29 januari - myndig!

Grattis på mig, äntligen är jag lika gammal som alla andra!
Haha, nej men det ligger ju till så att jag faktiskt har hunnit bli 18, helt insane och väldigt svårt att tro, men sånt är läget! Det känns bra, nu får jag till slut var med och leka med mina stora kompisar^^

Födelsedagen var lugn och skön. Skolkade en lektion i skolan (hallå jag är 18, jag får göra vad jag vill) och myste lite med diverse olika människor. Sushi till middag med familjen och en drinnk + kladdkaka hos Rikke avslutade min födelsedag. Min favorit körde sedan hem mig (fick för övrigt världens finaste bukett röda rosor av honom) och sov över. Mys.

Imorgon ska lite familjevänner och lite släkt komma hit och fira mig (egot bara växer) och på lördag blir det födelsedagskalas! Tror det kan bli en trevlig helg, faktiskt! Jag menar, hur dåligt kan det bli? Jag är ju faktiskt 18!

20 januari - "det spösnöar ute"



Kalven, Sundsvall. Sommaren 2008. Efter en hummermiddag och bastubad i vedbastu. Ett dopp i solnedgången. Repris 2009, tack.


18 januari - söndag

Helg. Det är söndag, jag har haft helg i .. låt oss säga två dygn.. och jag är på myshumör. Går runt i min morgonrock, och är lite smånöjd med de senaste dagarnas frånvaro av innehåll. Det är så himla skönt att bara vara, ibland (läs ofta).

I fredags åkte jag in till stan med Jakob och Jens (ni är verkligen veckans hjältar grabbs) för att fixa lite med flaket. Mötte upp Patrik, och tog 516 hela vägen till Skillingevägen 14 b där en mycket najs fredagsmiddag serverades. På kvällen åkte vi till Alby och tittade på film med mamma och Jenny. What happens in Vegas, lite småkul faktiskt.

Igår såg jag P.S I love you. Den är fin, vacker och you name it. Jag gråter konstant när jag ser den, vågar inte ens tänka på att det kan bli sådär. Asså åååååååh - det är så synd om dom! (ni måste se den)

Idag har jag dessutom jobbat på Fornboda, klirr i kassan och oj vad den satt fint! Duktiga Caroline har dessutom pluggat, även om hennes skolarbete har en tendens att aldrig bli klart^^

8 januari - skola och jaa.. livet duvet.

Jag blir lika förvånad varje gång jag kommer tillbaka till skolan efter en ledighet. Lika förvånad över hur otroligt många människor jag tycker om, hur många som faktiskt betyder en hel del för mig. Att ha er runt omkring mig är det som gör mitt liv, ärligt talat. Ibland, när jag inte träffar er på ett tag, så glömmer jag bort det. Då är det underbart att bli påmind igen.
Sen att just den här skolstarten har blivit lite.. ska vi säga speciell.. gör inte att jag inte är gladare än någonsin att vara tillbaka.
För hur lite jag än vill tänka på det var det här mitt sista jullov. Och hur läskigt och skrämmande det än är så har jag inte så många fler ledigheter att komma tillbaka ifrån. Får göra det bästa av den här tiden.

Idag har jag varit med Jenny i centrum, betett mig som en normal tonårstjej och kikat på smink, hårspray och pinsetter. Ganska skönt som omväxling. För övrigt har jag massa skolskit att ta tag i, men det lär ju bli ett annat liv känns det som.


7 januari - tjugoen dagar kvar

Ja, fattar ni. Det är bara tjugoen dagar kvar.

Heeeelt ofattbart!