20 december - när du har sjuk bra koll och hälsan i behåll

Aldrig har det väl varit så skönt att äga någonting som det var att äga sönder neurotentan. Godkänd med wunderbar marginal och tackochhej dropphand etc. Helgen som var var den bästa på länge, och nu har jag snart packat klart till mitt jullov som börjar imorgon! Heja livet!

13 december - lucia

Luciatåg i total högstadiestyle för alla våra föreläsare imorse. Så himla mysigt med alla vita linnen och alla tända ljus och allt glitter och ni vet ju hur det är. Sen MB och lite föreläsning och lite plugg hemma innan Iksu och ett brutalt spinningpass med Skogastierna. Riktigt bra och grr vad trött jag var i benen efteråt. Så, det passade sig med en köttfärs/baconröra till min lilla mage när jag hade stapplat hem. Nu har jag pratat med Andy om helgen, och ska (efter att jag har diskat) smita in till grannen och bli lite plastikinspirerad genom ett avsnitt Nip/Tuck och kanske en kopp Clooneykaffe. Puss och kram!

11 december - återspark

Mina fina!

6 december - kom, kom signade jul alternativt "det är viktigt att komma tidigt"

Neuron är alltså gjord, åtminstone för första gången. Och det är ju alltid något. I lördags tyckte vi att det var rätt ultrafabulöst, och vi firade därefter. Champagne och grötlunch, följt av vila några timmar. Sen gjorde vi oss fina, knallade ner till ÅC och köpte hem lite skräpmat. Så det, plus en del champagne och Sambuca, hävde vi i oss. Till detta serverades musiktävling och diktläsning och julkalender. När alla var mätta och belåtna vandrade vi vidare hem till Harald och Olivia där det blev beerpong med bål (ja, jag vann), en hel del tentaventilering och dans. När vi skulle därifrån till preklineftersläppet på Origo regnade det tydligen. Så det var lite halt, och svårt med det där med cyklar. Både att cykla och skjutsa och tillochmed att leda. Faktiskt. Men fram kom vi, efter många om och men och fantastiska bilder, och väl inne på Origo blev det några timmars intensivt mongodansande innan vi väldigt snabbt bestämde oss för att gå hem. Sammanfattningsvis - en mycket bra kväll!
Idag har vi haft luciaträning i skolan, det tänkte jag säga också!

5 december - nästan lite julstämning, sådär

Jomen jag lever. Och det har snöat i Umeå. Värsta bra!