26 april - drivans lågor smälta ner och dö

Nu tar jag helg. Ska slänga i mig lite mat, slänga i lite kläder i en vecka och sen tar jag mig ut till flygplatsen för att hoppa på ett plan ner till Köpenhamn. I helgen vankas nämligen kalas samt Valborgsfirande nere i Höllviken. Ska bli så skönt att komma bort från laborationer och dunjacka ett par dagar. Men nu måste jag skynda mig!

25 april - grattis hjärtat!

Idag fyller min kille 25 år! Världens största grattis till dig, fina Andree!
Tyvärr kan jag inte vara med och fira honom, fast som jag är i kalla norrland. Men dagen blir inte utan kalas för det, för i övermorgon fyller Viktor år och vi tjuvstartar med att fira honom ikväll. Så nu ska vi upp till frugan och baka fultårta, och sen tar vi oss in till stan för medicinarspex och kanske en öl eller två. För på födelsedagar får man äta tårta, så det så! Och så har jag hunnit hämta cykeln också, som än så länge funkar fint. Och just jävlar, jag klarade tentan! Prima dag.

23 april - värlsdbokdagen

Har precis pressat i mig frukost nummer två, och ska dra igång lite plugg. Morgonen började med ett simpass på Iksu, först en kilometers uppvärmning och sen intervaller. Så himla skönt, alldeles för länge sen sist! I eftermiddag blir det laboration och föreläsningar, och sen kanske ytterligare lite plugg. Sen ska det bli skönt med en kväll utan träning, faktiskt. Kanske hinner städa lite om andan faller på, annars ska jag bara mysa omkring i min ziperall och mina tofflor.

22 april - fulgym

Söndag, igen. Ingen mega-surprice kanske, men ändå trevligt. Dagen har bjudit på sovmorgon, en hel del plugg, promenad till Berghem med cykeln (som mekanikern blev eld och lågor över), lite världscuphoppning och ett rejält gympass på Iksu. Innovativa magövningar med ett bennät utan dess like lär ge saftig träningsvärk i m. rectus abdominis imorgon. Nu är jag hemma, håller på att laga lite mat och ska snart knata över till Viktor för att avsluta helgen med en film. Igår spelade vi poker hemma hos Jenkan, och jag kom inte sist! Det är faktiskt ganska roligt, även om jag tror att det blir ännu roligare om man vet vad man håller på med. Och så hann jag träffa Rebecca en sväng inne i stan igår. Hon, jag och Jennifer tog en fika på NK, och det blev en hel del bröllopsprat inför Rebbans stundande giftermål. Så gårdagens träning bestod i promenad fram och tillbaka till stan, man måste tydligen ha en vilodag i veckan. Men imorgon är det ny vecka så då blir det mer träning, med start i en morgonsimtur imorgon innan skolan. Nu ska jag äta!

20 april - fredag

Har precis duschat efter ett kvällspass på Iksu. Badminton blev det den här gången, för första gången sen Idrott och Hälsa A i ettan på gymnasiet. Jobbigt som satan (åtminstone för mig) men sjukt roligt! Kommer ha lagom lätt att röra mig imorgon, känns det som. Annars var jag och tog nya bilder på mina irisfläckar idag, efter en förmiddag fylld av föreläsningar och labuträkningar och ett tårtkalas på Villan (jag tog ingen tårta!). Eftermiddagen spenderades hemma med en kopp te, lite plugg och världscupen i dressyr i bakgrunden. Faktiskt ganska värt. Nu ska jag titta på sammandragningarna från hoppningen, och sen blir det sova.
Och just det! Vi har biljetter till Lady Gaga i sommar!

19 april - grattis Gunnar

Tillbaka i Umeå och tillbaka till vintern. Snö finns här så att det räcker och blir över, och det verkar bara komma mer. Men det gör inte så mycket, det lär ju bli sommar så småningom oavsett. Jag har egentligen inte så bråttom. Attack och Försvar har iallafall dragit igång, och än så länge är det mest ett virrvarr av bakterier och virus och fan och hans moster. Jag är helt bortkollrad. Men det är typ roligt att labba och det är ljust hur länge som helst på kvällarna, så jag gillart! Håller på att försöka styra upp träning plus mat, och det blir nog bra. Tror det är grejen att man utvecklas hela tiden som gör att det är så himla kul att hålla igång. Innan jul var jag chanslös på en enda chin, och nu gör jag 6 + 6 + 3 helt själv. Fatta wow (ja, jag är alldeles för nöjd med det för att inte skriva något om det här. Sorry)! Igår klättrade jag med grabbarna, och ikväll blir det punch out för hela gänget. Åh Iksu i mitt hjärta! Nu ska jag kila in till Max och bli smart. Tack och bock.

14 april - lov

Påsklov. Bästa på länge. Födelsedagsfirande för Julia förra onsdagen, sen Gotland över påskhelgen. Stockholm och massa häng, träning och ridning nu i veckan. Igår hälsade vi på Loppans och hennes valpar. Mycket fint alltihop. Nu är det snöstorm.