24 maj - helgen är över

Idag väntar många timmars fysik och religion, så är det bara. Innan dess hahde jag tänkt mig att berätta lite vad som hänt sen sist.

I onsdags hann jag med mycket. Först såg vi NTfilmen på resurstiden. Back to the old days när vi satt och taggade i p9 innan varje show, pepppepp! Sen åkte jag in till le donk för att gå på någon slags introduktionskurs, och efter det var det skiva igen. Old School var temat och indeed kom väldigt många 08 studenter dit och livade upp stämningen. Var utklädd till någon slags geekneger med världens afro, skitfula brillor och jeans som slutade under brösten, typ.. Men det var kul, åkte hem med Lollo och co vid tvåtiden.

I torsdags blev det en del plugg på dagen, sen kom Mian med sin pojkvän hem till mig. Vi, plus Patrik, åt lite mat och jordgubbar och kollade på film. "Rec", hette den ena. Precis som jag förutspådde hade jag klarat mig alldeles utmärkt utan att kolla på den.. gaaah vad läskig! Hahaha!

Fredagen ägnades helt åt studier. Först satt jag själv någon timme, sen kom Lollo och Ellen och "pluggade" fysik fram till fem. På kvällen gjorde jag och Patrik (eller Patrik gjorde mest, och jag tittade på) sushi, äntligen! Har snackat om det år och dar, och nu är det avklarat! Blev skitbra, men man skulle nog haft mer sushisoya för bästa resultat.

Igår var jag först på suntripmöte hemma hos mongo (adde). Först var det bara han, jag och Micke (och det var då allting bestämdes) men sen kom resten av ligan. Jag plus åtta killar, det blev mest hets, haha. Men det var trevligt och nu har jag inte lika mycket panik över det xD På kvällen var det grillfest hemma hos Johanssons. Det var hur mycket, och hur god mat som helst. Och det regnade inte ens! Men blev ändå ganska tidigt för mig, man får inte vara för sliten när man har en hel pluggdag till framför sig!

19 maj - pluggis!

Att man är ledig behöver ju inte innebära att man inte är i skolan. Idag tillexempel, gick jag upp åtta fastän jag är ledig. Jag ägnade en halvtimme åt att välja ut lite fina kort till min studentinbjudan (som jag för övrigt ska göra senare ikväll) innan jag gick ut till stallet för att beta min konvalesent. Halv elva drog jag sedan till skolan, och fem och en halv timme satt jag sedan med Ande och Sofie i bibblan och läste fysik. Efter 200 (två hundra!) sidor gav jag upp och skrev sammanfattningar på 9 kapitel. Det ger mig 150 sidor och 4 sammanfattningar kvar att läsa / göra - innan jag kan börja räkna gamla prov. Sucksucksuck, det kommer aldrig ta slut!

Ikväll ska jag fodra på Fornboda, göra mina studentinbjudningar och läsa igenom religionen en gång till. Har jag någon tid över efter det ska jag försöka hinna med ett kapitel till i fysiken. Ser fett fram emot det..

18 maj - "det regnar ju!"

Jaarå, sådär astråkigt/skitmysigt väder ute, beroende på vad man har för planer. Eftersom min dag har tillbringats med att plugga är jag väldans nöjd. Ingen ångest över att vara inne när det regnar ute inte, och ingen ångest över att sova bort ett par timmar mitt på dan. Istället en obehagligt nöjd känsla av att slippa vara vaken när det ändå inte händer något, kan inte båda gott.

Min häst har iaf premiärinvigt sin nya hage/utebox. Efter många om och men gick hon in, och jag satt en timme i stallet och läste religion medans jag smygspanade på henne genom fönstret. Man måste ju hålla koll så att hon sköter sig! Det gjorde hon faktiskt (till slut), och jag vågar nästan hoppas på att hon kommer klara av den här hemska vilan med hjälp av pappas byggkonstruktion. Annars vet jag inte vad jag gör..

Nu ska jag ta och läsa klart dom sista sidorna i religionsboken, och gå igenom lite anteckningar. Kan bli festligt imorgon att slippa göra allt då. Det ryktas nämligen om att jag ska på en fysikdejt med Ande imorgon, och då måste allt fokus ligga på magnetfält och kärnfysik. Sweeet! Annars får jag väl kämpa med den skiten i min ensamhet på gården, men det är inte illa det heller. Man ska inte vara ledsen, löparskivan var ju fest!

15 maj - Löpargymnasiets studentskiva - festen du vet kommer att spåra!

Igår kväll var det fest. Festligheternas fest om jag får säga det själv. Löparnas skiva, USA-tema och galen stämning.
Jag vet inte vad det är som gör att vissa skivor inte är så mycket att hänga upp i julgranen, medans andra blir guldstjärnan alla vill ha på toppen. Det jag tror, är att det har mycket att göra med vilka som är där. Igår var, om inte alla, så jävligt många där. Jag vill bara säga att jag tycker så himla mycket om er, om inte alla, så jävligt många ;) Och det är på riktigt!
Det var som sagt USA-tema, och jag drog in till stan i skepnaden av en indian. Med mig hade jag en hippie (Johanna) och Lisa Simpson (Felicia), som alla tre tillsammans begav sig till Wok-House för att börja festligheterna. Det blev tandkrämsvattensshots i handen och bara gamla godingar i högtalarna, och det kändes som att det skulle kunna bli en bra kväll. Det blev det!
På bussen hem mötte jag katten själv och älsklingsclaes, och jag insåg att folk gör sånt här betydligt oftare än jag gör. Kanske ska ta och ändra på det, så det blir mer fest i framtiden!


6 maj - uttråkad!

Jaha, det här är då sjunde dagen i rad jag har feber. Så sent som igår kväll scoreade jag igen med 39,2 grader. Förhoppningsvis kommer min nya bästa vän herr Kåvepenin hjälpa mig att nå friskare höjder med ljusets hastighet, men man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken, eller nåt.

Mitt största problem är att det är så förbannat långtråkigt att inte göra någonting. Och nej, jag kan inte göra någonting. För så fort jag går uppför trappan börjar jag blåsa som en fet golden retreiver någon tvingar jaga en boll en varm sommardag, och så fort jag öppnar en bok får jag så ont i huvudet att jag helst av allt skulle.. vilja sluta läsa. Vilket är det jag också gör. Så det där med att hitta på roliga saker såhär i början av maj, det blir det inget av med för mig.

Nej, det är väl helt enkelt bara till att fortsätta göra ingenting och på så sätt hjälpa min bångstyriga kropp att bli bättre. En kopp rykande hett the och en filt i soffan är kanske inte det roligaste som finns, men jag antar att det finns värre sätt att rehabilitera sig.

So long!

2 maj - svininfluensan

Whoever says the pigflu doesn't exist in Sweden: come visit me. Nejmen skämt åsido så har jag åkt på en riktig s*tans förkylning. 38 graders feber och en hosta som får mig att fundera över hur länge mina lungor kommer befinna sig innanför min kropps gränser är tillståndet sen i torsdags, men än så länge kan jag inte statuera med Sveriges första officiella fall. Förhoppningsvis kommer jag inte få göra det i framtiden heller. Annars är det ganska bra för mig att få uppleva den på egen hand, eftersom jag måste skriva en uppgift om den i biologin. Kan kanske bli nåt bra, det där.

Fast som tur är har jag ingen skola förrän på onsdag, så jag har gott om tid att kurera mig. Måste tyvärr ändå svänga förbi skolan och hämta mina religionsböcker på måndag, eftersom jag har prov på onsdag (slut på block, någon?)Hursomhelst är det rätt segt att vara sjuk när det är sånt här väder och tusen bollar i luften samtidigt. Luckily hade jag ikväll min vän Maria som kom och hälsade på, åt glass och drack the, och kollade på Forrest Gump. Det var alldeles för länge sen sist (om man inte räknar med valborg). Nej, nu ska jag väl sova snart. Blir bäst så, så att jag blir av med den här nedriga febern!

Höres.