29 januari - 21 år alltså

Det händer ganska mycket när man är hemma. Så mycket som möjligt ska planeras in på så kort tid som möjligt, är temat. Sen jag åkte från Umeå i onsdags eftermiddag har jag varit och fikat hos mormor och morfar två gånger. Jag har sovit två nätter i Linköping och snart tre nätter i Stockholm. Jag har varit på Andrees examen, och gråtit en skvätt när de fick sina flygarvingar. Och jag har varit på flygvapenmuseet. Jag har ätit middag med min och hans familj, tillsammans. Jag har varit ute och gjort Linköping stad by night. Så har jag ridit två gånger, och tolkat bakom Wilbert på Stora Wäsby. Handlat har jag gjort också, och tittat på film. Och så har jag hunnit med att fylla 21 år, och fira det med många av mina finaste vänner. Imorgon åker jag tillbaka till Umeå, så då kanske man får vila lite. 

23 januari - T3

Idag hade vi upprop för den nya terminen. Termin tre. Jag går numera alltså officiellt andra året på läkarutbildningen. Vi ska börja läsa immunologi, hjärtats fysiologi och resten av hela cirkulationen. När vår kurssamordnare gick igenom kursens upplägg blev jag lite småupphetsad. Sjukt coolt med thoraxdissektion! Annars då. Livet är lite turbulent för dagen. Mycket som händer och jag förstår knappt hälften av det. Jag får hoppas att livet gör som det brukar, och löser sig med tiden.

21 januari - defekationsprocessen är ett minne blott

Tentan avklarad, bra skit!
Igår var jag och frugan hemma hos Jenny, bastade och åt massa god mat. Idag efter att vi blev utsläppta i friheten igen blev det grötlunch hos mig på Tviste och sen en promenad in till stan och systemet. Nu har vi ätit pizza/hamburgare/parisare/pizza/carbonara och spelat spel som förfest. Detta har resulterat i bland annat att Viktor och Adam dansat tryckare utan tröja och att alla avslöjat sina mest märkliga sexplatser. Vi är ett fantansifullt gäng, minst sagt. Nu ska vi rulla vidare hem till Samuel för inflyttningsfest och sen blir det dansadansa inne i stan. Och imorgon är vi lediga!

20 januari - who run the world? girls!

Ger upp plugget, känns bra. Får dåligt samvete, tänker att jag borde göra något av värde. Tar fram dammsugaren. Dammsugaren går sönder. Lagar dammsugaren (!). Skriver ett blogginlägg för att berätta hur fantastiskt duktig jag har varit. Fortsätter att dammsuga. Vem behöver en man i huset?

19 januari - typiskt bajsplugg (bokstavligt talat)

Nivån på tentaplugget är fantastisk. Satt 0830 - 1645, tog en paus för att bli frisk i huvudet, handla på ÅC, duscha och äta mat. Nu ska jag ta med mig energidryck, popcorn och pluggsaker upp till Jennifer. Sen blir det det plus godis och glass och sjukt stabilt högstadieplugg tills vi inte orkar mer. Världens sämsta planering, men det gör inte så mycket för upplägget är liksom ändå fab.

15 januari - fast ändå inte.

Har kanske inte varit så vansinnigt aktiv med bloggomvårdnaden den senaste tiden. Vet inte om det beror på att jag inte har haft lust, inte har haft tid eller helt enkelt inte haft någonting speciellt att skriva. Kanske är någon slags blandning. Men det är ganska bra nu, faktiskt. Tillbaka uppe i Umeå, och till det vinterland som har blivit här sen jag åkte till ned Stockholm innan jul.
Har tränat en hel massa, med frugan i veckan och med Andree nu i helgen. Provat klätterutrustning (hur bra julklapp?!) testat sh'bam och lekt lite på gymmet. Så har det hunnits med lite plugg, en del filmtittande och en rejäl mängd onyttigheter. Men det får vara okej, det också!

12 januari - 2012

Nytt år! Tänkte inte lägga så mycket energi på det i det här inlägget, utan snarare bara meddela att jag lever och mår bra. Är uppe i Umeå igen efter ett (mestadels) fantastiskt jullov. Här är det vinter på riktigt, och vardagen har (typ) rullat igång och är tillbaka till det normala. Tenta om drygt en vecka och ingen tycks komma igång med plugget, får se hur det går med det. Nu ska jag möta upp frugan och knata iväg till Iksu för lite gym. Får se hur det går, träningsvärken sen benpass i tisdags och combat igår har inga problem med att göra sig påmind. Men Iksu är världens bästa, waaaow!