30 september - where do we go when we go from here

Jag tror att jag håller på att bli förkyld, pitt o pannkaka! Vem vill vara sjuk liksom, helt ovärt på nästan alla sätt (om man inte har någon som passar upp på en, typ kommer med te och bäddar rent i sängen och sådär. Men det har man ju inte, så det är med andra (samma?) ord ovärt att vara sjuk. Därför tänker jag inte bli det.
Annars då? Synd att klaga tycker jag. Har varit lite oansvarsfull med min röda vän den senaste tiden, men hade tänkt att det skulle bli ändring på det. Franskan går ungefär lika bra som man kan förvänta sig, och jag försöker lära mig att vara nöjd med det. Har sett 500 days of Summer, skämdes över min egen intelligensnivå när det tog mer än halva filmen för mig att inse vad titeln egentligen betyder, men den var typ rätt bra. Bra musik, men det visste jag ju redan innan. Har varit och jobbat inne på Volvo Showroom en gång, ganska kul faktiskt, och i helgen väntar en hel del jobb inne på Haga Norra. Men det är ju som vi stackars tonåringar så fint säger - cash i king.
Och juste, pappa kommer hem i helgen!

27 september - you think your'e cooler than me

Vet inte helt vad jag gett mig in på nu. Men det är en ny sida jag håller på att upptäcka av mig själv, en sida som typ gillar att släppa kontrollen lite. Hemskt spännande och jag älskar spännande.
Har träffat en hel drös människor i helgen som jag inte sett på länge, och en del som jag träffar ganska ofta. Maria, Jacob, Malin, Nicco, Evelina, Simon, Adam, Romina, Yolanda, Julia, John, Rebecca, Rikke, Adde, Erwin, Johanna, Fredrik, Peter. Har dansat, snusat (!), virvlat runt och framför allt har jag skrattat. Skrattat tills magen krampar och det gör ont i kinderna. Dessutom har jag blivit bjuden på bal. På ett slott. Jag tror man får klassa det som en händelserik helg ändå.

23 september - don't stop the music

Oh imorgon har jag tenta och jag har inte pluggat ett smack idag! Och ändå är jag så pepp! På helgen, på allt faktiskt! (inte tentan dårå men ni fattar). Jag villvillvill så mycket. Så himla mycket. Tror det är såhär det känns att älska att leva. Alltså, det mesta jag vill blir det inte så mycket av, men det gör ingenting, för jag mår bra under tiden.
Blev tydligen uttagen till spetsgruppen i klubben häromdagen också, skitkul! Så nu blir det träningar i höst jag inte hade räknat med och det går ju inte att bli annat än taggad på att bli bättre när sånt dyker upp. Sen vet jag ju inte hur det blir efter nyår med hästarna, om jag bor kvar hemma, börjar plugga eller drar utomlands. Allt beror på vad som händer i höst och det är ganska häftigt att inte ha full kontroll över allt hela tiden (även om det känns fruktansvärt ovant för mig).
Och det ska bli så underbart att vara ledig lite i helgen! Från klockan tolv imorgon och fram till söndag förmiddag är jag free as a bird! Fab! Får se vad jag kan fylla min lediga tid med, men jag har lite planer som inte skulle sitta helt fel..

22 september - it goes on and on and on and on

Fuck franska. Vad var det för jävla påhitt att börja plugga nåt som man inte kan över huvud taget. Aldrig tidigare (om man inte räknar körkortet) har jag pluggat för att bara bli godkänd. Det är ett steg i så fel riktning som någonting kan bli, och ändå låter jag det blir så. Gah.
Är helt isolerad på min gård med näsan i mina böcker, min häst och mina vänner har jag försummat helt den senaste tiden - sa jag att jag är ett retard? Längtar till fredag, då kanske man kan börja leva igen.
Godnatt.

21 september - tisdag hela veckan.

Jag är en skadad människa just nu. Lider av någonting som liknar kronisk beslutsångest, dessutom tar jag mig på allvar tid att diagnostisera mig själv (se ovan). Detta bådar inte gott..
Nejmen seriöst då, jag är efterbliven och det vet jag, men nu börjar det bli lite jobbigt. Major beslut måste fattas i mitt liv och jag är bara retard och lallar runt.
Härnäst väntar första tentan, jag pluggar och pluggar och det känns som att jag kommer noll stans. Och då ställer man sig ju frågan, vad fan ska jag göra nu? Det är ju typ bara att prova. Men vore ju lite smånajs om det gick vägen också, aah.
Nu pausar jag framför TVn. Idol på 4an och Hair på 7an. Fab!

20 september - det är mycket nu

Måndag igen. Tiden bara försvinner, men det är väl så livet fungerar har jag för mig.
Sen sist då: rätt mycket plugg, en hel del jobb, en pittdålig tävlingsdag, middag med kära släkten, lite dans, lite bio och shopping. Typ så..
På fredag har vi vår första tenta. Den är typ rätt basic, eller ska vara det iallafall. Men för oss som inte kunde ett smack när vi började den här kursen är det rätt mycket att banka in.. Aja, det går som det går. Får göra sitt bästa bara, he. Till helgen kommer det hem folk lite överallt ifrån - Linkan, Ume. Kan bli mys!
Nu äre back to plugget!

12 september - Carpe Diem

What a weekend!
Fredag:
Först den sedvanliga stalltjänsten, blev en kort trimning på ridbanan för lilla Rosa, och sen gjorde jag iordning allt inför morgondagens tävlingar. Putsa, tvätta och packa, skönt att ha det gjort. Hem för ett par timmars intensivt plugg, sen bar det iväg till jobbet för ett kort pass mellan 14.00 och 18.00 väntade. Blev sen upplockad av Mian, vi tog bilen till Jacob och åkte sedan vidare till Grönan där ungefär 10. 000 andra peeps stod och väntade på - Hoffmaestro! Värd spelning och störd stämning, outstanding liveband måste jag faktiskt säga. Sen rush till centralen och en sväng förbi donken Häggvik innan jag och Cis kom i säng, värt!
Lördag:
Stallpass på förmiddagen, och efter lunch åkte jag och syster till Märsta. Var bara en klass på agendan, en 1.10, och det gick helt okej. Rev ett i omhoppningen, men skruttan hoppade som hon skulle och allt var frid och fröjd. Sov en timme på eftermiddagen och åkte efter middagen hem till Loulou för en liten pluggsession sådär på lördagskvällen. Gick igenom lite franska, blev aspepp på att börja plugga på riktigt och fick glass, inte fy skam med andra ord! Sen hem för att kolla klart på Legally Blonde, innan vi dök ner i sängen för att sova några timmar innan vi skulle iväg igen.
Söndag:
Tävlingsdax igen! Den här gången skulle första klassen ridas så vi åkte hemifrån 20 över 7. Ett ner blev resultatet, men Cis blev bara mer och mer snuvig så helt plötsligt hade vi bestämt att jag skulle hoppa Pricken i 120n. Det var bara att springa in på toaletten, byta kläder och få in något slags tävlingsmode. Till saken hör att jag aldrig tävlat honom förut, och att det var första gången på typ två år som jag red 120, men det var bara att tuta och köra. Och det gick faktiskt ganska bra! Två ner lyckades jag klanta till det med, men Prilleman var sitt duktigaste och det var asakul! På eftermiddagen kom Adde förbi så att vi kunde smida lite planer tillsammans ( ni får veta om vad senare) and I'm telling you - det här kommer bli grymt! Mer än det har jag pluggat, ätit och nu är det mer franska som gäller. Skyndar jag mig lite hinner jag nog se Mamma Mia ikväll också, men då gäller det att sätta fart!

8 september - vive la france!

Då har man gått och blivit salsadansare, student och förkyld (även om det sistnämnda kanske inte är så revolutionerande).
Salsan, den enda gång vi tagit oss dit, var fab. Ska försöka bli lite bra på det där, vore så himla kul att äntligen få tummen ur och lära sig dansa. Sen är det awesome att ha någon att skämma ut sig med, så thanks Rikke.
Skolan är sinnessjukt svår men det är verkligen underbart roligt att plugga igen! Ligger redan efter, och förstår ungefär hälften av vad som sägs, men det gör inte så mycket. Bara kämpa på så mycket man kan liksom, haha.
Nu hinner jag inte mer, måste plugga! Ciaaaao.