Femton timmar till friheten!

Sitter med min sista läxa innan lovet. Räknar ner timmarna,snart kommer rubriken ljuga för alla som läser den. Inget kunde göra mig lyckligare, inte just nu iallafall.
Tänker inte sitta och räkna upp vad jag ska göra under mina lediga dagar. Ska istället fylla bloggen efteråt, när alla upplevelser bubblar i kroppen och vill komma ut. Det var så länge sen jag kunde leva en dag utan att behöva tänka på skolan, det ska verkligen bli skönt. Inte för att jag ogillar Rudbeck, tvärt om. Kunde inte älska skolan mer. Men ibland blir det för myckt av det goda, som man säger.

Lite smått och gott från dagen i världens bästa skola:

- "Jaa, och sen är det ju viktigt att tjejer har en sexig gångstil"
-"Jasså, men kan inte du visa då Hampus?"

-"Är det nån som vet var Björn är?"
-"I skogen".

-"Äpplen kan man äta på rasten"
*Gömmer glassen under bänken*
-"Det gäller glassar också"
-"Men fröken, om en får glass vill ju alla ha glass"
-"Ska jag stoppa upp glasspinnen i din näsa?"

Jag hoppas verkligen att ni inte förstår, det vore katastrof. Interskämt kan vara riktigt, riktigt kul.


Måste bara få nämna att jag tycker om min klantiga kossa också. Rosa har vunnit mitt hjärta på något konstigt sätt. En röd märr som inte kan nånting speciellt alls är vad hon är. Men hon är ju Rosa, och vem kan låta bli att tycka om henne? Hoppade i onsdags, gjorde förmodligen bort mig rejält (man är ju inte Malin fucking Baryard liksom) men det var verkligen kul. Kände hur mycket hon har utvecklats sen hon kom hit för fyra veckor sen.                     Carro *hjärta* Tallent Charity!

Pussilull

Thåström.

Ingen kommer i närheten av WINNERBÄCK. Han är och kommer alltid att vara en klass för sig. Går inte att ändra på. Kommer alltid vara min husgud.


Men Die Mauer är en riktig höjdarlåt. Malin fick mej att öppna ögonen, fick mig att inse att Thåström är otroligt bra han också. Eftersom jag har en benägenhet att låta mej influeras av de jag umgås med, har jag härmed blivit Thåströmanist!


Die Mauer

"Halt!
Här får ingen passera,
här kommer ingen förbi.
Du kommer aldrig över nåt mera
så gå är du snäll om ditt liv är kärt.


Över taggtråden såg jag min livskamrat.
Susanne stå och gestikulera.
Jag har gått här i tjugo år snart
men med en K-pist är det svårt att diskutera.


Jag gick långsamt hemåt,
hemåt den kvällen.
Skulle jag få se henne igen?
Hjärnan värkte, hjärtat värkte.
Skulle jag bli hel igen?
En dag så stod, så stod den bara där,
en mur mellan mej och den jag hade kär.
Vi bor två kvarter ifrån varann
men en grå prick är det enda jag ser av Susanne.


Vi skulle få leva här,
vi skulle få leva här,
vi skulle få leva här,
vi skulle få leva här.


Alla vackra rosor är våta
av blodet från ert heliga korståg.
Jag ska aldrig förlåta
det som hände vid muren.


Jag har tänkt jävligt mycket,
mycket på att fly.
Jag vill se hennes kropp,
jag vill smeka hennes hy,
höra hennes stämma,
vara henne nära.
Jag ska viska
i hennes öra.


Vi skulle få leva här...


Ja, jag vet, jag vet precis hur,
jag flyger över eran mur.
Å jag vet, å jag vet,
Jag vet precis hur.

"I´ll be the acid spy".
Jag gör vad jag vill.
Jag vet precis hur...


Vi skulle få leva här... "


Joakim Thåström


Pussilull


LarsWinnerbäck


"Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på"






Fattar inte hur han kan sätta ord på känslor så jävla exakt.





Pussilull






 

Alla vi barn i The Bullerbygaang:)




bullis
Förebilderna (ovan), nästan lika bra som the wannabees (nedan). 








Fr. Vänster: Malin, Ninni, CK, Maria, Cowboy & Andee:)


Och NEJ! Jag har inte glömt Martin eller nåt annat bullerbybaarn, hade bara problem att hitta bilder:(



NÄSTA ÅR BLIRE HULTAN VÄNNER! :D


pussilull

Heelg.

"På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst!"..



ÄNTLIGEN!


Den här veckan har varit minst sagt krävande. För det första så har jag haft världens största kemiprov. Inte nog med att det gick helt åt helvete, jag har ägnat större delen av de sista veckorna åt att må dåligt över att jag måste skriva fanskapet.. Suck.
Sen har det ju varit allt annat i skolan också, men kemiprovet tog liksom udden av allt annat, hade muntligt argumenterande tal på svenskan som jag inte förberett alls.. Haha, det går utför för pluggiscarro^^.
Plus detta har jag en äcklig förkylning som gör att jag nästan kväver mig själv varje natt (Eftersom jag tror att jag kan andas med näsan stänger jag munnen, smart? Nej!) Och sen min söta lilla vagel i ögat, eeouw. "Ont, den gör ont (8)"
Och i morse, kunde ha tagit sovmorgon, men nejdå. Carro skolkar ju aldrig, så det blev mattelektion, o shit. Fast ganska kul ändå, satt o snacka dialekter med RikkePikkePäronPung i Bibiloteket.. Haha!

Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, och jag är så stört glad att jag väntat klart på den här helgen. Och snart är det ju lov o hela skiten! :) Bara nu Claes tar sig samman o inser att han inte klarar sig utan mej, haaha. Ikväll blire hmm, antingen bara chill (verkar så, men det är myys) eller röj om vi känner för det (A). Hvudsaken är att jag inte har skolan att tänka på, den knäcker mig.



Känner mig som en ganska usel bloggare, fattar inte ens hur jag ska få till en bild på mej själv.. Haha, men hav förtröstan, det kommer det kommer:)


Pussilull

Länge leve snigelposten!

Jag fick ett brev igår. Från Norge. Det hade frimärken o hela köret! (Okej, det kanske dom flesta brev har, menmen..)
Jag blev verkligen glad, att få sprätta upp kuvert är bland det roligaste som finns. Dessutom blev jag sjukt förvånad över att Christ -offer/ian (hehe) faktiskt tog sig tid att skicka iväg det, förvånad men happy as hell. På något mystiskt konstigt sätt så saknar jag honom jättemycket. Jag menar, jag känner inte ens grabben, men han är så skön! Tänk dej Kalle på kaviartuben, fast lite äldre och mkt flummigare. Hur bra får man att bli liksom!?! However, fanbrevet till Christian kommer bli elit efter allas kommentarer, och min domherre är nu placerad next to a pic of the great CK. Har gjort ett utkast till ett svar, men inte skickat iväg nåt än. Wooah, jag har en brevvän :) Det är ju hur bra som helst, ankarklubben håller fast vid varann!



jag fick två norska frimärken
Carro fick två norska frimärken!


Det tog ungefär två sekunder efter att jag läst klart mitt fina brev innan jag ringde pälsk, alias Ingrid. Bara hon som kan förstå, o Gud vad det var kul att höra hennes röst igen. Längtar till höstlovet, då hon och bror kommer upp till Sthlm för att leka med mej.
REUNION!


På kvällen kom RikkePikke o Kina hem til mej på landet för att leka:) Myspys, Bring it On liksom.. Tänk vad det är KUL att vi lärt känna varann!


Pussilull



Fredagen den trettonde...

Jag är nog egentligen väldigt skrockfull, men idag har varit en riktigt skön dag. Trots nycklar på bordet har inget hemskt inträffat, än... (peppar peppar ta i trä).
Okej då, jag var tvungen att springa till bussen i morse.
Okej då, jag hade dubbeltimme i matte klockan 08.20.
Okej då, jag har pluggat kemi en fredagkväll.
Okej då, min granne har tio fräscha 20-åringar på fest o jag bangar på att joina. (Hur jävla dum får man bli?!?)
Men that´s life, right?
Kan väl inte skylla på vad dagen heter, mitt vanliga flyt helt enkelt.

Faan, när jag började skriva var jag ju nöjd med min dag, nu har jag börjat tycka synd om mej själv...

Men jag ska se framåt, mot mitt kemiprov i aulan på onsdag. Längtar verkligen! 75 sidor, ett par timmar, ooj vad mysigt!  Avagdros konstant in my ass. (Sarkasm, ironi, you name it.. the point is clear anyway)

Fast nåt jag verkligen ser fram emot är höstlovet. Då mina tedrickande, lassefanatiska grännavänner kommer på besök till den kungliga huvudstaden. Det var alldeles för länge sen sist. Men så sant som det är sagt :"Vi får se till att det inte blir två ögonpar i tomhet från September till advent".
Igår var det två månadersjubileum juu. Mitt ankare och jag har blivit riktigt goda vänner. Vill verkligen ha ett på riktigt, men vissa får vänta tills de är myndiga, eftersom deras föräldrar inte delar deras åsikter i vissa frågor. Suck... Men en dag är jag där!
Hursomhelst. Den 12 augusti 2006 är/var den bästa dagen i mitt lv. Tack till Lars Winnerbäck. Tack till Hovet. Tack till alla UNDERBARA människor som delade den upplevelsen med mig på Zinkensdamms IP den där lördagen. Ni gjorde det till vad det var!


Lassenostalgi botar allt.

Pussilull


Wintertime oh Wintertime where art thou

"Gud, våra synder är alla inför Dig
Hjälp oss nu i denna svåra tid
Jibber som puderpumpare
Vi ber Dig med vår fulla tro
Giv oss snö
Amen"


Citat av Alex. Denne store konstnär har på ett mycket precist sätt lyckats måla upp en bild av mina känslor i ord. Klockrent, som jag själv skulle ha uttryckt det.

CK längtar efter:
* SNÖ!
*Att få pumpa puder, abstinens ffs!
*Att få musik på min iPod
*Ett liftkort
*En resa till snön (läs Alperna!)
*Höstlovet.




Pussilull




Muusic to the people

Finally, she made a blog of her own. This is the moment everybody´s been waiting for. It´s finally here.



Lyckalyckalycka att äntligen ha en musikspelare. Ännu mer lyckalyckalycka eftersom det är en superdupersöt ny iPod nano, silver edition liksom. Mitt största problem är att min laptop är död :´(, så jag kan inte lägga in nån muusic, men planerna är att våldgästa någon av mina kamrater inom den närmaste framtiden.

    Alltså, i morse kom min efterlängtade pappa hem från det stora landet i väster. Han har varit borta i tre hela veckor. Tydligen har han längtat hem lika mkt som vi längtat efter honom, för han kom hem som värsta jultomten med sjuka presenter.. Tackar, bockar o ler stoort. Sen har jag hunnit sova på dagen också, inte behövt plugga på hela helgenm och precis ätit glass med varma hallon. Tror inte att helgen kunde varit bättre..

Taggar till dumburken, parlamentet yaaou.. See yall!

Pussilull // CK