Grattis Maja!

Gör det något om jag säger att jag tycker om dig mer än man kan, att du är tokbra och att jag är hur glad som helst över alla våra knäppa minnen vi har tillsammans? Jag hoppas inte det, eftersom det var precis det jag gjorde.. ^^
Hursomhelst vill jag att du ska veta att du är en av mina favoriter här på jorden. En av de jag vet att jag alltid kan lita på, som jag vet alltid finns där. Jag vill också att du ska veta att jag, trots att jag har försvunnit lite den sista tiden, är din vän så länge du vill det, helst för alltid.

Grattis på 18-årsdagen, min Mian <3

image231

pussilull

Myggan <3

   

Från helgens tävlingar i
Lurbo. Ellen Karlström på Myggan. Underbara ponny! :)
(Bilder 080316 - 5321 till 080316 - 5323^^)

pussilull

Snöstorm?

Det är verkligen aprilväder ute.. Det knasiga med det är väl att det faktiskt inte har hunnit bli april än, men vädergudarna har lekt med oss förr så varför inte göra det en gång till?^^ Snö/hagelattacker varieras med strålande solsken. Ena sekunden förbereder man sig för en ny istid, medan man den andra funderar på om man ska plocka fram vårjackan imorgon. Haha.
För tillfället snöar det, iallafall hemma på Alby. Och alldeles strax ska jag ut i yran och rida en sväng i skogen på min lillasysters söta, samt lite vilda, vita ponny. Det blir till att ta på sig termoridbyxorna, och ett pannband om öronen, för här vill vi inte frysa. Kommer väl se roligt ut när jag rider hem och solen har slagit sig fram genom molnen igen, men det är smällar man får ta.

Efter det är det Rosens tur att leka! Då bär det av till Stora Wäsby för ett hoppa runt med bästaste Mian och allas vår favoritHanna. Det blir ofta lite oseriöst på våra träningar, men huvudsaken är väl att vi har kul, och det kan jag garantera att åtminstone jag har! Kommer aldrig glömma min ofrivilliga avsittning för några veckor sen, det måste ha sett sjukt kul ut, hahaha^^

Förhoppningsvis är jag hemma igen vid niotiden, så att jag kan sätta igång och packa. Carro ska nämligen resa bort igen, bort från sin tusseRosa ;) . Det blir X antal timmar i bilen imorgon (lugn bara lugn, jag har laddad med böcker) för att till slut komma fram till slutdestination; Mellgrens landställe somewhere only God knows. Ska tillbringa ett par dagar där innan vi fortsätter vår resa mot Åre, där jag äntligen ska få bevisa att jag kan åka ner för en backe utan att ploga 24/7 och stanna var tionde meter. Det kan bli spännande det också xD

pussilull

Omvälvande.

Idag gick det upp för mig. Jag kommer aldrig, aldrig någonsin träffa någon som dig igen. Du är min ängel, min första riktiga vän, min själsfrände. Hela mitt liv kommer jag leva vetande att den varelse som jag respekterar mest av alla är en New Forestponny med korpsvart pannlugg och världens klokaste ögon. När du tittar på mig händer någonting. Jag kan inte förklara det, men jag tror att det är mitt hjärta som slår hårdare. Så länge jag lever kommer du leva, för mitt hjärta kommer slå extra för dig. Alltid. Det kan inget ändra på.

När jag såg dig stå där idag, såg dig göra en annan flicka lycklig så som du gjort mig lycklig så många gånger, visste jag att det är som vi har sagt så många gånger; det finns ingen som du. När jag såg dig spetsa öronen i vild glädje över att få regera inne på banan kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Jag saknar dig, min bästa vän. Jag saknar dig mer än jag förstått innan, men det är som det är nu. Du har ett nytt hem och bor inte hos oss längre, hur jobbigt det än är att tänka på det. Jag önskar att jag kunde lova dig att du ska få bo här hemma på din ålders höst, men det enda jag kan lova är att jag aldrig kommer låta dig må dåligt. För är det någon som är värd att få avsluta sina dagar på ett värdigt sätt, då är det du.

Myggan. Jag älskar dig.


pussilull


I've been looking for freedom.

I've been looking so long! Eller, det kanske inte var så länge sen vi var lediga, men hallå. Det är inte som att man kan vara ledig för mkt nowadays. Varje liten break är uppskattad^^

En vecka kvar i skolan. Sen är det lov igen. Imorgon vid den här tiden kommer jag kunna slappna av på riktigt, då är nämligen mitt sista prov innan lovet avklarat. Bara en fysiklabb kvar att konstruera innan ledigheten, men det är sjukt mycket mer chill att göra ett arbete hemma än att skriva ett prov i skolan, enligt moi. So I'll live.

Tiden går ganska snabbt just nu, och tur är väl det. Känns som att vi inte haft nån vinter, bara en enda oändligt lång och mörk höst. Jag vill ha ljus och värme, and that's now pleace! :) Eller egentligen inte, för  först av allt vill jag åka lite mera skidor. Och det bästa är att jag ska göra det också! Så som sagt; ge mig påsklov, tack! :D

pussilull


Dying?

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här; men jag hinner inte med den här helvetesbloggen ;) Haha. Jisses vad jag inte har ork att skriva om mitt meningslösa liv.
Bloggen ligger liksom och håller på att kvävas. Den kanske kan räddas med ett desperat mun-mot-mun-metoden-försök till återupplivning, men det finns ingen som orkar ödsla sin energi på att försöka. Blir ett par fjuttiga små blås ikväll, så att den klarar natten iallafall. Får sova på saken, om det är värt att prova med hjärt-lungräddning imorgon. Typ..

Well, jag är sjukt rolig, in case anybody wonders. Sprang runt med pappas för stora skjorta som mantel idag i skolan. Det var liksom bara det, att jag kände att vardagen var tvungen att piffas till. Och jag lovar, det var många som skrattade lite extra över mig today, so it was worth it xD

pussilull

Det våras.

 Var ute och red i förmiddags. Fåglarna testar om deras torra strupar bär lika stadigt som deras vingar, och sjunger ut när de märker att rösten håller. Tussilagona lyste i dikena, snödropparna har slagit ut i trädgården och jag har tillochmed skymtat en krokus. Så med kvittret som ackompanjemang, och med solen i ögonen lämnade jag det sista av vintern bakom mig för att galoppera rakt in i våren.

Snart är det tillräckligt varmt för att springa barfota i gräset. Vi är snart där, då man på morgonen väljer mellan att ta på sig bara en klänning eller ett par shorts och ett linne, och sedan som det sista man gör hoppar i sina ballerinaskor. Då när solglasögonen är lika självklara som mobilen och när man börjar göra sitt bästa för att inte få linjer av bikinin.

Vi kommer när som helst sitta ute på skolgården och äta piggelin i våra piloter. Lyssna på 'Kom ihåg mig' och älska meningen 'när du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen' bara för att det är så vi känner; som att vi om vi tog tillräckilgt med sats skulle kunna hoppa upp till solen. Dagar av konstant glädjerus och dagar av fullkomlig lycka.

Det är mindre än tre månader kvar till sommarlovet. Och vet ni vad det bästa av allt är? Det är att jag kommer ha er med mig fram tills dess. Kan inte misslyckas. Grabbar, det är det här som är livet!

pussilull


Bildbevis. Vi var där!




pussilull

Back home.

Efter en vecka i Frankrike är jag alltså ter på hemmaplan. Har haft det toppen, även om resan inte blev lika mycket party som den kanske borde blivit, med tanke på att vi bodde mitt i Chamonix Sud (praktiskt taget ovanpå en svensk ungdomsbar). Var iochförsig ute de flesta kvällarna, men tror att vi kom hem halv ett den senaste kvällen. Haha. Fast det var najs, man var inte alltför sliten i backen så man kunde verkligen få ut massor av skidåkningen. Det är ju gaaalet roligt att åka! (Även om jag är betydligt sämre än vad jag vill minnas att jag var förra året^^ ) Jaja, man kan inte vara bäst på allt (A)

Började störtböla när mina nya googles repades sönder, det var ju bara så patetiskt. Måste skriva ner det så jag inte glömmer bort det, måste påminna mig själv om hur töntig jag är. Hahahah! Stackars alla som var tvugna att vara i min närhet då^^  Fast, jag skulle kunna börja grina nu också. Dom var ju fett fina... (höhö)
Och än så länge är mina skidor försvunna också, försvann på flyget hem. Får se om dom kommer illbaka, men jag ska ju köpa nya till nästa säsong vilket fall som helst, sooow..

Var på bio med Jensan igår. Myspys lördagskvällsnöje att spatsera runt i Kista bland alla babbar :) Tänkte på en grej, att ingen av dom hade en enda liten påse. Undrar om dom bara går runt där för skojs skull, om dom inte shoppar liksom. Tragiiiskt grabbar!

Och juste, bilder kommer.. Så småningom.


pussilull