30 november - fest för fa-an!

Jag säger bara vecka 48. Bästa på så otroligt länge.

Alla tidiga mornar och sena kvällar. Alla middagar på Fresta.
Karaokekvällarna på Paddys.
Tältning i snöstorm, mitt på skolgården ( vi är väl naturare damnit )
Scenbygge och "jag ska bara säga en grej om tjejdansen" tills jag ville dö på det.
Overallmålning backstage med färg överallt - "har nån sett guldsprayen?"
Löpet till sofforna för att få vila, om så bara en kvart.


Sen säger jag bara 28 november 2008 kl. 18.00

Aulan kokade och jag var tokglad och om jag fick skulle jag göra om den kvällen tusen gånger.
Vi var bara bäst. Allt klaffade, publiken var vild och fan vad  N T s h o w e n   0 8 ägde sönder.
Det var - utan nån som helst tvekan - värt varenda minut av arbete vi har lagt ner.

Det är det här trean ska handla om - att ha så kul man bara kan!

Och på fredag är det NTfeeeest - sha la la la la la - NTfeeeest! xD Tagga !  !  !

22 november - på ett naturligt vis

Det snöas utomhus. Det snöas massvis med mängder och jag älskar det! Imorse gick jag i snön klockan åtta och tänkte på hur mysigt det är med just snö - rätt mysigt kom jag fram till.

Vi har today varit i skolan från klockan åtta till klockan fyra, och när jag kom hem var jag tokigt trött och somnade right away. Nu är jag iallafall uppe igen, ska äta mat med mina föräldrar in a minute.

Syftet med att vara i skolan var i vilket fall som helst att :

1.) Bygga scen

2.) Öva på dansen.

Det gick väl sådär med allt, men det mesta av scenen är färdigbyggt (kan jag dock inte ta nån som helst cred för) och de flesta har koll på sina moves till dansen. Haha, jag tror att det kommer bli en hejdundrandes tillställning.

Imorgon blir det sovmorgon (till nio!). Men det blir också målning av våra assnygga NToveraller, mer träning av dans samt random pimpning av det mesta. Så det är ju bara att tagga liksom! Och detta göres bäst i sällskap av "bara snygga brudar/grabbar på N" samt "tekniskt fel", in case you wonder.

18 november - taltisdag

Ja. Idag är en tisdag som är uppbyggd av tal.

Först ett muntligt tal i Svenska B.

Sedan hur många matematiska tal som helst i Matte E.

Men varför inte, tal kan ju vara bra att ha ibland.

Imorgon vid den här tiden kommer mitt liv inte kretsa om så många tal, det är bra.

11 november - och så var man sjuk också.

Vaknade och hade bestämt mig för att gå till skolan idag. Men innan jag ens kommit ner till köket började jag kallsvettas och håller på att svimma. Så var det med skolan idag då. Lite jobbigt att missa så mycket såhär i periodsskiftet bara, men omyndig som jag tvingar min mor mig att stanna hemma. Heh.

Som tur är har jag min nya - skööööna - säng att vila i. Ska försöka få igång en film på Patriks dator men det vet man ju inte hur det går med den saken , oteknisk som man är. Annars blir det väl helt enkelt bara till att ta en timmes sovpaus. Ganska skönt det också. Önskar bara att jag kunde koppla av och chilla lite nu när jag faktiskt är hemma (dessutom har jag inga fler lektioner idag så vid den här tiden skulle jag ändå ha slutat), men jag bara går runt och stressar över allt jag har missat. Knasigt värre!

Imorgon har jag Historiaprov, och på torsdag måste jag verkligen gå på matten och göra mitt svenskatal. So I better bli frisk snart! Nuså, sängen nästa.


8 november - en lördagkväll sådär

För (o)vanlighetens skull tar jag det lugnt ikväll. Claes har precis lämnat oss efter att ha tittat på 'tomten är far till alla barnen' och diverse youtube-klipp. Patrik är och hämtar syster + 1 vid Smedstorp, och i min väntan på deras återkomst författar jag mig ett blogginlägg.

Jag har lite ångest över allt jag behöver plugga imorgon,  och i något slags dåligt försök att lugna mitt dåliga samvete har jag gjort några arbetsfrågor inför historiaprovet på onsdag. Men att plugga framför TVn visade sig ikväll vara lika effektivt som alltid, så jag har inte fått så mycket gjort. Men jag har åtminstone försökt.

Igår var Tjockis, Patrik, Petter, Gabbi, Sebbe, Filip och LInnea här och spelade poker. Patrik vann pengar åt oss och de andra åt upp tjugofem mandariner, sen drack vi the. På kvällen spelade vi lite guitar hero, och jag fick råstryk av Gabbi på 'bark at the moon' fast jag spelat den 50 gånger innan och hon noll. Haha, jag har mött min överman.

Idag var jag hemma hos mormor och morfar, där min käre morbror även befann sig. Som vanligt vankades det storfika, och som vanligt kom min morbror med alldeles för många osmakliga (men mycket roliga) 'roliga' vitsar. Jag körde faktiskt hela vägen till och hem från Barkarby själv, och är mycket nöjd med min bedrift. Förutom detta har jag fått en ny säng. Uppdatering kommer om huruvida den är sovvänlig eller inte. Så är det, tills vidare.