18 februari - du och jag

Det ligger nog mer i vad Andree sa till mig häromdagen än jag trodde. Jag tycker inte om att vara ensam. Sen han åkte härifrån för drygt ett dygn sedan har jag gång efter annan fått trycka tillbaka gråten som ligger och lurar. Inte för att jag är speciellt ledsen, men för att jag känner mig lite trasig. Som att han fattas mig. Varje fin sak jag ser önskar jag att han också kunde få se, tillsammans med mig. Varje gång jag råkar tänka på något han sagt eller något vi gjort hugger det till lite i mitt hjärta. Jag önskar att han var här, helt enkelt.

Men jag har tur ändå, för jag har fått bo hos Hannas kusin och company, vädret är underbart och nu ska jag äntligen gå och möta upp Kridden och Hanna igen. Äntligen, sant mitt ord!

16 februari - snabba kast

Den här resan är minst sagt händelserik, och nästan varje dag känns som ett äventyr i sig! Idag har vi försökt flyga standby från Queenstown till Auckland, vilket visade sig vara lättare sagt än gjort. Alla flighter var fullbokade (vissa tillochmed överbokade) så Cissi och Hanna gav upp på en gång och åkte från flygplatsen tillbaka till vårt hostel (som vi ändå har boende på inatt också) medan jag stannade kvar för att trotsa det kinesiska nyåret men också för att hålla Andree sällskap. Hans redan bokade flight gick nämligen på eftermiddagen. Efter två misslyckade försök att komma på plan gav jag upp, men stannade ändå kvar för att hänga lite med Andy i solen innan vår resa tillsammans tog slut. Hur som slutade det med att jag, när jag skulle hämta tillbaka min väska och åka "hem" fick veta att det fanns platser kvar på nästa flyg (som skulle gå om en minut), så ett snabbt beslut och en spurt till gaten senare satt jag på planet till Auckland (med en tom plats bredvid mig?) och nu är jag landad och klar och väntar på Andree. Tjejerna kommer nog på måndag.

Annas har Queenstown levererat stort. Fallskärm över Isengaard, bungy jump, promenader, grillning, spa-bad och cykelturer har fyllt våra dagar. Så - när andra flickors pojkvänner ger bort blommor på alla hjärtans dag ger min bort ett bungy jump på världens första site, ett ascoolt linne, svincoola örhängen gjorda av NZ-snäckskal och två för mig noga utvalda böcker som han tagit med från Sverige. Vad mer kan jag säga annat än att jag knappast lär byta i första taget?
Tack och hej!

10 februari - Nya Zeeland

 
Alltså. Det här landet är så sjukt ballt. Valar, delfiner, gejsrar, berg, dalar, stränder och vingårdar. Mest så. Tack och hej.
 

3 februari - NZ

SO LET'S GO!

1 februari - so let's go

Har ridit, pluggat, packat och träffat en hel drös människor sen sist. Och firat min födelsedag, några gånger. Drar ner till Linköping i eftermiddag för att gå på bal med skåningen imorgon kväll. Om det inte mättar oss på äventyr kanske vi busar till det och drar till andra sidan jorden på söndag. Nya Zeeland hade varit coolt. Och ganska lägligt, eftersom vi råkar ha varsin flygbiljett dit. Very nice.