29 augusti - jag vet inte

Alltså ibland blir jag helt galen på vissa människor. Idag blev jag det på jobbet, men nog sagt om det. (Fast hur är det möjligt att vissa människor är så otroligt oinsiktsfulla?)

Har jobbat hela dagen, först ett par timmar i stallet och sedan nio timmar på le macdonalds. Men hey det funkar! Just nu är jag trött i benen och egentligen ganska trött i huvudet men ändå väldigt uttråkad. Det är segt att vara hemma själv när mamma och pappa är bänkade med en bok / framför TVn. Känner inte alls för att sätta på nån film eller så, även om min kropp skriker efter just det. Mormor och morfar var här idag och hämtade Bonnie, och en Marabou Daim lämnades kvar för min familj att åtnjuta. Men jag är inte så sugen på den heller..


26 augusti - "regnet det bara öser ner"

Idag har det varit väldigt mysigt väder. Iallafall om man får vara inne, dricka en kopp the och titta ut genom fönstret på regndropparna. Dra en filt tätt om sig och sjunka så djupt ner som möjligt i sin favoritfåtölj, och låta tankarna leta sig iväg någonstans långt borta. Tyvärr har jag inte hunnit med det än, och ännu mer tyvärr så har jag lyckats bli sjuk - eller jag har en massa besvärlig feber åtminstone. BLÄ! Ska försöka ta igen liteförlorad mystid nu, fick nämligen gå hem tidigare från donken för att kurera mig. På med thekokaren bara!


Och juste : ONE DOWN - ONE TO GO! :D

25 augusti - grattis loulou!

Japps, fröken halvfransk fyller 19 barre idag. Det hurrar vi för! :) Tyvärr är jag instängd på donken imorgon när det ska ut och firas, men risken finns ju att vi tar igen det snarast! Typ drinka hos kattens lägenhet nästa vecka, inget bang :)

Idag är det kalasfint väder och jag har varit ute i solen flera timmar. Bra skit det där med bärbar dator, hehe. Pratade med Rebecca för första gången sen hon åkte idag också! Gaah I miss you a lot skitunge!! Måste försöka styra en skypedejt, ska bara klura ut hur det fungerar först ^^

Om en timme kommer Cissi hem och då ska vi ut och trava (!) för första gången på hur länge som helst! Bara hundra meter, men ändå. Sakta men säkert kommer vi framåt, wiho! x)

21 augusti - några glimtar från Lesbos.

Hamnen i Molivos

Det låg många båtar i gästhamnen i Molivos.

Med Molivos i bakgrunden

En kvällspromenad vid hamnen i Molivos.

Innan-maten-drink vid hamnen!


Drinka innan maten är ett måste! Margerita tack.

Gott med mat!

Sista middagen i Molivos - mycket gott!

Bada!

Vid stranden utanför hotellet!

20 augusti - kräftskiva

Tonight vankas det det bästa jag vet - kräftor! Megagott säger jag bara, och då menar jag verkligen mega! Planen är att vi ska ta över björkvägen fem vid sex-snåret, äta kräftor, sjunga snapsvisor, bada pool och typ vara lite glada över att hösten är påväg. Ska verkligen ha trevligt ikväll, kalas!

Igår kväll var jag, Jenny, Karin, mamma och Cis på Solvalla. Helt otippat, men väldigt mysigt! Har inte varit där annat än på Elitloppet och när hästarna våra varit sjuka tidigare, så det var en ny upplevelse för lilla mig. Men som sagt, värt som sjutton. Även om mina kommentarer kanske inte var dom allra brightaste : "men hästarna kan ju inte springa fortare än dom kan". :)

Nu ska jag ut till stallet igen, pussa på min ängel och rida ut en sväng tillsammans med Jenny. Blir skönt med en paus från all körkortsteori som jag ägnat dagen åt att försöka pressa in i skallen^^ Å andra sidan är det inte helt värdelöst att sitta ute i bikini o plugga, finns ju värre sätt att göra det på.

19 augusti - det snurrar i min skalle

Rudbeck. Ett avslutat kapitel i mitt liv. Men jag vill inte. Jag vill inte att det som hittills varit den bästa tiden i mitt liv ska vara över. Rudbeck - och människorna där - gav mig allt. Gjorde mig till den jag är idag, fick mig att må bättre än någonsin tidigare. Och det är över nu.

Det som är skrämmande är att jag inte vet vad som ska hända nu. Jag vet inte vilka människor jag kommer att möta, vart livet kommer att föra mig. Jag är nyfiken, visst är jag det. Men det räcker liksom inte. Jag är rädd att tappa allt det som var jag, allt det som var mitt liv. Samtidigt är jag rädd att inte våga släppa taget, att bli kvar här. Det är så mycket jag vill med mitt liv, så mycket jag hoppas att jag gör. Och allt hänger på mig. Hur hanterar man sånt egentligen? Bara gör man allt man vill, eller hör det till att bli besviken. Jag önskar att allt vore så perfekt att man visste vad man ville ha för att bli nöjd, för att bli lycklig.

Förvirringen tar sig an många olika skepnader. Saker jag borde vara säker på är inte alls självklara. Känslor ingen människa vill bära på har bosatt sig hos mig, och jag vet inte hur jag ska få dom att flytta ut utan att förändra för mycket. Det är väl ingenting unikt, men det känns som att jag går igenom någon slags livskris. Det har hänt så mycket så snabbt på sista tiden, att ingenting har hunnit fastna riktigt. Framt tills nu, nu har jag äntligen fått tid att tänka efter. Förstå vad jag gått igenom, försöka komma underfund med varför det blivit som det blivit. Får se hur jag löser det.


19 augusti - donken life

Har duschat, slängt i mig två mackor med skinka och gurka och ska alldeles straxt bege mig till McDonalds för att vara en duktig flicka. Jobba 11.30 - 19.30 är planen för dagen, och efter det ska jag försöka plugga lite teori (blev inte så mkt igår, hehe). Fast det gick skitbra på lektionen, och fick nästan lite hopp om att det här med körkort ska gå någon gång! Är tydligen bättre än jag tror, wääj!

Var inne i stan också, och är numera ingen Saturnus-oskuld. Ytterligare något som känns bra! Hann med att köpa en kalender också, rosa är den och mycket fin! Adde kom in och mötte oss i stan också, han är fäjn i håret! x)

Nu måste jag rusa, måste hinna med att se om vi har några kräftor nere i frysen hos Stina innan jag åker. Kräftskiva står nämligen på morgondagens schema! :D


17 augusti - sommar?

Är det inte väldigt tråkigt väder ute för att vara sommar? Jag menar, halsduk till stallet är inte okej redan. Menmen.
Har lyckats med att göra absolut ingenting vettigt idag. Sov till tio, sen satt jag och lekte med datorn o pysslade lite i stallet fram tills två, då jag gick och la mig igen. Har iofs precis kommit hem från en övningskörningstur i Jakan, men jag kan ju inte påstå att det gick guld.. Fick som tur var massa choklad hos mormor och morfar, så det räddade dagen!

Imorgon ska jag på körlektion klockan elva vid Häggvik, ska bli skönt att bli lite sågad ;) Sen är planen att det blir fika i stan med Johanna. Mys värre! Ska bli invigd på Saturnus, får se om det är så bra som det är sagt.

Nu ska jag ta och kämpa lite med min körkortsteori, får se om det blir nåt bra av det iallafall!

16 augusti - Åland är bra skit!

Som sagt, bra skit! Igår morse (alldeles för sent som vanligt, hehe) startade min familj resan mot Grisslehamn och båten som senare skulle ta oss till finneön. Fram kom vi, och möttes av familjen Stolt, Jansson, Gillberg (minus Lollo o Soffan), Alkvist (minus Carro), Nilsson och "den nya familjen". Planen med trippen var för övrigt att fira Berits femtiårsdag (inträffade förra hösten, men bättre sent än aldrig), så en tvådygnstur till en stugby på Åland kändes som ett bra alternativ, tydligen...

Men kul var det! Kalasväder när vi kom fram, så det blev bad o suntanning ett par timmar. Sen svidades det om, blev fördrink vid C-stugorna och efter det trerätters på restaurangen vid anläggningen. Som en liten notering vill jag berätta att kräftorna var bajsgoda, asså verkligen åååååh (hehe). Lagom till efterrätten drog husbandet igång lite sköna dansbandsrytmer (hah!) och kvällen tillbringades efter det på dansgolvet. Vi buggade skiten ur gamlingarna foo sho!  Somliga tyckte det blev lite varmt, o både ett o två nakenbad hanns med innan vi tackade för oss o vandrade genom mörret tillbaka till stugorna ;)

Idag hade vi tre-kamp. Det är brutalt att se hur alla 50 +are blir som femåringar igen när det gäller att tävla^^ Fusk o psykning o gnäll, haha! Underhållande, tror jag är ett ord som passar ganska bra in för vad dom blir, mjihi. Blev buffé på färjan hem, och vi hann tillochmed hem lagom till 100-metersfinalen. Grabben är ju grym!

Nu ska jag sova!


6 augusti - grekland!

6/8 - 13/8 ska jag baaara sola, bada, äta och dricka. Det ska bli så förbannat skönt att ta ledigt, från allt. Från jobbet, från hästarna, från allt knas. Ska bli skönt, sa jag det? ^^

Ön heter Lesbos (höhö) och aah det är väl ungefär allt jag vet om den. Hopefully kan jag uppdatera lite mer när jag kommer hem, kanske tillochmed kan lägga upp nån liten bild. Så vi lämnar den biten for now.

Mamma och Cis kommer hem från Gotland ikväll iaf, så jag hinner inte pussa på dom. Får bli nästa vecka, men den som väntar på något gott..? :)

Aja, nu hinns det inte med något mer här. En annan gång kanske ^^


Todiloo

5 augusti - grattis snutte!

Jaha, grabben med G har blivit 20! Det grattar vi för!
Carro klarade GapBustern med 100% och imorgon bär det iväg till Lesbos. Livet är kalas, även om saker och ting väljer att knasa lite ibland...


Gotland är för övrigt bäst, nästa sommar ska jag fan vara där hela tiden!

Later!