29 oktober - CANADA!!!

1 februari - 31 mars!

Flyg och boende bokat och klart. Fy faaan vad det ska bli najs! N A J S !
Jag och Patrik två månader i skidbacken. Kan bli epic.



Och grattis Rikke. Fina fina fina Rikke som jag tycker så mycket om! Grattis på födelsedagen!


25 oktober - högskoleprov.

Igår gjorde jag högskoleprovet. Det var jobbigt. Får se hur det gick..

Idag har jag jobbat, det var också jobbigt.

Nu ska jag sova!

21 oktober - sa nån duktigt?

Borde nån ha sagt iaf, för jag och min syster kom precis hem från vår andra gymsession den här veckan! Den du! Inte så avancerat, en kvart på crossen och lite ben (måste ju träna upp dom innan Canada), men bättre det än inget alls^^ Dessutom har jag jobbat fyra timmar och ridit idag. Jag är nöjd.

Nu ska jag äta soppa och knäckemacka med min syster, sen väntar en helkväll framför tvn, me like!


17 oktober - pittväder

Blä för regn säger jag bara! Bläää för regn när man måste vara ute i stallet och rida och traska runt i leriga hagar för att ta in smutsiga och blöta hästar. Blä.

Som tur är är jag klar med det för idag (min underbara lillasyster hjälpte mig) och inväntar med spänning dagens lunch (som hon också lagar). Tydligen nån fryst kycklingröra, låter lite suspekt.

Kan bli nån timmes myspys efter det, och sen extrapass på donken mellan fem och sju. Efter det är planen att jag ska ila iväg till familjen Mellgren för att äta middag och lördagsmysa, värt.


Man måste nog vara mysig om man ska överleva regnet!

15 oktober - morotskaka

En vanlig torsdag, som blev lite bättre än vanligt tack vare lite friendly spice. 
Upp med tuppen, kvart över sju. Sen iväg och fodra Roines hästar innan jag återvände hem för att fodra mig själv. Iväg och släppa ut Roines hästar, sen hem och rida ut på min skrutt med Cissi och mamma. Sen iväg och mocka åt Roines hästar, ge dom mat och sopa stallet. Plus ta in dom fyra rymlingarna som tröttnat på sin hage, för tredje gången på en månad.. Sen hem och käka mat, släppa ut Rosa o Prilleman, duscha och dra iväg till tåget som jag efter en nhel del parkeringsbekymmer hamnar på.

Ungefär där andas jag för första gången på dagen. Skämt, hehe. Men det blir ofta så att sakerna man gör avlöser varandra hela tiden utan några mellanrum, dagarna rullar på nedrigt fort då.

Hursomhelst, skyndar iväg till svampen och möter upp min favoritrikke. Vi strosar till Saturnus, beställer var sin cappucino och en gigantisk morotskaka, och sen rullar ett par timmar iväg medans vi pratar på. Åh vad du gör mig på bra humör vännen!

Hämtade upp Cis på vägen hem från tåget, och efter att ha tagit in hästarna slängde jag mig på sängen för en liten nap. Nu är jag uppe igen, och det vankas alldeles strax middag! Tror tillochmed att det blir något gott ^^


13 oktober - 2 år med min prins <3



13/10 2007 - 13/10 2009
Det är ofattbart hur fort tiden går. 
Du vet hur mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig!


Caroline <3 Patrik


12 oktober - ledig dag!

Det är otroligt hur mycket jag börjar värdesätta att vara ledig. Nuförtiden blir det sällan mer än max en dag i veckan, så det kanske egentligen inte är så konstigt. Hursomhelst, sov tolv timmar inatt. Bara det garanterar ju en toppendag, haha.

Har inte hunnit med så mycket mer än stallet ännu. Plockade lite i sadelkammaren medans hästarna åt sin lunch, ser för taskigt ut där inne. Får ta tag i det ordentligt snarast. Ska försöka städa lite i mitt rum under dagen också, datorn som inte har fungerat på ett halvår kanske ska få flytta ut, och sen har jag lite tavlor och bilder som jag skulle vilja få upp på väggarna. Man kan ju iallafall göra ett försök att börja! Sen måste jag ställa undan moppen i ladan, och hänga upp lite tvätt. Blir väl en sväng ut till stallet senare för att borsta av Rosa ikväll också. Annars, inga speciella planer. Kanske en kopp the och en mysig film. Känns som att det blir en bra dag idag.


11 oktober - söndagsmys

Idag har jag jobbat 11.30 - 19.15 på donken. Något mer än det och en mysig familjemiddag har jag inte hunnit med. Blir lite kvarglömt godis från igår framför parlamentet, och sen rakt ner i sängen.

Igår var världens mysigaste dag! Tog sovmorgon till elva (var ute kvällen innan och firade Jossi, först middag på Tiger och sen kalas på the Pilot = super!) och åt megafrukost bestående av rostad ciabatta med stekt bacon, skinka, ägg och tomater. Till detta apelsinjuice och the, sweet! Sen red jag med syster på ridbanan, gickfinemang även om Rosen var lite stel. Vid tvåtiden åkte hela familjen in till stan. Vi gick runt i Östermalmshallarna, köpte musslor där, och åt lunch på ett mysigt fik i närheten. På vägen hem stannade vi på Coop och handlade massa god mat (Jullan öppnade en ny kassa åt oss, naaw). Väl hemma däckade jag en timme på sängen, och vaknade av Patrik som kommit över. Det blev efter det en meeeeeegagod middag: musslor i vitvinsås, nötytterfilé med bea och klyftpotatis samt marrängswiss. Plus massa godis. Fest!

Näej, nu har parlamentet börjat. Later!

8 augusti - det snurrar fortfarande i min skalle, men ändå inte lika mycket.

Vilken jädra smäll det måste ha varit! Dumma hon den röda som jag håller av så kär, som sagt. Men ändå, idag är det inte lika mycket som far omkring där uppe. Sakerna är lite mer på plats, men inte helt som dom ska.

Jag har bara jobbat på Fornboda idag, tre timmar tog det att mocka sju boxar och släppa ut sju hästar. Men man ska ta det lugnt om hjärnan inte sitter fast helt, tror jag. Sen har jag longerat finaste Rosa, och det är helt underbart att vara ute i det här vädret. Helt underbart.

Min mormor och morfar har dessutom varit ute och rest. I landet Spanien var dom, och när dom kom hem till oss igår och tog hem sin finafina hund hade dom med sig chokladkakor till oss. Det tror jag bestämt att jag ska äta lite senare. Men först ska jag gå med min lillasyster och ta in hästarna.

Och sen kanske jag ska åka till Siguna med Maria och Jacob och hälsa på Jocke. Och for the record var hon och Ande här i tisdags och åt lunch med mig. Det var en mycket trevlig lunch, dom jopparna är roliga.

Men hästarna var det ja!

7 oktober - omtumlad.

Dumma hon den röda som jag älskar! Idag slängde hon mig i marken så det smällde, och jag har varken kunnat jobba eller göra något annat vettigt. Bara sovit fyra timmar, och ätit en del mat. Hoppas det går över snart, uscha!


5 oktober - it's all about the money

Usch vad det känns så nu. Det känns som att pengar är det enda som räknas, för utan dom kommer jag inte kunna göra hälften av allt jag vill göra. Och jag vill SÅ HIMLA MYCKET nu.

Jag vill åka till Grenoble och hälsa på Lollo.
Jag vill åka till Barcelona och hälsa på Rebecca.
Jag vill åka till Canada och åka skidor.
Jag vill åka till Asien och hälsa på Jullan o co.

Sen har jag ju massor av saker jag vill köpa, men det kommer i nån slags fet femte hand. Haha.
I övrigt är ju trenden resor. Åååh jag vill ju! Men man måste ju typ vara miljonär för att komma iväg på allt det där. Så det är jobb som gäller, för man måste faktiskt leva under tiden man är här hemma också.

Nu ska vi kolla på Maria, hon är skojig!


4 oktober - kanelbullens dag!

Jag ska snart äta en kanelbulle, det har jag sett fram emot hela dagen. För fram tills nu har jag jobbat på donken. Det gick väl helt okej, men var ganska trött så jag var väl inte den speedigaste i världen. Menmen, pengar är det som är i fokus nu, så jobb är bra. Nästa vecka blir det Fornboda måndag, tisdag och torsdag och Donken tisdag, onsdag, fredag och söndag. Men lördagarna är min räddning, då är jag ledig!

Igår var vi, jag, Rikke, Julia, Johanna, Chrille, Adde, Fredrik, Peter, Benjamin, Elin, Linda och Mickan, på Fridays och firade Fisken! Det var tokmysigt, precis som resten av hela den dagen. Tack vänner!

Annars handlar livet mest om planering, hur man ska hinna med allt och hur man ska göra i framtiden. Det känns bra nu, faktiskt.