26 mars - imorgon!!

Har precis satt mig ner för första gången på hela dagen. Det är galet mycket som ska fixas, göras, lagas, tvättas, hittas och få att gå ihop innan vi drar iväg imorgon. Nu är det iallafall lugnt, huset är nämligen tomt, vilket definitivt är den enda anledningen till att jag vågar sätta mig framför datorn (min familj har en tendens att kaosa när vi ska åka iväg någonstans). För det ligger ju till så att familjen annorlunda imorgon kommer att bege sig till varmare breddgrader, närmare bestämt Thailand, för lite välbehövlig sol och värme.

Och det ska verkligen bli skönt. Bli lite lagom snyggt brun innan alla andra, shoppa billiga sommarkläder, äta massa god mat och inte behöva tänka på så mycket, speciellt inte på skolan. För jag klarar av att plugga lite fysik, om jag får göra det i bikini på stranden med en drink i handen. Det enda som tynger mig är att jag kommer sakna min underbara pojkvän tills jag dör. Hur jag ska klara två veckor utan en enda puss är än så länge ett mysterium, men förhoppningsvis överlever jag. Får ha resan vi ska göra i sommar att se fram emot, och hoppas på att få minst ett par sms om dagen som kommer värma mitt hjärta. ÄLSKAR DIG PATRIK ! <3

Nej, snart kommer min kära vän Rikke hit. Vi ska ut och rida en sväng i solen, ska bli riktigt mysigt! Framför allt läste hon mina tankar när hon för en dryg timme sen messade och frågade om hon skulle ta med sig lite italienskt hit (jag läste italienskit, haha asroligt) , så strax vankas det lasagne för Caroline. Inte illa. Inte illa alls.

Later


20 mars - studentens lyckliga dagar


Carro och Rocke

Eftersom blogg.se är helt eb så blev mitt senaste inlägg detsamma. Hursomhelst, i onsdags var det skivpremiär för min del. Blev en helgalen kväll tillsammans med sjukt många Rudbeckare, först på Dovas och efter det på Mango Bar. Det var grejer det, Rock Bash ägde sönder allt och fan vad alla var coola! Och kul hade jag, från det att vi målade Diddes ögon kolsvarta, till att jag satt i köket och åt mackor halv två på natten. Vi dansade, festade och var Rock'n'Roll tills vi inte orkade mer, tills svetten rann, håret klibbade sig mot huvudet och tills världen snurrade så mycket att vi inte kunde stå längre. Sedan fortsatte vi lite till, och sen åkte vi hem. Det var kewl!

15 mars - söndag

Rock Bash på onsdag, gäller att vara förberedd! Använde detta som svepskäl, och var därför inne i staden med Rikke, Johanna och Nina today. Slutade hos Karsten mansion för att vänta på bussen som går så himla ofta, och nu är jag här. Kommer bli bråk mellan oss på Mango, om fröken norrman inte lär sig att hålla tungan (och piercingen) rätt i mun och slutar hacka på mitt felköp, haha. Annars är jag ganska taggad, tror det kommer bli en livad tillställning. Mjaaaouw!

I fredags hade vi för andra året i rad Stora Wäsby Fältrittklubbs ryttargala, kalasroligt och massa jobbigt. Inte för att det är nåt fel med barn, men ibland får man lite för mycket av det goda som det så fint heter. Men det var verkligen roligt att så många faktiskt kom, hade ingen aning om att vi har så många juniorer på Wäsby. Lekarna var iaf bäst, måånga långa garv när småtjejerna doppade huvudet i vattnet, hihi. Bangade utgång som vanligt, men var helt slutkörd när alla småttingar kommit iväg hem. Var ändå kul att träffa Mian, Mattan, Camilla, Jocke, Hannes och Emma! Får ta festandet en annan gång ;)

Annars har helgen varit mest lugn, igår var vi hemma hos Patrik och käkade middag. Dessutom har jag fått så många lektioner i Star Wars att jag klarar mig resten av livet. Ytterligare en anledning till att vänta med det härmed barn; bli väckt klockan åtta på en söndag. Are you kidding me liksom, det är inte ens mänskligt! Additional så har jag pluggat lite nu på kvällskvisten också, jag är stolt över mig själv!

Later