Nka - fältkurs.

Helgen, som innehållit mycket sol, många skratt och alldeles för få sovtimmar, kan sammanfattas på följande vis:

"Hundra spänn!"
"...det är Linus, han har dyslexi"
"Vi stannade bara och tittade.. på massa olika saker"
"Tjorven!"
"Vad chuttar ni om?"
"Langa sug - jag?"
"Patrytricket - tändstickan"
"Migränkvinnan"
"Jag pissar på dom!"


... eller aah, det var grymt kul iallafall.

pussilull

Sa nån torsdag?

I LIVED! xD

Hahah det är så underbart, det enda jag har kvar i skolan är ett filosofiarbete som ska in nästa torsdag (+ ett labbprov i fysiken som jag lika gärna kan skita i^^) ! Sa nån underbart?

I helgen ska jag iofs iväg till Utö med min kära naturkunskapsgrupp, men jag tror det kan bli riktigt mysigt! Eller, riktigt kanske är att ta i lite. Men jag är lovad både en och två glassar, så så illa kan det ju inte bli. Tror bestämt att jag ska ta mig minst ett dopp i det blå också, premiär innan skolavslutningen är ju faktiskt tradition!
Lördag, söndag och måndag ska jag nörda mig, och imorgon är jag ledig. Det innebär att min nästa skoldag är på tisdag, och då har jag endast några matteredovisningar att bevittna. Uthärdligt, indeed!

Gaaah varför kan inte livet vara såhär alltid? xD


pussilull

Rosen.

image238


Det här är min lilla Ros. Hon gör mig alldeles varm om hjärtat när jag tänker på henne, och det bästa av allt är att hon är min. Världens bästa - min ängel!


pussilull

Var det så enkelt?

Det här är det vi är uppbyggda av. Eller åtminstone min kära vän Rikke. Jag har lite svårt att acceptera att det där skulle föreställa allt levande på jorden, om jag ska vara ärlig.

image237

DNA á la Rikke Karsten.


pussilull

<3

I just want you close
where you can stay forever
You could be sure
that it will only get better

You and me together
trough the days and night
I don't worry 'cause
everythings's gonna be alright

And no one can get in the way of what I'm feeling.
No one can get in the way of what I feel for you.

You are the one that I want.





pussilull

Pluggångest! (update)

Vecka 20:

Måndag: Kursprov Fysik A
Onsdag: Slutprov Naturkunskap A.
Torsdag: Filosofiprov
Fredag: Filosofiprov

Vecka 21:

Tisdag: Kursprov Matte D
Onsdag: Redovisningsuppgift Matte D.

Fyra av sex avklarade. Det här är ångest, ge mig torsdag någon! Snälla?

pussilull

När vi var små.

Min pappa tycker om att filma för honom minnesvärda stunder i livet för att ha som minnesmaterial senare i livet. Många gånger tycker väl både jag och min syster att det blir lite fånigt, men ibland kan man inte annat än tacka honom för de fragment ur våra liv han lyckas föreviga på film.

En av de sötaste filmerna är när jag, min lillasyster och vår pappa skulle in och fira mamma på morgonen av hennes (ska vi gissa 34e eller 35e) födelsedag. Jag är runt fyra eller fem år, och Cissi således drygt två år yngre.
Efter att vi (pappa och jag) sjungit klart och jag klämt ur mig ett käckt "grattis" frågar min far om inte Cecilia också ska säga grattis.

Det är då hon får syn på frukostbrickan pappa burit upp. Man ser hur hennes ögon spärras upp och börjar lysa av lycka. "Macka!" ropar hon och ler.
"Men ska du verkligen inte säga grattis?" undrar pappa. Och ungen bara skrattar och ropar "Bulle! Fanta!". Hon var verkligen fantastiskt gullig den dagen.

Tilläggas skall, för att alla ska förstå hur roligt det egentligen är, att Cecilia som bebis inte var den allra.. minsta. Helt underbart söt men ganska rund i figuren, därför blir det så komiskt.

Nu har hon hunnit bli femton, herregud vad tiden går undan i svängarna.


pussilull


Pluggångest!

Vecka 20:

Måndag: Kursprov Fysik A
Onsdag: Slutprov Naturkunskap A.
Torsdag: Filosofiprov
Fredag: Filosofiprov

Vecka 21:

Tisdag: Kursprov Matte D
Onsdag: Redovisningsuppgift Matte D.

Två av sex avklarade. Ge mig nästa vecka vid den här tiden. Snälla?

pussilull

Hoppträning.

Lite variation i vardagen blev det den här veckan. Träning på tisdagen istället för imorgon, och för Tony André Hansen istället för Lena. Jag vet inte om jag kan säga att det gick så bra, men det var roligt iallafall.

Rikke, här kommer en liten kommentar om ditt hemspråk: Det är ett LÅTSASSPRÅK :D!  Hahahaha, jag förstod typ ingenting och kände mig totalt efterbliven. Dessutom var grabben inte helt osnygg, så jag hade lite svårt att koncentrera mig på nånting utom hans leende.
Kontentan av det hela är att det blev en lite oseriös träning. Men jag lärde mig nya saker, fick massa ny inspiration och fick prata lite med min vän Maria! Sämre kan man ha det en tisdagskväll :)

pussilull


Stora Alby.

Det är nu det kommer, allt det härliga!

Stora Alby den här tiden på året slår det mesta.
Fruktträden blommar, och den nyss vinterglesa skogen blir en fröjd att se på när trädkronorna färgas gröna av klorofyll. Och doften väntar, den underbara doften av liljekonvalj. Jag såg att bladen börjat titta fram idag, när jag och Rosa tog en promenad i eftermiddagsvärmen. För er som inte vet så berusar den, lukten av den vita blomman.

I alla hagar betar hästarna som tokiga av det första frodiga gräset, deras hårremmar blänker när de sliter av stråna ett efter ett i stora, saftiga tuvor. Samtidigt har maskrosornas era börjat, och får det att se ut som att hästarnas glada vårspring sker på en bädd av solsken. It's nothing but pure happiness to watch.

Vi åt middag ute alldeles nyss. Vindarna avslöjade att grannen hade klippt gräset och bakom stallet påbörjade solen sin bana nedåt. Det är nu jag kommer ihåg hur mycket jag njuter av att bo här.

pussilull


Grillkväll.

Blev en myskväll hemma hos Ehrby igår. Jag och Tjockis fick skjurre ner till format, kirrade lite grillgrejer och promenerade upp till Vattenmåravägen 39. Sen satt vi, Johanna, Malin, Matilda och Louise på baksidan fram till midnattt ungefär. Som på den gamla goda tiden, vi åt huur mycket som helst (åtmistone jag och Tjockis), skrattade och snackade massa skit.
Leffe höll på att skrämma ihjäl oss när han kom smygande runt husknuten, och när strömmen gick trodde jag att jag skulle avlida på riktigt! :) Men ändå, det var en riktigt härlig kväll.

pussilull


Vintern rasat ut bland våra fjällar!

Och detta firades igår kväll hemma hos Patrik. Jag, Julia, Rebecca, Maria och Johanna kom dit vid halv nio och då var pojkarna redan där och grillen redan i full gång. Så, vi grillade och åt vid infravärmen ute på baksidan, medan regnet duggade försiktigt mot markisen. Jag försökte försvara mina föräldrars val av boplats, och vi kom fram till att det är extremt manligt att göra en burnout på Alby. Åtminstone jag hade det jättemysigt!
Sen flöt det på så, allt  var lugnt och ganska chill, till en början.. Sen skulle vi leka Jeopardy, med nåt inslag av "utmaningen" vid bonusfrågorna. Efter ett inte allt för långt tag började det spåra ur, och fy faan vad jag garvade!

"Patrik, vad ska du göra?"
"Fuck you! Fuck you!"

Jag undrar bara i mitt stilla sinne hur alla på bussen tänkte. Hahahaha!

Efter det dansades det till och från, vissa roade sig med att kasta apelsiner till varandra medan andra försökte titta på fotbollen. Vissa blev mycket alkoholpåverkade och många andra roade sig på dennes bekostnad. Kvällen slutade med the i köket, och sen somnade jag snabbare än nånsin när jag gick och la mig. Tack för igår, grabbar. Det var kalas!

P.S. jag kanske lägger upp bilder senare. Det beror på om dom är hemlighetsklassifierade eller inte. Måste fundera på det där först. D.S
pussilull