Mystisdag.

Då hade skolan z-eftermiddag idag,  vilket fick alla på ovanligt bra humör på morgontimmarna. På rasten gjorde jag mig en maskroskrans, och sen satt vi ute i värmen och lyssnade på Grimstamusik och hade det bäst.
Även om inte vår halva z-dag påverkade mitt underbara schema så gjorde det ändå att jag fick sällskap av Tjockis från Smedstorp. Det blev en riktigt skön promenad i solen som avslutning på skoldagen.
Till alla som inte märkt det är det så varmt ute att man kan gå i shorts och linne utan att frysa, och det var precis vad jag gjorde när jag lunkade ut till stallet för att göra klart det sista.

(Sen hann jag sova en timme också)

Nu blir det ytterligare lite plugg, men sen kommer födelsedagsbarnet a.k.a. Jennybanan hem. Då skall det sjungas så att den hissade flaggan vajar av ljudvågorna. Grattis!


pussilull


 


Bajsmåndag.

Det är en tråkig dag och det roligaste jag ska göra idag är att plugga fysik. Och jag kommer vara för trött för att orka se Prison Break och jag börjar 0820 imorgon. Och jag måste fodra på fornboda och ingen är hemma med mig. Desstuom måste jag börja träna, men det orkar jag inte. Och då får jag ångest över det.

Bläää!


pussilull

Weekend - for sure.

Japps, helgen är finito för den här gången. Återstår bara en fodring och kanske en film men snarare lite mer plugg, och sedan är veckan till ända.
Jag har haft det mysigt denna korta ledighet. I fredags fick jag tårta på skolgården efter att vi slutat, sedan var jag och Kinesen och Johnnieboy i centrum en sväng. På kvällen kom tidigare nämnda + Patrik hit för att tillsammans med moi få skjuts till Grimstagården och Carros & Gabbis 18-årsfest. Det var inte så mycket folk där i början, men jag och Malin dansade alldeles själva tills det började dyka upp några shakevänliga själar :) Jag fick både tårta och chips, det var ett stort plus i kanten! Sen fick man socialisera sig med människor som man träffar nästan varje dag och människor som det var år och dar sen man såg sist, det är alltid mysigt^^
Åkte hem och sov hos Snutte på kvällen.

Lördag dag ägnades åt att plugga lite fysik, sova ett par timmar och rida rida hästen. Höll min pojkvän sällskap på kvällen, skulle sett Hostel men det slutade med att vi snabbspolade igenom halva filmen. Den är inte nådigt obehaglig! Började se en till film men båda somnade typ, så det blev till att se klart den imorse :)

Idag har jag varit barnvakt åt min damphäst, och pluggat lite till. Och nu är helgen som sagt slut. Fyfan, man hinner aldrig göra nånting som bryter upp det gamla inrutade mönstret. Tur att det är ett bra mönster från början, annars skulle det blir jobbigare^^

pussilull

Och så var det måndag igen.

Helgen har varit innehållsrik även om det känns som att jag inte gjort någonting alls :)

I fredags direkt efter skolan hoppade jag förr Ann hemma på gården. Det gick helt kanon och min Ros var superfin :) Efter det hoppade hela famlijen + Isabelle in i bilen för en liten roadtrip till Västerås.
Väl där mötte vi ganska snabbt upp Isabelles alpernaragg och numera också pojkvän Mattias samt hans kamrat Johannes. Det blev en timmes biljard samt en ganska värdelös men underhållande film på bion innan vi begav oss tillbaka till vårt hotellrum i skrapan för ett par parti bluffpoker.

Lördagsmorgonen startade med en meeegafrukost på hotellet innan familjen fortsatte sin resa till Karlstad och morbror Gunnar, för att fira dennes 50-årsdag. Det blev återigen galet mycket god mat, lite mingel med kussen och diverse annat folk man borde komma ihåg namnen på samt en del naturkunskapsplugg, innan jag slängde mig i sängen i friggeboden för att åtnjuta ytterligare en natt i sömnens fridfulla värld.

Söndagsförmiddagen bjöd på strålande solsken och jag slet mig ganska motvilligt från min soldränkta bänk där jag låg och stekte när det var dags att hoppa in i bilen och bege sig hemåt mot Stockholm igen. Ett stopp på statoil i nånstans samt på Max i nånannanstans och vips så var vi hemma! Jag hann pussa på Rosa en sväng innan jag åkte till Viby för att äta lite grillat samt umgås med min favorit.

Veckan började bra, åkte till skolan 0750 och kom hem 1745^^ Men ey, det är ju sommar ute tamejfan xD


pussilull

Tålamod - en ryttares bästa vän (borde det heta)

Det är väl helt enkelt så, att det där med dressyr inte är min starka sida. Trots detta bestämde jag mig för att, med min bästa vän Mias hjälp, ta tjuren vid hornen, hästen vid tygeln och rida ett ordentligt lösgörande pass på marken. Och hör och häpna, hästskrället skötte sig exemplariskt! Riktigt kul var det tillochmed, att fjompa sig lite i vårsolen och känna att det fungerar - att hästen slappnar av och kommer loss ordentligt :) Min lilla Ros är en duktig Ros <3


pussilull

 

Är det bara jag som är sugen?

image235

Skolavslutningen 2007.

"Living on a prayer" live i skolans aula fick oss galet taggade. Jag kommer ihåg att vi dansade och sjöng, nej skrek i refrängen.
Sedan sprang vi barfota och hand i hand ner till badberget för att ta ett första dopp med frihetssmak i munnen i det iskalla vattnet. Jag kommer ihåg att vi skrattade.

image236

Efter det åkte vi raka spåret hem till Didde och hans baksida, där vi åt jordgubbar och spelade volleyboll i hans pool. Jag tror vi grillade korv och marshmallows och lyssnade på musik också.
Jag kommer ihåg att jag var lycklig.

En ridtur avslutade eftermiddagen och kvällen tillbringades i Edsbergsparken med ett ganska högt antal sommarberusade och nylediga studenter. Vi dansade och log, för kvällen var bra.
Jag kommer ihåg att jag trodde att sommaren skulle kunna bli riktigt bra.

Det bästa är, att det blev den.

Nu längtar jag till sommaren 2008. Hoppas den kommer snart!


pussilull

"Jorå, lite trött bara"

Så var ytterligare en skoldag avklarad. Bara två lektioner idag, fast den sista kan man väl knappast räkna som en lektion. Vi sneakade runt och fick rektorn att kopiera min fliosofikladd, sen blev det inget mer gjort på den timmen :)
Har inget speciellt att hinna med idag heller, ska renskriva kladden och motionera min lilla kossa, det är vad som står på min planering. Har jag tur hinner jag med Cis till träningen, men annars stannar jag hemma och sover en timme iställlet. Lika najs vilket det än blir, haha. 

Dessutom, är det nån som har tänkt på att om någon frågar en hur det är så svarar man i princip alltid "jorå det är najs, lite trött bara." Eller, "det rullar på, sjukt sliten bara". Undrar om alla alltid går runt och är trötta och slitna, det måste vara lite missgynnsamt för vår värld, med tanke på att prestationsförmågan beror på hur alert man är i huvudet. Men vad vet jag, det kanske är så.
Själv lider jag förmodligen av kronisk sömnbrist, (eller så är jag bara hypokondrisk och tror att jag leder av kronisk sömnbrist,) oavsett vilket så är jag konstant trött. Kan somna var som helst 24/7, vad jag än gör. I och för sig älskar jag att sova så det är väl ingen big deal, men tänk hur många saker jag missar att göra bara för att jag så tvunget ska sova hela tiden. Wellwell, alla har vi våra små bekymmer. Det jobbigaste är att jag är den sjukaste drömmaren i världen. För ett tag sen drömde jag att jag satt på min grannes baksida och fick mina tånaglar målade av USAs president, och skällde på honom för att det inte blev fint. Inatt drömde jag bland annat att min lillasyster bröt sig in i grannhuset för att duscha, men fick panik när en stor hund ringde och morrade i telefonen och sprang naken ut på gårdsplanen. Jag undrar i mitt stilla sinne vad detta kan betyda.


pussilull

Vallentuna.

Bara ett megakort inlägg tillägnat Rosenknoppen. 3a av 70 starter i helgens tävlingar i Vallentuna :) Bara en klass, 1m, förvisso (galet många starter!) men ändå, hon sköter sig! xD

pussilull


Jag kommer direkt från matbordet...

..fast i söndags kom jag direkt ifrån Hogwarts. Japps, vi skulle fira Kinesen och Nikipiki med en maskerad den 13e April 2008. Det ryktas att jag var Harry Potter och att kvällen var kanon. Det ryktas att jag hittade min sko som askungen dagen efter och det sägs att alla var grymt seriöst utklädda. Det verkar som att Harry inte kan flyga från fönster utan sin kvast och det talas om att festen var maxad på många sätt.

Ifall nån undrar, så är ryktena jävligt sanna.

pussilull


Fis!

image232image233

Imorgon ska jag få pussa på bästisdenise och jag ska dejta henne hela eftermiddagen! Sug på det ni x)


pussilull

Sollentuna.

Första tävlingen för året den 6e april, man ska ju inte ha för bråttom med premiären liksom^^ Rikke var med som hästskötare, helt toppen att ha en medhjälpare som håller - både i hästen och alla på gott humör :)

Rosa skötte sig iallafall kanoners! Hon var tokpigg och småvild på framhoppningen, men lyssnade bra inne på banan. 0/0a i 1m, på åttonde plats av drygt 70 starter.
Till 1.10 m var hon ännu piggare men hoppade superfint. Gick jättebra inne på banan, men jag släppte iväg henne till näst sista i omhoppningen, så hon hoppade av alldeles för stort. Det resulterade i att jag inte hann få tillbaka henne på den korta linjen till sista oxern, så hon rev frambommen. 0/4 fel och snabbaste tiden, på 3e plats av 30 starter.

Duktiga duktiga Kossan <3


pussilull

Lördagkväll.

Yohoe!
Sitter hos Johanna. Det var år och dar sen, tyvärr. Under den gamla goda Grimstatiden hängde jag och Tjockis här var och varannan vecka, men nu blir det max en gång i halvåret på sin höjd. Så det är mysigt att vara här foo shoo! x)

Blir kanske en sväng över till Nicklas födelsedagsfest lite senare, men ska tävla för första gången på året imorgon så det blir till att ta det lugnt, as usual nowadays :) Förmodligen blir det dip och Silence of the Lamb istället. Jag vågar nog, om jag får hålla nån i handen^^ Annars brukar jag och skräckfilmer inte gå ihop så bra, haha. "Hej jag är brutalt mörkrädd" xD

pussilull

Julia Gudmundson.

Snart kommer jag vara ensam kvar som 17åring, för idag fyller nämligen mitt hjärtegull 18 xD
Kinesen, Sveriges bästa skämt (hahaha^^), går från att vara en liten fis till att anses vara vuxen här i världen. OH MY GOD, hur ska detta sluta ;)
"Det blir krogen i helgen, både fredag och lördag". Well, jag är inte sugen på nåt sätt (A) Men GRATTIS babe! <3

Jag tycker bara att det är lite smågalet, att det har hunnit bli 90ornas tur att fylla 18 redan. Jag menar, vi gick ju i sexan typ.. igår? Då kändes 18 år som tusentals mil bort, och nu är var och varannan av mina änglar myndiga. Hur gick det till liksom^^

Mitt förslag till dig min käraste vän; nu lär du dig precis ALLT man ska och inte ska göra när man är ute och röjer, så att jag slipper det jobbiga och bara får njuta av alla fördelar med att vara 18 när det är min tur att f
ylla år xD

Sen så var det en sak till. Fan vad glad jag är att jag fick chansen att lära känna dej, means the world to me. Du betyder, min lilla knasboll. Vem skulle jag annars hjälpa med alla bekymmer, och vem skulle annars hjälpa mig med alla mina problem? Det är en mycket bra fråga, som jag hoppas att jag inte får nåt svar på på länge, för jag vill att det ska vara du som finns där. Du som finns, precis som jag finns här, whenever you need me. Men det vet du ju redan :) 

Snart är det sommar hun, och då du, då ska vi bannemej leva livet! <3




Caroline + Julia = 2* the greatest anushåls in the world = sant för alltid!


pussilull