Mitt sommarparadis på jorden.

image93 Bara för att Gotland är det bästa stället på jorden.. image94

..så ska jag tillbringa i princip resten av mitt sommarlov där, närmare bestämt på S:t Olofsholm - Hellvi. xD Kommer åter den 9/8. Om det är nåt tills dess finns jag på 0737 64 97 85. Ha en underbar sommar allihopa!


pussilull

Kastre93 @ pa ^^

You are so sexy my love,
you got me trippin over my tounge.
And I can't say what I mean,
but I mean it when I say;
That I fell so hard for you,
that it broke my heart in two.
Now I'm wrapped in black and blue,
You know I'm crazy 'bout..

Should I take a chance
or should i sit and wonder of you

I wanna tell everybody, everybody
that you're so much more
than they ever even seen before.
And I wanna tell everybody, everybody
if they touched your head
the they never wanna let you go.


Sötaste lillasyster - fjortispop kan faktiskt vara ganska mysigt då och då :)


pussilull

Blog Job.


Det här med att blogga är underskattat. Har man svårt att få något vettigt ur sig i livekonversationer så är bloggen ett bra sätt att åtminstone slippa bli utskrattad när man säger vad man tycker. För när inlägget är publicerat så står skiten där, oavsett hur dålig den är. Att man sen kan bli utskrattad efteråt är en annan sak. Smällar man får ta.

Nu menar jag inte att jag tycker illa om att prata in public eller att jag föredrar bloggen framför en debatt eller diskussion med "riktiga" människor, men ibland är det skönt att bolla idéer med bara mig själv. Efter att ha sagt emot mig själv tillräckligt många gånger och när de argument (för eller emot något) jag anser är av värde tagit slut kommer jag oftast fram till.. någonting iallafall. Någonting som jag kan stå för och någonting jag vet varför jag står för. Och det är huvudsaken.

Länge leve BLOGGEN!


Och ett oerhört roligt skämt följer nedan;


Vet ni varför männen har urinrör?
-För att man ska kunna blåsa syre till hjärnan.





pussilull

Grattis!

Det var verkligen länge sen jag var hemma hos Ninni. Men nu är jag här^^

Vi har haft det väldigt mysigt idag, och ikväll också för den delen. Denise & Denise fyller 17 ggr två och om ett år kommer jag vara så sjukt utanför. Tänk när alla fyller myndiga utom lilla Carro...Nej, nu har jag fan tänkt klart på det, inte skojsigt ju. Men har jag tur överlever jag det också. Haha :) Borde kanske vara lite social och umgås med alla som masat sig hit från Väsby och Sollentuna, men det är mysigt i Tjockis rum med alla övermatade fiskar och Petter som sällskap, så jag stannar kanske ett litet tag till. Iallafall tills blogginlägget är färdigkonstruerat x)

Ganska många som pallrat sig hit till gården, fler än förväntat iaf. Massa gamla Grimstahomies, Byggnissar och Södervikwannabees från Väsby som man inte sett på väldigt länge, and that's uppskattat for sure! + alla från Sollentuna, Det är roligt med folk, roligt att träffa människor!

Well, sleep tight!

pussilull