29 november

Efter lite pepp från pojkvän bestämde jag mig igårkväll för att ställa klockan imorse (trots sovmorgon) och släpa mig iväg till Iksu. Så det gjorde jag. Blev ett CXWORX-pass (har dom blivit jobbigare eller är jag bara hysteriskt klen för dagen?), tre intensiva benövningar på gymmet och en avslutande cykelspurt (man vill ju gärna bli svettig - det måste ju synas att man har tagit i). Sen smakade kaffet till frukosten bättre än på länge!
Annars läser vi om kvinnliga genitalia at the moment. Sådär upphetsande, speciellt när vår föreläsare (halvtjock äldre kvinna) berättar för oss att "det är väldigt vanligt med svampinfektioner som ger kesoliknande flytningar, det har jag haft själv många gånger", och att "det inte är så farligt att bli uppklippt vid förlossning, utan snarare känns som en befrielse"... Dessutom är det livsfarligt att googla den här typen av åkommor. Bilder av en så skrämmande karaktär att dom skulle kunna få hjärtsvaga människor att ta klivet över till andra sidan dyker upp på var och varannan sökning. Så att ni vet (vi visste inte).

27 november - spännande.

Tisdag, och tillbaka i skolan. Har varit hemma i helgen (igen) och far och bada vilket tempo jag har hållit. Började i onsdags morse med ett spinningpass på Iksu, och sen övade vi på att ge intremuskulära och subkutana injektioner på Vårdvetarhuset. Sen inleddes helgen, och vid sjutiden satt jag vid köksbordet hemma på Alby och åt thaimat med fina familjen. Gick upp tidigt i torsdags för att rida med Jenny, så halv åtta satt vi på varsin häst. Och jag fick hoppa! Typ världshistoriens minsta hinder men det var så sjukt roligt och satan vad jag saknar ridningen. Sen blev det lite plugg innan Rikke kom förbi, för att följa med mig på utflykt till Pricken i Sigtuna. Så det blev lite mer ridning där på eftermiddagen. Efter det var tanken att jag skulle åka ner till Linköping på julbord, och så blev det väl tillslut också (en och en halv timme för sent), men först skulle allt som kunde gå fel göra det. Åkte hem på fredagen, drog ett intervallpass i backen tillsammans med skåningen och åt mysmiddag hemma. Sen blev det SHM med födelsedagsMats på Friends Arena, och satan i gatan vilket untz!
Konsert blev det på lördagen också, men då Maskinen på Annexet med Andree och lite umeåfolk. Sjukt bra drag och hysteriskt bra hest! Vi hann dessutom köra ett crosstrainingpass och träffa Björn och Vidar inne i stan (effektivitet for the win). Söndagen skulle egentligen bli lugnare, men så blev det inte det.. Sh'bam på Sats, uteritt med Malin, fika hos Adde och middag med mormor, morfar och Rebecca rundande av helgen. Så jag var inte direkt utvilad när jag satte mig på flygplanet igår morse, men det är sjukt hur mycket energi jag känner att jag har fått. Och det är tur, för den här veckan är det extremt mycket att göra. Förutom plugg och träning ska det sista (vilket inte är så lite) inför preklin ordnas, så sömnen får väl helt enkelt skjutas upp ytterligare någon vecka. Kör ba!

18 november - badminton!

Herre min skapare vad tiden går fort. Hur är det möjligt att vi är inne på sista halvan av november redan?
Men det har väl att göra med att man har roligt, kan jag tänka. Det är redan söndag, och jag har den här halvschizofrena känslan av att helgen har pågått sedan urminnes tider men samtidigt måste ha börjat alldeles nyss. En fantastiskt trevlig klassfest, två träningspass, en halv (hel) bakisdag, brunch på NH, rätt mycket plugg, manisk pedantstädning, brödbak, preklinplanering och filmtittande har hunnits med. Och det är fortfarande bara söndag lunch.
Snart ska jag kila ner till Mia för ännu mer planering och efter det blir det sista delen Twilight på bio. Så ännu finns det tid att njuta av helgledigheten!

Sen måste jag bara dela med mig av det mest positiva med att vara bakfull: hur mycket man njuter av livet morgonen efter att man har vaknat bakis. Tänk att vakna upp och bara vara trött, utan att må minsta lilla illa. Hur fantastiskt är inte det? Man blir ju nästan religiös på stående fot.

14 november - "man får inte leva om sitt liv - det är det som är själva grejen"

Så sitter man alltså här igen, istället för att plugga. Förvåningen blåser mig knappast av stolen.
Har precis ätit middag och väntar på att brödet i ugnen ska bli klart, men sen får jag nog bita ihop och köra på någon timme till. Skolkade ju första föreläsningen imorse, förvisso för att bränna av ett intervallpass på löpbandet med Gabe (men ändå), så det känns inte riktigt okej att ge sig före sex. Blev lite tvätt, bak och EKG mellan MB och nu, så baterierna borde vara tillräckligt laddade för att orka köra på fram till åtta. Då vankas nämligen fotboll, folköl och chips (fråga mig inte varför) uppe hos Jennifer. Blir nog bra det.

12 november - munsår - när du vill vara freesh.

Pluggar ganska bra just nu, men man behöver ju mikropauser så jag tänkte göra ett snabbstopp på blogg.se. Lär mig just nu om cancer i munhålan. Ganska äckligt faktiskt, speciellt om man myser till plugget med lite eftermiddagsfika, men jag har väl aldrig varit den som är den. Annars är det fullt upp. Preklin närmar sig med stormsteg, så en hel del fokus läggs på det. Håller mig dessutom till att bara vara småsjuk så Iksu slipper mig inte helt, och där ryker ytterligare lite tid. Igår var jag med Virre och klättrade och idag blir det fysträning (för första gången). Spännande. Sen har det ju varit annat som hänt som man inte bara kan ignorera. Jag talar bland annat om USA-valet, som vi följde från början till slut (mycket varierande engagemang, det skall medges) hemma hos Gabriel. TP, glögg, kaffe, Obama-kaka och sleepover i bäddsoffan (den timmen vi fick sova) gjorde det till den bästa valvakan i mitt liv. Och enda so far. Jag talar även om pappas dag, vilket föranledde att ett besök i Stockholm kändes lägligt. En ridtur, spring i skogen med Ronja och planer om ett rave på heden på Gotland i sommar och så var den helgen också över. Vilket är gällande även för min pluggpaus. Senare, gott folk!