under stjärnorna och prata om sånt som faller oss in, känn på den du! Längtar tills solvärmen smyger sig innanför kläderna och gör livet roligare att leva igen!


Nu ska jag ägna mig åt att sova, typ. Hade massor av roliga saker jag skulle skriva men det glömde jag snabbt bort vad det var. Fanfanfan.. Juste! Lyssnade massa på Thåström idag. "Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa som jag vet". Snacka om att formulera sig fint. Sånt vill jag ockås komma på, men om jag skulle ge någon en komplimang blir det mer :"Ehm, fina ögon du har då.." Det är ett nytt mål jag har med mitt liv. Komma på en mening, som är sådär galet fin att alla som hör den önskar att de själva hade skrivit den. Sängen nästa, ska ligga och tänka ett par timmar. Mycket som far runt i hjärnan, men kom med något nytt någon gång.

pussilull

Hej mitt Vinterland!

"Inatt kom isen över sjön, och snön föll försiktigt över Skandinavien"

Det känns ruggigt skönt att vintern är här. Kan inte önska mig bättre väder än det jag fick idag. Sol, snöglitter i luften och ett par grader kallt. Jag behöver inte så mycket mer för att må bra. Hoppas det håller i sig en vecka, vill ha sånt här väder på min födelsedag! Sen måste vi hinna åka pluka också, och göra snöänglar. Det är så mycket man ska hinna, finns så mycket att fylla dagarna med.



CERVINIA VECKA 9 MED MARIA OCH DENISE!
Tror du att jag längtar lite eller?

"Tänk dig en tidig morgon, första kabinen upp till toppen. Solen lyser. Orörd puder i backarna. Åker till det där stället utanför pisterna som är så himla fint, det där stället som är perfekt överallt. Tittar ner över branten, det liksom glittrar i luften när snön sakta faller o reflekteras i solljuset. Känner hur solen värmer genom jackan. Sen bara luta sig framåt, ta fart och pumpa lössnö. Ramla någon gång, skratta, resa sig och fortsätta nerför. Vänta in alla, se hur varje kind färgats röd av ansträngning och kylig luft. Andedräkten i små moln från näsa och mun. Blunda, känna hur det bubblar i magen av den där "lycko-frihets-känslan" som man bara kan få av skidåkning. Vara tacksam över att man fått uppleva den, sen bara känna. Det är, utan tvivel, det bästa jag vet!"



Jag är så äckligt taggad på att åka skidor nu. Tiden går inte tillräckligt fort, jag vill ha sportlov NU! Fast först ska jag bli frisk - inte ett år till i Alperna med en tung förkylning hängande över mig. Även om man kan tänka bort det mesta, så orkar man helt enkelt inte lika mycket om man är sjuk. Min kondis är inte mycket att hänga i julgranen när jag är frisk, så nu är den väl knappt värd att ens ta i. Haha, borde träna, men skit samma. Jag kör på diet istället. Lunchen idag bestog av vanlijglass med hemmagjord chokladsås (smält bregott normal i micron, och häll i oboy). Konstigt att jag inte är typ tio gånger större än jag är. Måste bero på att jag äter frukt ibland. Där har vi det! Smart Carro. (Tänkt på att jag pratar om mig själv i tredje person? Det är lite skrämmande, har för mig att det är ett psykopatdrag^^)


pussilull

Döden, Häxor och Gråa Väggar.

Bah (mitt nya favorituttryck) ! Idag har varit en jobbig dag. En tung dag. Det som glädjer mig är att jag inte är EMO för det, bara trött och allmänt irriterad på min lillasyster. Hade diskussioner om döden på levnadsläran, det var riktigt tufft att höra och eftersom jag är som jag är rann det en strid ström av elefanttårar nerför mina kinder under hela timmens gång. Som tur är har jag ju min klass att luta mig mot, det blev thé och chokladboll i cafeterian och bumbibjörnarna och hej Monika på matten efteråt som en välbehövlig uppmuntring. På lunchen gick jag, Julia, Rebecca och John till vilorummet för att vila. Haha "Det här är en sång om ingenting", de tre tjejerna och Johnnie hade en mysstund tillsammans för att samla kraft inför kommande svårigheter att tackla. Ts, vad är det för fel på oss?

Längtar till helgen. Vill soooova! Men, jag har på riktigt börjat tro på det de säger (att jag är Harro), så jag tror typ att jag kan vara på flera ställen samtidigt. Därför (trumvirvel) så har jag dubblebokat mig själv hela helgen (applåder). Så nu står jag inför lite olika val, med min beslutsångest kommer det sluta med att jag sitter ensam på mitt rum this whole weekend. Grattis på födelsedagen (som förövrigt är nästa söndag, den 28 januari! RING OCH SJUNG, tack! ) Jaja, det blir som det blir. Hoppas på att det blir bra, maha. Faktiskt ruggit sugen på att se om du kommer hålla vad du sagt. "Snygga skosnören - ska vi hångla?". Sämsta raggningsrepliken jag hört, därför är jag spänd på att se om den går hem. Kör hårt, snygging^^.
Är skoningslöst tvingad att gå i skolan (!) på lördag. Fy sjutton, inte kul alls. Men, om man ska se positivt på det så är jag ledig HELA måndagen istället. Inget ont som inte för något gott med sig som vi positiva nissar brukar säga.

Det jag måste göra, om jag vill överleva och inte bli brutalt ihjälslagen av mamma, är att jag måste måla klart i mitt rum. Jag startade projektet för två veckor sen och har i dagsläget kommit ungefär halvvägs. Illa Carro, riktigt illa. Men nån gång blir det nog klart, om jag har tur. Helt klart blir det inte förrän Claes pallrar sig hit ut och målar mitt finfina ankare på väggen. Men, han dissar mig lite just nu så jag får tjata tror jag, hehe^^

117703-47

Tänk er det här på väggen mitt emot huvuddelen av min säng. Underbart eller vad?



 

pussilull

Kristin - ett minne blott.

Kristin Lavransdotter är världshistoriens största skämt, och jag slipper läsa ett enda ord till ur den någonsin igen. Tack och Hejdå, Sigrid.

Min lillasyster Cecilia står bredvid mig och hotar att ta livet av sig med en borrmaskin, det är ganska svårt att ta henne på allvar. Det finns de som säger att vi är lika, det är en ganska skrämmande tanke som jag inte riktigt kan hantera. Hur kommer världen se ut om det ska finnas två av mig? I don´t wanna know.
Annars är hon ganska söt ibland, även om hon håller på att förvandlas till en ganska normal tonåring, mycket mer normal än jag någonsin varit. Det dröjer nog inte länge innan hon kommer sno grabbar framför näsan på mig, fast det vet hon inte om själv, hahaha..

Jag har massor av läskig överskottsenergi som jag inte vet vad jag ska göra av. Det kryper under skinnet och jag kan knappt sitta stilla, tårna trummar mot golvet konstant. En ganska ovan känsla, är van vid att inte kunna hålla ögonen öppna om jag suttit ner i mer än tre minuter, men den är välkommen. Jag borde plugga. Jättemycket. Men så säger jag till mig själv varje dag, ändå blir det oftast inte mer än ett par timmar i veckan. Har äckelmatte att komma ifatt i, äckelfranska att repetera grammaaatiik i, äckelsvenska att läsa lite till i. Menmenmen, det kan jag säga till mig själv hur mycket jag vill, kommer ändå inte orka ta upp böckerna som jag släpat hem hela vägen från skolan ur väskan. Så vi skiter i pluggandet och ägnar oss (varför "oss" och "vi", leker gollum?) åt mer viktiga saker. Till exempel.. Fan, det är här jag skulle skriva om allt annat som jag har för mig på dagarna, men eftersom jag inte har något liv så blir det ganska glest mellan raderna. Det var inte menat som ett skämt, (gud vad jag borde ta bort det här) jag var faktiskt lite småseriös. Nej, nu ljög jag. Fan, när blev jag såhär flummig? Okej, koncentration. Vilka viktiga saker har jag fått reda på idag? :
* Jag måste gå i skolan på lördag. Illa.
* Jag får komp. för det och är LEDIG på måndag! Najs.
* Rosa har damp.
* Spenat är gott, åtminstone inte lika äckligt som jag trodde.



pussilull


Lars Winnerbäck.

Kommer aldrig tröttna på den här låten, den är finfinfin. Fast Julia, lite förstörd är den nog^^

KOM ÄNGLAR


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet
och det blod som jag trodde var stilla
det fick du att rinna
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa
fick du att försvinna

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
och den stund som jag kände som nära
var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära
dom gick därifrån

Så kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Och du somnade den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt
och om nån att beröra
och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten
- jag liksom föll över kanten

Så kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Så kom änglar och ta mig till henne
och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nån annanstans

Kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Den vackraste stunden i livet var den när du kom..


Dedicated to Julia, Rikke, Rebecca, Sophie, Malin, Ingrid, Claesarna & alla andra Winnerbäckare. Och det coolaste av allt är att pappa inte sa NEJ när jag sa att jag ska med i sommar. Inte ett klockrent JA än, men det kommer, jag brukar få som jag vill till slut^^ Och då blir det MUSIK för hela slanten.

pussilull

Rudbeck <3

117703-46
117703-45


Man får ta lite hänsyn till att vi är en NORRMAN, en KINES, en BLONDIN och två 91or !

För att ha kul med oss krävs nedanstående, rankat i ordning med det viktigaste högst upp.
1.) Misstolka allt. Så mycket som man kan, helst mer.
2.) Tycka att Harroskämt, Hamsterskämt och Fårskämt är mkt roligt ( + bananskämt,Carros anm.)
3.) Alltid skratta åt sina egna skämt.
4.) Älska och överskatta sin egen humor.
5.) Titta snett om någon annan säger något "roligt", så att resten av gruppen kan skratta åt hur du ser ut.


pussilull

070110

Mamma hemma igen. Tack och lov. Välkommen tillbaka till verkligheten med uppdraget att rädda mig från ett öde värre än döden.



Nu har jag kommit in i en period då jag tänker alldeles för mycket igen. Det är jobbigt på riktigt, men det är ju bara mig jag har att skylla på. Jag hade bestämt mig för att inte börja känna för mycket, det skulle liksom inte fungera. Men sen så flippade mina hormorner, och jag veknade, haha. Det hade i vanliga fall varit välkomnat, men just det här skulle bara leda till besvikelse, vilket det nu kommer att göra. Jag vet inte varför jag envisas med att stå emot, men det gör jag hur som helst och därför beter jag mig på ett sätt som inte stämmer överens med vad jag känner och står för. Livet kan vara ganska hårt ibland, men vad ska en liten tjej göra åt saken? Bara låta tiden gå, och se vad som händer på vägen. Allt kan ju faktiskt lösa sig till det bästa.



På mindre än ett dygn har tre personer berättat för mig att jag är väldigt dryg, undrar vad det har med att göra :P



pussilull

070107

Sista lovdagen. Smakar lite på orden och kommer fram till att det inte bekommer mig speciellt mycket. För mycket ledighet mår man inte bra av, haha. Jag lyckas alltid vända på dygnet, vilket leder till att jag blir lat och grinig på dagarna. Stackars min familj.

Ingrid, bilderna får det att krypa under skinnet på mig. Den kvällen och den natten var bland det mysigaste jag varit med om. Vet inte hur vi ska kunna överträffa det. Kommer du ihåg?
Stenbordet och stenstolarna där det blåste sommarnattsstorm. Claesarna lekte med sina eldpinnar och ritade streck som i Blairwitch på husväggen. De otroligt dåliga spökhistorierna "och så skulle han hämta vatten, för han skulle..ehm, koka gröt..". Hur Håkan nynnade i bakgrunden och hur sött alla nygrillade marsmallows smakade efter att ha svettats över elden. Det kommer jag aldrig glömma.


Idag har jag tränat, igen. Det gick strålande, såna här stunder man kommer ihåg varför man rider. Fick pussa på Maria och Malin också, det var på tiden! Gangbang i helgen hoppas jag :)


pussilull

<3

Vet ni varför det är helt underbart att bo på Alby? Det är för att här finns de allra bästa grannarna! De man alltid har kul med, de man alltid kan lita på. Det är därför jag står ut med att bo på ett ställe som man inte kan ta sej ifrån senare än klockan sex på helgerna.
Denise, Tjockis o Banan.


117703-43

Pussa på min Denise, det är mys!





Idag har jag lekt med Rikke och Rebecca. Eftersom jag är lite speciell så tänkte jag liva upp stämningen genom att klä ut mej som en muslim, och sätta på mig runda glasögon. Det är förevigat, utpressningsbilder. JÄTTEFINA.
Sen har vi bakat, ätit kakor, druckit te, ätit mackor, ätit mer kakor. Dansade till Winnerbäck och spelade Hurt tusen gånger (snart kan jag den på två instrument).
I sommar ska vi åka med Rikkes båt till Gotland. Vi ska ligga på däck och lyssna på LW hela tiden, på sommaren kan jag inte tänka mej något bättre.


pussilull

Jullovet 2006/2007 hittills...

Kommer inte orka sammanfatta sådär överdrivet noga, men gör ett försök.

Det har varit ett ganska skönt jullov. Jag har inte gjort så mycket, utan tagit det lugnt mest hela tiden. Sovit hemma alla nätter, jobbat mycket, träffat i princip hela släkten. Trots detta är jag nog tröttare nu än jag var när vi fick lov, sover alldeles för lite.

Julafton var mysig, verkligen. Mamma, pappa, älskade syster, mormor, morfar och farfar. Bara vi, Kalle Anka, ljusen, maten och tomten. Ingen stress. Man behöver några lugna dagar om året, julafton ligger på precis rätt ställe.

Nyårsafton var galen. Jag var ganska rädd innan, om jag ska vara ärlig. Men det gick bra. Eller, jag gjorde ju vissa saker och sa vissa saker som jag inte borde ha gjort/sagt. Men sånt får man räkna med, och det är ju bara jag som får skämmas. Hur som helst var det väldigt roligt, är glad att jag gick dit.

Har förutom det lekt med mina kompisar, varit i stallet, målat i mitt rum och spelat ganska mycket piano.

Nu ska det nästan bli skönt att skolan börjar igen, skönt med lite fasta rutiner på schemat. Saknar min knasiga klass, mycket. Saknar inte kemin, matten och franskan lika mycket, men man får ta det onda med det goda eller nåt.


pussilull

2007.

Året 2006 har varit ett riktigt bra år. Tack för det!



Nurå, 2007. Nytt år och nya möjligheter och blablabla.. Förhoppningsvis kommer allt bara rulla på i samma bana som det gjort hittills, utan att det dyker upp alltför stora problem längs vägen. Jag tror nämligen att livet blir vad man gör det till, att man kan förändra saker även om det inte står ett årsskifte och knackar på dörren. Jag tror att man som människa kan åstadkomma mycket, bara man vill. 

Jag undrar om tiden går fortare och fortare ju äldre man blir. Om ett år för mig nu blir som en månad för den person jag kommer att vara om 50 år. Ifall det nu skulle vara så, så tycker jag att man ska ta tillvara på all tid man har.
Kom fram till att jag inte vill tänka tillbaka på de här åren när jag är gammal, och ångra saker jag inte gjorde. Man måste våga chansa, man måste våga sätta saker och ting på spel. Eller måste kanske är fel ord, men annars riskerar man att livet blir grått och bara på rutin.

Nog med det seriöst snacket, haha. Jag är inte rätt person att vara seriös, det kan man ägna sig åt när man är gammal och inte har nåt bättre för sig. När man är ung, eller snarare liten, så kan man få vara oseriös och kanske göra bort sig lite utan att det spelar så stor roll. "Vad gör det om hundra år när allting kommer kring?" För den sakens skull måste man ju inte gå omkring och strunta i konsekvenserna av sina handlingar, dom lär man ju få deala med oavsett ålder, men man kanske har lite lättare att bortförklara sig.. :)


Snart är jag sexton. Jag tror att det är rätt så vanligt att man tycker att man är ganska gammal i den här åldern, men det är inget jag har gjort någonsin, tror jag. Jag har alltid, i alla sammanhang varit yngst, och är ganska van vid det dessutom. Ibland kan det tillochmed vara skönt, man har inte direkt nån press att vara mogen, vilket jag har haft nytta av ganska många gånger! Hahaha, lilla Carro, ska hon någonsin skärpa sig? Kanske, om några år.. Fast förmodligen inte.


pussilull