28 november - rockin' around the christmas tree

Man får ju passa på att uppdatera när man får en sekund över, so that's what I'll do. Sitter hemma hos Jenny, as per use nuförtiden, och försöker förstå synens fysiologi. Det går sådär. Förstår inte varför det är så svårt egentligen, men det är det. Så under vår korta lunchrast skruvar vi upp julmusiken, viker lite tvätt (Jenny) och pillar på datorn (jag) och tänker inte på skolan! Eller det gör vi ju, fast vi är ganska duktiga på att förneka det.
I helgen var Andree här, det blev mest mys och bak och massa kakätande och inte så mycket plugga. Hur najs som helst, men kanske inte så välplanerat såhär tätt inpå tentan. Menmen, det går som det går. Är rätt less på skolan så just nu vill jag bara ha det gjort. På lördag säger jag bara! Nu ska jag äta, sen blir det tillbaka till studierna.

24 november

Vet inte varför jag gör det här mot mig själv.

23 november - "you should know that this is the strangest thing I've ever done"

Idag har jag gjort en del coola saker. Jag har firat min fina vän Max som fyller år, jag har dissekerat ett ben (eller egentligen två men det var själva dissektionen som var poängen och inte att det var två om ni förstår) och så har jag lyckats med att göra en chin ((chins?) på riktigt, eller egentligen två men inte i rad så det räknas nog bara som en). Och så har våra julgardiner kommit!

22 november - dissektion

Idag har jag gjort det häftigaste hittills på min utbildning - jag har pillat på en död människa. Helt sjukt och så jävla coolt. Gah! Nu är jag nyss hemkommen från Iksu, har precis bara hunnit duscha och svida om för alldeles snart ska jag möta upp frugan. Vi ska ta oss in till stan för att fira Max som fyller år imorgon, med en tisdagsmiddag och kanske ett glas vin eller två. Och så mötte jag en gammal vän idag på Iksu, som verkade ha det bra. Jag har tänkt mycket på dig, och det gör mig glad att se dig såhär. Verkligen. Jag kanske klarar mig själv, när allt kommer omkring, även om det känns konstigt.

21 november - "korpuskel är mitt favoritord just nu"

Tentaplugget har dragit igång, men det är ganska mysigt. Sitter hemma hos Jenny och varvar somatosensorik med te, pepparkakor och beställning av julgardiner. Jag ser verkligen fram emot julen, nu mer än någonsin. För julen 2011 har alla möjligheter att bli den bästa genom tiderna! Nu, åter till perifera nervers makroskopiska uppbyggnad.

15 november - redan träningsvärk?

Passar på att skapa ett inlägg medan Jenny skriver om sin sista mening i sista målet på målbeskrivningen (som vi är klara med samma dag som sista förelåsningen - waddap) för tredje gången. Körde ett svinskönt gympass imorse med våra tuffa handskar, och har sedan dess bara blivit doktorer. Och längtat efter mat.
Var nere i Höllviken över helgen. Världens mysigaste, med bröllop och fondue och motorcykelåkning och alldeles för många kakor. Blev ett skönt avbrott från rutinlivet uppe i Ume, men det är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka ändå. Ska det pluggas så ska det ju, och att skjuta upp det blir bara värre i längden. Så nu har en plan för hur tentas ska övervinnas börjat ta form, och har vi tur är den dessutom genomförbar. Den börjar med att imorgon, efter förmiddagsföreläsningarna, repetera lite muskler på Nya Konditorit inne i stan innan vi går på bio och ser den efterlängtade fjärde Twilight-filmen! Vi lär ju lätt klara neuron med det upplägget.

7 november - too much love will kill you, just as sure as none at all

Frekvensen på sinuskurvan som beskriver mitt liv är för dagen hög, och amplituden likaså. Nyss var mitt största problem vilken klänning jag ska ha på mig i helgen, och nu är det helt plötsligt svårt att förstå att jag kunnat reflektera över det ens ett ögonblick. Varför skulle det spela någon som helst roll hur jag ser ut på fredag? Varför skulle någonting spela någon som helst roll över huvud taget om jag inte får vara med dig.