26 september - ledig!

Vilken sjukt härlig känsla det är att vakna på morgonen och inte behöva gå upp. Att faktiskt få ligga kvar och mysa för sig själv under duntäcket och tänka på allt man inte behöver göra under dagen. Så var det imorse, för första gången sedan i lördags. Har jobbat jättemycket dom senaste veckorna, men det är ganska skönt. Fast det slår ändå inte en ledig dag som en här!

Igår kväll satt jag framför TVn mellan åtta (idol) och tolv (slut på Mona Lisa smile) med Cissi. Patrik kom hit men han somnade typ nio, plutten. Jag var också ganska trött, jobbade mellan kvart över tio och kvart i åtta. Det var full rulle på jobbet, nån hög donkenchef som kontrollerade vår restaurang (jag vet, jag kallar det restaurang! trodde aldrig det skulle gå så långt). Men det var kul, jag fick tydligen beröm av honom och mina chefer verkade väldigt nöjda. Då är det kul att kämpa på, när det ger någonting liksom! :)

Nu ska jag iväg till min kille och titta på film. Sen ska vi kolla lite på priser på flyg och boende i Canada och Alperna, får se vad vi hittar. Vore ju kul att börja leta lite, liksom. Och ikväll blire Paddys night! Kommer dit lite rudbeckfolk, vi ska typ dricka alkohol och snacka skit. Värt! Och imorgon är det nio timmar på donken igen, go for it bara!


21 september - Mian!

Idag har jag varit duktig, och imorgon kommer jag att vara duktig!
Först jobbade jag i stallet mellan nio och halv ett, sen red jag Rosa och lagade mat och duschade. Sen tog jag bussen tjugotvå minuter över tre för att jobba extra mellan fyra och åtta på Donken. Blev bara där tre timmar, men ändå, kände mig som en duktig medarbetare som ställde upp när dom ringde fast jag siktat in mig på att chilla på eftermiddagen :)

Imorgon är det samma visa, fast det blir Donk mellan fyra och tio och jag slipper ta bussen. Men jag måste hinna med att köra Cissi till Löwet för röntgning och ultraljudning av hennes hälsena (Rosa klev på den igår) mellan stallet och Donken. Kommer vara död på kvällen!

Men ikväll var jag inte död, för ikväll kom bästaste Mian och hämtade mig på McDonalds och sen åkte vi hem till Alby, drack the, åt ginos och tittade på tv. Back to the old days, med min fantastiska vän som jag tycker så mycket om. Var ute med henne, Jacob, Malin och Matilda i fredags. En spontankväll i Jacobs studentlägenhet med Geisha, bra musik och alldeles för mycket alkohol. Sen på nån pub på Handels innan jag mötte upp min pojkvän som gjorde mig sällskap hem!

I lördags var Jullan, Rikke, Johanna och Jenny här hos mig. Vi åt Pizza och ginos (my new favouite), tittade på the Notebook (aaw) och snackade skit. Eller, mest var det Julia och Rikke som snackade och vi andra garvade (det gjorde iofs dom också) men det dög rätt bra det också^^ Aja, det var väl det som vi säger. Toodels!

18 september - saknar.

Det känns som att jag är i någonslags mellanperiod. Allt känns "bajsmellan", som jag och min syster skulle ha sagt. Det är egentligen najs, jag har jobb och kan tjäna pengar, men jag vet inte ens vad jag vill göra med dom sen.. Aja, det löser sej. Men vad jag menar är, att jag gör inte det jag gör nu för att jag vill göra det. Jag gör det för att jag vill kunna göra andra saker sen, och det är en jävla skillnad. Tror jag..

Sen är jag alldeles för isolerad på min gård, men det blir såna projekt att styra saker. Saknar att vakna och veta att man kommer träffa (eller åtminstone se) i princip alla som man tycker om på en och samma dag. Skolan var verkligen bra skit.

Gaah! Fan vilken snorunge jag är. Men liksom, aah. Jag är väl det.



17 september - så jävla bra!

Champagnefrukost - studenten 2009!



Har äntligen lagt upp lite studentbilder. Nån sa att det var en härlig dag!


15 september - pappa är hemma!

Min pappa har äntligen återvänt från det stora landet i väster! På tiden tycker jag :) Fast han har redan stuckit hemifrån igen, till golfbanan närmare bestämt. Men det kanske han kan vara värd ^^

Själv jobbar jag som ett svin. Tre timmar hos Roine är precis avklarade, nu ska jag ut till stallet och rida och efter det blire fem timmar på donken. Slutar nio och inte tio som jag trodde, wäääj! Sen imorgon blire bara stalljobb, och som det ser ut nu är jag ledig både torsdag och lördag. Första dagarna på typ tio dagar, fett skönt!

Sen är jag lite nöjd med mig själv också, har lekt vanlig människa och varit i Täby Centrum och shoppat. Massa fina underkläder, leggings och en ny mascara. Nu fattas bara strumpor (i mängder) och ett par jeans, sen borde jag klara mig ett tag.


Aja, later.


10 september - brittsommar

För er som inte visste kan jag berätta att det är hur underbart väder som helst ute. Känns nästan som sommar fortfarnde, det enda som skvallrar om att hösten är på väg är dom kalla nätterna och att löven på träden börjar skifta färg. Men det känns inte så farligt i år, tro det eller ej.

Idag har jag varut duktig. Jobbade hos Roine från åtta till elva, sen åkte jag till Löwet för att ta lite prover och skit (har varit så sjukt trött senaste tiden, tänkte kolla upp om det är nåt bajs jag bär på). Efter det lämnade jag tillbaka filmen jag, Jenny och Patrik hyrde i lördags och sen hämtade jag utt mitt älskade körkort! Bilden är väl inte det vackraste jag sett, men I couldnt care less x) It's miiine!
Aja, har hunnit med att äta och att duscha tre av Roines hästar, och tagit in Rosa och Pricken sen dess. Nu kommer nog Cis hem när som helst, vi ska ut och rida i solen. Seen ska jag ner till Sollentuna och hämta Denise, så det är full rulle all day long. Men det är najs!


9 september - 090909

Jag är sluuuuut! Fan att man ska gå och känna sig sliten hela tiden, blä.
Har iaf jobbat på Ulriksdals Slottsträdgård idag, precis som i fredags, söndags, måndags och tisdags. Det är jättemysigt där, och ett trevligt ställe att jobba på (även om det varit lite väl lugnt ibland). Imorgon, på fredag och på lördag blir det jobba i stallet för mig, och på söndag väntar ett niotimmarspass på donken. Jobb är alltså temat för veckan, men det är najs. Cash is king!

Imorgon ska jag till doktorn och ta lite prover, kolla om man bär på något skit. Vore skönt att veta svart på vitt om det är nåt fel på mig eller om jag bara maskar..

Nu ska jag koncentrera mig på fotbollen, sen blir det idol. Sweet!

3 september - KÖRKORT!

Nu jävlar går ingen säker! Untzuntz!


Gaah, ofattbart att jag vågade! Duktig flicka xD

 

 

Caroline Kastre har KÖRKORT!


1 september - monopol och sånt

Var hemma hos Kina igår kväll. Vi drack the, spelade monopol, bestämde outfit till Lisas skolfoto och kollade på väääärsta grymma teaterprogrammet (eller?)! Sen fastnade Jullan och Didde framför reprisen på Kristallen 09, och jag kom inte hem förrän typ halv två. Men det var mys, var år och dar sen jag var där sist^^

Today har jag ridit och blivit väckt från min sovmorgon (igen). Nu ska jag koka en majskolv, sen blir det donken 16.30 - 22.00! Fantastiskt spännande tisdag, men det kanske hör till. Tisdagar är väl inte till för att vara den mest händelserika dagen i veckan, snarare en utfyllnadsdag för att veckan ska bli sju hela dagar. Kanske..