18 juni - det rullar på

Ett och ett halvt år plus en dag har gått sen jag gick och blev tillsammans med Andy. Tiden går, som bekant, ganska fort. Börjar snart bli svårt att kalla vårt förhållande nytt, men det måste ju vara något slags tecken på att han fortfarande står ut med mig, och det är ju bra. Han är, oavsett vilket, iväg på slutövningar inför sin examen nu, så honom ser man inte röken av för dagen. Men jag fyller dagarna med annat så länge. Rider, gymmar, jobbar, åker Jaguar, tar många långpromenader och träffar alla fina människor som jag lämnade kvar när jag flyttade till norret. Sjukt värt! Så det är nästan tur att Andree inte är hemma, annars hade det blivit svårt att hinna med allt. Men det är lite tråkigt att han missade Kriddens student i tisdags, och gubbskivan på kvällen. Nu ska jag lägga mig, så att jag kan gå upp och hinna med både promenad och gym innan jag börjar jobba!

10 juni - sommarlov

Hemma igen. För andra gången sedan sist, faktiskt. Förra helgen laddade jag upp inför terminens sista tenta med bal på Karlbergs slott för att fira alla kadetter som i slutet av månaden tar examen.  Samma helg fyllde morfar 80 år, och en hel drös 93or tog studenten, så jag passade på att fylla upp med kolhydrater innan AoF-tentan i princip varje vaken stund den hemresan. Sen upp till norret igen, skriva tenta, fira sommarlov, packa ihop och åka tillbaka ner, för gott (sommaren) den här gången. Har varit med Jensan på Strömsholm och groomat mig torsdag till lördag, sjukt mysigt med grymt väder och majssymfoni på grillen. Idag har jag hunnit med att rida och gymma, och åka en vända till Sigtuna för att hämta upp Kridden. Nu blir det förberedelser inför tisdag då lillungen också springer ut, sjungandes studentsången i sin fina vita mössa. Lär ju bli tårkalas (och tårtkalas, hopefully).
Och just det, vi har kört paintball också. Uppe i Umeå för två helger sedan. Löjligt roligt var det, när tio läkarstudenter passade på att glömma allt vad tentaplugg heter till förmån för att orsaka så stor skada som möjligt på varandra. Hysteriskt bra. Måste göras om.
Men nu måste jag sätta igång, pajfyllning står tydligen på schemat. Värt.