Chamonix.

Jamaan. Det är där jag kommer befinna mig från och med den 23e februari. Kommer åter nästa lördag grabbar :D Wiohoooow!

Avec ma famille et ma copine Maria je vais aller en France pour faire du ski slalom dans les Alpes! ( En mening på franska, då var veckans mål avklarat^^)

Nejmen det kommer bli galet roligt. Har ju hunnit gå ett helt år sen vi lekte i Cervinia med Denise och grabbarna nu, och om sanningen ska fram är jag toktaggad på att få åka skidor xD Har hunnit halvvägs med packningen, och snart kommer pappa komma inspringande i rummet och hetsa om att jag måste sova så att jag bli frisk, men tuff som jag är så bryr jag mig inte ;) Eller vänta, otuff som jag är så bryr jag mig visst! Jag ska ta och sova nu...

Hare besthest här hemma alla söta och osöta nissar! Vi höres om en vecka :)

pussilull


*host*

Jag måste; Gissa vem som fick mvg på sitt kemi b - prov! xD Det är tamejfan otroligt och den karamellen kommer jag sannerligen suga länge på^^
Har också klarat av mitt sista biologiprov innan lovet, och ska bara finjustera de sista detaljerna i mitt geografiarbete, sen är det finito for a week. FINITO!

Det bajsiga är att jag hostar som en gris, asså for real. Men det var väl inte överdrivet otippat att jag skulle blir småsjuk innan sportlovet.. Vad blir det, femte året i rad nu eller nåt. Haha. Som tur är vet jag att man kan ha jävligt roligt även om man inte är helt friskus^^

pussilull

Domedagsonsdag.

Nej, jag vill inte prata om det!



Ikväll ska jag träna på min lilla heest för första gången på massa dagar! Det ska bli kalaskul och jag är nästan lite nervös, mjihihi! Hon kommer ju vara dunderpigg och jag kommer få säga "ptrooo Rosa" hela tiden ^^
Och så ska jag få prata med Maria och längta sönder till på lördag. Vi kommer sitta på våra pållar och fundera på vilka kläder vi ska ha med och hur mycket pengar som kommer gå åt och hur skönt det ska bli att äntligen få komma iväg, och jag vet att jag inte kommer kunna sluta le.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen ; life starts SATURDAY!

pussilull

Helvetesmatte.

Idag har jag varit i stallet, gymmat, solat, ätit, spelat piano. Jag har gjort allt utom att plugga. Det kommer straffa sig när den här veckan är över och jag får tillbaka mina prov. Jag har en väldigt stark känsla att så är fallet.

MaC = Matte C-kursprov
C = Caroline


MaC - Hejsan.
C - Hallådär blåbär.
MaC - Snart kommer jag och hälsar på i ditt liv.
C - Kommer du vara snäll mot mig?
MaC - Jag är ett Matte C - kursprov. Jag är aldrig snäll...

Oops. Det var som jag trodde..

pussilull

Hemma hos Niki.

Jag har vetat det hela tiden, att idag skulle bli en dag man får absolut noll gjort på. Troligt att man orkar sätta sig och repetera derivatan liksom.. Nope, det får bli nån slags "ångest-attack-pluggning" imorgon istället. Jävligt bra upplägg det där, skjut upp allt viktigt så länge som det går och chilla livet fram tills dess. Yeah!

Inte har jag sprungit heller, fast jag sa till mig själv att jag skulle vara seriös fram till lovet. Hmm, får bli en vända på cykeln senare kanske. Eller så tar jag ut en vilodag, man måste ju låta kroppen återhämta sig mellan alla hårda träningspass liksom, haha.

Var hemma hos Niki igår kväll. Hade kanske föreställt mig nånslags chillkrök / spela kort / äta chips - kväll, no röj -bara relax. Men när man öppnade dörren och slagsmålsklubben pumpades för fullt arrangerade jag snabbt om i mitt schema. "Varför inte flippa lite när man ändå är bland bara vänner", tänkte jag och sen gjorde jag det.
Hursomhelst, eftersom Caroline har blivit soffpotatis och numera aldrig är ute behövs inte så mycket för att hon ska "tagga till" nowadays. Lite till och gårdagen hade blivit lite för mycket av det goda som man så fint brukar uttrycka det. Hahaha, but it went smoooth.

Vääldigt många från natur var ju där, när jag tänker efter (det ryktas nämligen att Bambi smet ut genom sitt sovrumsfönster för att ta sig en titt hon också - that's my girl), mysigt med ett litet gettogether sådär innan sportlovet. Var väl förvisso det ( att alla känner alla) som gjorde att jag trodde det skulle bli värsta chillkvällen, men ack så fel man kan ha. Vem har sagt att man inte kan dansa i en soffa till Hiphopper om man går natur? Måste varit nån, samare!

Bussen kom aldrig när vi skulle hem, men fick skjuts av nån randomgrabb som frågade om jag ville åka med nånstans mitt i natten.. Luuring ( humor ) , men Snuttes kompis plockade upp mig på hemvägen, så det blev ytterligare en natt i Viby för min del.

Ikväll satsar jag på att terra Cis på hennes tjejmiddag. Lagom underhållande och lagom uttröttande. Suveränt!

pussilull


Valentines day.

Alla hjärtans dag. För vissa kanske en av de allra mysigaste dagarna på året - för andra en dag fylld av ångest över all den ensamhet som väller över en.

Min alla hjärtans dag var iallafall massa mys. Fick en ny mascara av min mamma på morgonen, och massa söta sms av nära och kära, så jag började dagen med en bra känsla i magen.
Känslan bättrades på när elevrådsrepresentanterna vandrade runt i skolan och bjöd på gelehallon, (även om vissa Samuelpeople fick för sig att baxa hälften och stoppa i ryggan, haha).
På lunchen tittade vi på Love Actually i cafeterian (en av de mysigaste kärleksfilmerna ever, det har du iallafall rätt i Viktor) och fick kramhjärtan av Ny Generatin (bangade på nya testamentet i guldpapper).

Kvällen spenderades tillsammans med bästaste Denise, Johanna, Nina & Jenny på Mongolian BBQ. Massa god mat, massa skitsnack och otroligt mycket garv förgyllde min kväll. Måste ha ätit två liter glass och jag vet inte hur många kilo grillat (stekt! varför heter det bbq?) innan jag kom fram till att det inte gick att få ner mer, trots uppknäppta byxor.
Hursomhelst, vi kommer ju kunna roa oss själva i sommar grabbar! Det är ett som är säkert. Bokabokaboka säger Caroline^^

Kunde inte hålla mig från att svänga förbi Viby och sova hos pojken på kvällen. Det var ju trots allt alla hjärtans dag, och om det är någon som för tillfället äger en stor bit av mitt hjärta så är det väl Patrik Mellgren. Energikrävande det där, att tycka så mycket om någon. Men jag skulle inte byta bort det för nåt, inte ens om jag fick en miljard (haha, humorn på topp^^). Så man kan väl säga att dagen slutade lika bra som den började. Ingen romantik kanske, men det har man ju överlevt utan i alla tider. Livet kan vara ruggigt bra utan det, I promise :)

pussilull

Livslustsdagen.

En sak måste jag iallafall få ge min skola lite cred för, och det är dagens dag.
Livslustsdagen. Jävligt bra idé säger jag själv, som om man nu har nån slags rätt att uttala sig.
Ta sex -sjuhundra extremt skoltrötta elever som kämpar med sitt andra år på gymnasiet. Pricka in en tidpunkt då alla slåss mot inre demoner och slutprov i diverse ämnen, en tidpunkt då alla helst vill låna Bush's kärnvapen och ställa in siktet på Rudbecksanstalten, Sollentuna. Sedan samlar du alla dessa skoltrötta elever i aulan och meddelar att ett uppbrott i det vanliga schemat kommer att ske, och att de vanliga letionerna är utbytta mot diverse aktiviteter som man själv får välja mellan + frukost i skolans matsal och en ståupp-show med Sverigens snyggaste (eller näst snyggaste, jag kan inte bestämma mig. BG är inte långt ifårn hursomhelst^^) komiker. (Förutom att Magnus Betnér har utsidan till sin fördel har han dessutom en humor som slår det mesta. Jösses Amalia vad jag har garvat idag eller^^)

Själv valde jag (eller rättare sagt Doris o Kina) att vi skulle gå på graffiti (hej föreläsning!) och dansa salsa. Hahaha, ojojoj vad brudarna luktade apa asså. Man fick ju agera grabb eftersom.. ja jag vet inte egentligen men förmodligen för att jag är ganska lång, och slapp ta i alla latinojoppars händer iallafall. Dom är säkert jättretrevliga, men hellre brudar som luktar svett än grabbar, speciellt om man måste dansa med dom^^
Dessutom måste jag säga att frukosten var enorm, att det är kul att kasta nesquiq på folk och att jag inte skrattar som en.., vad det nu var ni sa att jag skrattade som!

Efter det har jag ridit ut i skolskenet (galet fint väder idag, måste jag ju klämma in också), cyklat på cykeln, sovit i sängen och tagit mig en dush. Återstående delen av kvällen blir det äta och pluggsession som gäller. Får ju inte ryckas bort alldeles för långt från verkligheten bara för att man slipper lektioner en ynka dag, haha.

pussilull

Hela skolan står i lågor - hoppas alla böcker brinner upp!

Idag hann jag bli ohälsosamt hoppfull om en eventuell skidweekend med några av mina favortigrabbar.
Det var på lunchen, när Rikkes egna Bertil - Gunnar slog sig ned vid vårt bord, för att lite smått triumferande tillkännage att han kanske har en stuga i Sälen till sitt förfogande. Wiohooow säger jag i sånna fall! Haha, lev på hoppet eller dö ut^^ Nejmen vaddå. Blir det nåt av alltihopa så äre ju dunderbra, annars har man fått vara lite glad över att det kanske skulle bli av. Yeah, positivitet is the key ingredience if you wanna survive period 2 ;)




Sen tänkte jag också passa på att säga : "F U C K   K E M I   B !"
Och satan i gatan vad bra det kändes! No more molmassa på a veeery long time. Och bokbål på skolgården på fredag för den/de som är intresserad/intresserade. Vi tar inget inträde, det är chill att joina om ni känner att ni har några böcker som inte förtjänar ett fortsatt liv här på jorden.



"Bokbål är en ceremoni där man med hjälp av eld förstör böcker."
He-he-he.

pussilull

Studiedag.

Och jag har faktiskt pluggat ett par timmar. Kanske ingen prestation som kräver vågen direkt, när man går natur får man ta alla tillfällen som ges i akt för att ha en chans att hänga med, men ändå. Jag är allt lite stolt över mig själv.
Gjorde klart de sista kemiuppgifterna i boken, och kom fram till att imorgon vid den här tiden har jag skrivit mitt sista kemiprov någonsin. I princip innebär det att jag kan bränna alla mina anteckningar från våra värdelösa lektioner, utan att det gör något! Och tro mig, det kommer jag att göra. Det blir bokbål så hårt x)

Sen hann jag och Kina peppa upp varann också, blev astaggade på att åka skidor nån helg snarast. Frågan är var det blir, man är ju så tät att man kan åka till Colorado liksom^^ Borde dra ihop ett gäng och leva livet innan vintern försvinner helt även från norra Svealand. Bara packa ihop lite skit, sätta sig på en buss, låsa upp en hyrd stuga och sen bara mysa ett par dagar. Varför gör man inte bara sånt? Varför gör vi inte bara det? Så svårt kan det väl inte vara att få till ;)

pussilull

På Alby en söndagskväll.

..men inte så länge till. För snart ska vi återuppta en gammal kär tradition, som har legat på hyllan alldeles för länge. Det blir filmkväll hos Didde! Kinesen, Valrossen, Fåret, Fisken och Häxan. Wieee! Massa mys!

pussilull

Våren värmer.

I fredags kom jag ihåg hur underbart det kan vara att leva.
Pappa fyllde år, så vid åtta var vi uppe och firade med frukost på sängen och sjönsång som hette duga. Tack vare en mycket uppskattad sovmorgon till tio i två kunde jag sedan gå och lägga mig ett par timmar till, gick inte upp förrän tio. När jag drog upp rullgardinerna möttes jag av en trevlig överaskning; fåglarna kvittrade ikapp med solen!

Red en sväng i vårvädret och drog in så mycket varm luft jag kunde i varje andetag. Det kändes som att jag blev flera kilo lättare (önsketänk, jag vet) bara genom att få känna solstrålarna leka tafatt över ansiktet. Och hästarna i hagarna var alldeles yra av lycka, sprang runt och bockade utan täcken i leran!

Sen kom jag in, och fick donken serverat till lunch, plusmeny liksom^^, innan jag fick skjuts till skolan. Två lektioner senare satt jag på bussen hem, för att hoppa rakt i säng för en timmes tupplur. Vid sju kom mormor, morfar, Isensteins, Patrik och Robert and then dinner was served. Lekte lite med pappas Guitar Hero och åt tårta innan det var dags att hoppa i säng.

Underbart skön dag!

pussilull


Våren värmer.

I fredags kom jag ihåg hur underbart det kan vara att leva.
Pappa fyllde år, så vid åtta var vi uppe och firade med frukost på sängen och sjönsång som hette duga. Tack vare en mycket uppskattad sovmorgon till tio i två kunde jag sedan gå och lägga mig ett par timmar till, gick inte upp förrän tio. När jag drog upp rullgardinerna möttes jag av en trevlig överaskning; fåglarna kvittrade ikapp med solen!

Red en sväng i vårvädret och drog in så mycket varm luft jag kunde i varje andetag. Det kändes som att jag blev flera kilo lättare (önsketänk, jag vet) bara genom att få känna solstrålarna leka tafatt över ansiktet. Och hästarna i hagarna var alldeles yra av lycka, sprang runt och bockade utan täcken i leran!

Sen kom jag in, och fick donken serverat till lunch, plusmeny liksom^^, innan jag fick skjuts till skolan. Två lektioner senare satt jag på bussen hem, för att hoppa rakt i säng för en timmes tupplur. Vid sju kom mormor, morfar, Isensteins, Patrik och Robert and then dinner was served. Lekte lite med pappas Guitar Hero och åt tårta innan det var dags att hoppa i säng.

Underbart skön dag!

pussilull


Fettisdagen.

Det är fettisdagen. Fet - tisdagen. Fettis - dagen. Smaka på ordet, för idag ska man smaka på saker.
Ingen, absolut ingen kan påstå att det inte är meningen att man ska tjocka idag. Det heter ju för fan fettisdagen!

Jag har ätit två rostmackor med honing. En tallrik med spagetti, smör, salt och ketchup. En semla. En påse Sourcream and Onion chips. En liter Coca-Cola. Mörk choklad.
Jag lever alltså upp till dagens riktiga namn.

FETTISAR, VI HYLLAR ER! (oss) xD

pussilull