30 juni - Kreta

Chillar här en dag till. Kommer hem imorgon.

23 juni - maskinen jobbar

Foo Fighters. Så himla bra. Blev verkligen en fin dag och kväll igår, tillsammans med min vän Max och diverse andra trevliga både kursare och icke-kursare. Tentan ägde vi sönder och det är ju som så att det nästan är obligatoriskt att fira det på något sätt, så det gjorde vi. Penny var söt och jag fick en ny häst där på småtimmarna. Tack för igår, grabbar.
Imorgon åker jag iväg med min fina familj. En vecka på Dea Maris, nere på Kreta. Blir nog bra det där, även om jag just nu känner att vissa saker hade blivit betydligt enklare om jag hade stannat hemma. Men jag ska försöka göra det bästa av situationen och njuta av den här veckan, så får jag ta tag i resten när jag kommer hem igen. Kommer sakna min pojkvän lite för mycket, men tiden har ju en tendens att gå oavsett vad man gör så förr eller senare kommer jag ju hem till honom igen. Jag får väl låta mig tröstas av den tanken.
Nu ska jag ta med min bok upp i sängen och läsa ut de sista sidorna tänkte jag, sen blir det till att släcka. Tror klockan ringer strax före halv fem eller något annat charmigt i den stilen imorgon bitti. Glad midsommar mina vänner.

21 juni - there goes my hero

Igår fyllde mormor år så det blev födelsedagsmiddag hemma hos dom, och efter det brännbollsutklassning i Edsbergsparken. Stor del av NT-gänget där, som sedan drog vidare hem till Jules där det blev Alias fram till strax före två. Ruskigt vad roligt det kan vara med sällskapsspel.
Idag har jag plockat smultron och satt dom på ett strå. Rätt somrigt sådär, även om vädret inte är det.
Så har jag hängt massa med grannen. Tränat och druckit te. Bra grejer det där.
Imorgon är det konsert som gäller. Heldag med Maxie och Foo Fighters känns som ett bra upplägg, så får vi se vad som blir av det hela. Nu ska jag sova. Hejhej.

20 juni - beautiful disaster

Jag är alltså hemma igen. Det är skönt, och jag mår bra. Har varit ute i Skärgården i helgen för att fira mammas 50-årsdag, och det var riktigt fint. Men det har hänt mycket, och jag har tänkt mycket. Jag vet inte om jag vill komma någon vart med mina tankar, men de är en del av vem jag är och jag klarar mig inte utan dem. Vet inte om det alltid är bra att ha så nära till sina känslor som jag har till mina, men jag hade inte velat ha det annorlunda. Jag menar, förstå hur lätt det hade varit att kunna stänga av och inte bry sig ibland, men att gå miste om alla stunder när man känner så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen och när allt som finns i hela världen är just den känslan, det skulle göra mitt liv så mycket mindre. Jag vet att det är svårt att följa med i mina tankar ibland, men det är det för mig också. Hemligheten är att inte försöka förstå utan att bara låta sig föras framåt. Ibland dyker tankar upp som ger lite klarhet i en viss känsla, ibland inte. Det är inte det som är poängen. Jag vill bara vara så nära mig själv som möjligt, och då kan jag inte skjuta undan sånt hos mig som jag inte är säker på vad det är. Jag vill ha det långt fram i mitt medvetande, och om det där gör skada eller nytta är inte så viktigt. Bara det finns där. Jag kommer nog alltid vara en grubblare, men jag trivs med det. Jag trivs med att ha tankar som får mig att känna. Ofta är det tankar som inte lyfter mig uppåt, och jag kan förstå att det kanske verkar konstigt att välja att låta de tankarna ta så mycket utrymme. Men lika ofta är det tankar och funderingar som får mig att må bättre än jag gjorde innan. Det är bara det att de gånger jag mår bra är det inte lika tydligt att det också kommer från mina funderingar. Mina tankar drar inte ner mig själv mer än de lyfter mig uppåt. Det kanske kan vara bra att komma ihåg.

15 juni - och det blev visst sommar i år igen.

Är hemma igen efter ett par dagar nere i Linköping med Andree. Har varit topp, kan berätta mer om det senare. Nu ska jag sticka iväg och jobba lite, så får vi se om jag kanske hinner träffa Jullan nåt efteråt. Tänkte typ bara meddela att jag lever.

9 juni - hemma

Hemma. Sjukt bra.
Har ridit, grillat, ätit jordgubbar och varit nere och badat. Så har jag hunnit jobba en dag och träffa Claes en sväng. 
Var iväg igår och kollade in gymmet i Sollentuna, och det verkar helt okej. Inte Iksu direkt, men då och då ska man nog kunna dra sig iväg dit. Och idag har jag träningsvärk i magen, sweet. Idag ska jag rida och träffa ännu fler fantastiska vänner. Nu blir det grötfrukost med jordgubbar och skönlitteratur. Snacka om att gilla läget.

5 juni - tack, och på återseende

Vilken fantastisk helg va. Först i torsdags (ja, vi tog helg i torsdags) drog vi ner på stan och åt sushi och drack kaffe i solen nere vid älven. Och så åt vi vår efterlängtade B&J. Så var det det där med tentan på fredagen, men vi överlevde visst det också och helt plötsligt hade vi sommarlov. Som traditionen numera bjuder följdes prövningen av havregrynsgröt och sprutgrädde på p9 och sen taggade vi inför att initiera listan. En tequilaskål utanför Östra Paviljongen där vid två-snåret blev startskottet och jag tror faktiskt att vi nästan genomförde alla punkter. En fuling i Narnia, en whiskey på MB, britssurfing i kulverten, rom vid (och sedan bad i) universitetsdammen och helt plötsligt var det dags att dra hem till Jennifer på förfest. Astin korkades upp och vi dansade på stolarna till diverse schlagerhits. Gemensam vandring till Villan och världens minst organiserade sittning följde på det. Men vi stod på en (två) bil(ar) och det var fint.
Igår var det någorlunda slitet men vi taggade till och drog i oss varsin margarita, hoppade in i en taxi och hittade hela vägen ut till Villanäs. Och när jag satt där i kvällssolen med mina vänner och tittade ut över älven, då kom jag ihåg hur det känns att inte ha några bekymmer alls. Sjukt fin kväll med bad, brottning, dans och buckets och lite mer dans och tack för det.
En riktig bakisfrukost bestående av pizza och cola ute i solen runt tolv startade den här dagen, och efter det har jag och Max burit grejer och nästan blivit grannar på riktigt igen. Nu ska vi äta en bucket-sallad och sen får vi se vad den sista kvällen i Ume för säsongen har att bjuda på. Jag tror att det blir bra.