31 maj - värmebölja

Sitter på min sista föreläsning i Umeå. Hur gick detta till - och vart tog de här fem terminerna vägen? Mycket märkligt.
När det är slut ska jag iallafall med brudarna till Iksu för en "sista-chansen-mega-workout" (deras kort går ut idag), och om jag fortfarande kan gå efter det blir det väl till att hänga i solen idag också. Vädret mannen, jag gillart skarpt. Hängde nere vid sjön igår, badade och pluggade mellan 11 och 15 och fick rätt mycket gjort. Hoppas på en favorit i repris.
Ska man göra saker inomhus får det bli sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Det blir nämligen runt tusen grader i min lägenhet när solen ligger på som den gör nu. Var uppe igår morse och sorterade "viktiga" papper, fortsatte med det igår kväll och imorse var jag uppe och dammsög. Resten av dagen håller jag mig bort från min bastu så mycket jag kan. Men jag måste ju flyttstäda och packa i helgen, så lite får jag nog hålla mig inomhus. Kanske.

Annars är det som händer kundkorgsåkning, vädergudsdyrkande och utomhusvarande. More or less.

28 maj - dressed for success

"Ryssen kommer" - inte så bra."Ryssluften kommer" - mycket bra.
Tredje veckan högsommarvärme och mina låga converse känns alldeles för varma. Och om en vecka är det sista preklintentan, dagen efter det flyttar jag från Umeå. En vecka kvar i min Tvistelägenhet. Jag har nog inte förstått det än, men det är allt lite spännande.

21 maj - orden som säger allt.

"Kärlek går inte ihop med oärlighet"

14 maj - oh yes, they keep falling on my head

Jag glömde säga att jag badade nere i Skåne! Mycket viktig information som absolut inte får missas.

Idag har vi haft vår sista föreläsning på MedPsyk. Slutade alltså vid två, och har resten av veckan ytterligare 45 minuter schemalagd tid. Jag har även en inplanerad tårtbrunch utöver detta. Så, jag har tagit mig en halvallvarlig funderare på om jag ska göra ett kvarts ryck inför tentan den 4/6, när jag ändå har en massa tid över, Mjukstartade den planen med att titta på nätföreläsningar ett par timmar såhär i skiftet mellan eftermiddag och kväll. Känner mig duktig och ambitiös och dessutom har jag både joggat 5 kilometer, kört ett snabbt benpass på gymmet och ätit nyttigt hela dagen. Och bokat biljetter till Gotland i sommar ( :D ), så även om tempot är lugnt känns det som att det har varit en produktiv dag. Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite i min bok. Det är klassiskt läsa-bok-väder alternativt titta-på-film-väder (halvmörkt och regnigt ute), så en kopp te på det och kvällen är hemma!

13 maj - life as I know it

Mannen vad mycket som har hänt sen sist. Jag tror att det får bli en snabb lista i punktform nu, så får vi se om något av det jag skriver är värt ett eget inlägg sen. Hur som, här kommer en resumé av det jag har gjort den senaste tiden:
- varit på KLUM-vecka uppe i Luleå
- varit på Bangladesh-party
- varit hemma två gånger
- jobbat åtta pass på nya jobbet
- varit i Skåne en helg
- varit på PREKLINSITTNING
- stått plankan 4 minuter och 31 sekunder
- hälsat på Pricken
- blivit jättemycket bättre (men inte tillräckligt bra) i bänken.

Annars är det ganska lite plugg, ganska oseriös träning och ganska mycket planera sommar och höst och sånt. Nu ska jag spela kort.