Uppmuntring.


T-banevagn, grön linje mot Hagsätra


Två fjortistjejer sitter mitt emot varandra. Det börjar lukta bränt i vagnen.


Fjortis 1: Det luktar bränt.
Fjortis 2: Mm? Du har väl tänkt.
Fjortis 1: Va?
Fjortis 2: Du har väl tänkt.
Fjortis 1: Vadå du har väl tänkt?
Fjortis 2: Det luktar ju bränt? för att du har tänkt.
Fjortis 1: Asså? Jag fattar inte.


pussilull

Fan.

Jag orkar inte med det här. Lars Winnerbäck spelar på Peace and Love ikväll, och jag är inte där. Ibland vill man bara gråta, och det ordentligt!


pussilull

Blidö

image92


Om bara några minuter kommer Therese och hämtar upp mig. Tillsammans ka vi bege oss hela vägen från Stora Alby Gård till Blidö^^ Har inte varit där förut, så jag längtar efter att få se hur det ser ut :) Men mest längtar jag efter bästingdenise som förhoppningsvis väntar på oss, för jag har saknat min kompis!

Kommer hem igen på lördag :)


pussilull

Under månen.

Jag ska lära mig.



Mina känslor kan inte kläs i ord, inga toner kan förklara hur jag mår. Bara lyssna.



"Men det var sommar då och natten blev ju bra,
 så det var vackert men det såg jag först idag."




image91


Nu längtar jag igen.



pussilull

Movieday

Har ägnat i princip hela dagen åt att titta på film. Det är det enda rätta att göra en dag som idag, när regnet ihärdigt öser ner timme ut och timme in. Såg på Mona Lisa smile med Carro, sen såg jag The Notebook, Scary Movie och slutet på Bring it on hemma hos Johnnieboy med Rebecca, Sophie, Julio & Chrippa. Nu tittar vi på Hook hemma hos mig med Maria, Jenny och Kinesen^^ Blir nog inget vettigare utfört idag, ganska mysigt faktiskt! Om vi orkar kanske det hinner bli en till innan sängen kallar för natten :)


pussilull


Väx upp?

Vad gör man om man är en tragisk människa? Jag tror att det bästa är att skratta åt det. Muhahahaha ^^ Hur som helst är jag väldigt tragisk, men det är inte så mycket att göra åt. Tror att jag alltid kommer att vara såhär, tyvärr. Well, not to much too do about it. Just deal with it. Det finns ju tack och lov dom som kan ta mig för den jag är, konstigt nog. Borde nog vara mer uppskattande över det än jag är för tillfället. Hmm, ja det borde jag verkligen! Så, nu är jag det, mer uppskattande. Tack! Ehm...

Imorgon ska jag leka med Carrolajnen, och sen Julio o co på eftermiddagen/kvällen. Det är faktiskt något att se fram emot! :) På torsdag ska jag åka ut till Blidö och pussa på Denise! Sen åker vi hem på lördag och leker lite i stan (A). Och en vecka senare bär det iväg till ön i Östersjön! Jaa, tragisk eller inte så ser det ut att kunna bli en toppensommar :D

Forever young, I want to be forever young! Fan, varför bli vuxen? Jag är så nöjd med att kunna skylla mina snedsteg på min ringa ålder. Yes! Skål för den."Som bevis ska jag nu vända, glaset på dess rätta ända!"

PUNKT.

pussilull

Mr Moon



Mando Diao  högtalarna, Gotland i tankarna och jordgubbar mellan tänderna. Det är sommar och grabbarna glider, eller vad var det dom sa? Fan, ibland är det helt underbart att leva!


pussilull


Kvällsblogg.



Jag kom precis på en sak som inte är så jättetrevlig. Jag har haft sommarlov i två och en halv vecka! Och nätterna blir bara längre och längre. Jag vill inte vara den som är pessimistisk, men om två månader kommer det vara mörkt vid typ åtta. Herregud, det känns som att jag håller på att få en vinterdepression i slutet av Juni. Finns bara ett ord för såna som mig; Tragiska!

Så, nu har jag gnällt klart.. ^^



Btw, igår fyllde allas våran älskade DORIS 17 år! xD Grattis Grattis Anus <3



pussilull

Utö med Rikke - en upplevelse för livet

 
Midsommar 2007. Den satt där den skulle, tack vänner! Hoppas på en favorit i repris nästa sommar? :)


pussilull

<3



Vi har köpt Rosa! xD


pussilull


Måndag.

Även om jag är en av de få människor som faktiskt tycker att det är roligt att gå i skolan så måste jag erkänna att sommarlov är så mycket bättre. Ingen press att prestera! Det är det jag uppskattar mest, inte att slippa alla tidiga mornar eller alla jobbiga kemitimmar. Bara det slippa paniken över att man inte pluggat tillräckligt, en panik som närvarar 24 timmar om dygnet. Den enda ångest jag känner nu är om jag sover bort en fin sommarmorgon, och den ångesten kan jag nog leva med :)

Lekte med vännerna i lördags. Var första gången på mycket mycket länge som jag, Malin och Maria myste tillsammans! Dessutom var min älsklingskines med, kan inte bli bättre^^ Var i Viby först, Julia tittade på Desperate Houswives, Patrik tittade igenom vår skolkatalog (haha) och jag hoppade studsmatta. Sen kom M&M och vi + Kinesen drog på födelsedagskalas i Hld. Badade, bastade och spelade gitarr genom den natten. Det är så det ska vara! :D

Och Jennybanan är hemma på gården! David också för den delen, så nu kan vi slåss igen allihopa. Faktiskt mysigt att leka med dom, även om vissa vänner kanske inte är lika mycket vänner nu som dom var förut, haha^^

Dessutom är Kossan friskus. Det tycker jag är trevligt! Helt enkelt, så är det bara bättre med sommarlov än utan!


pussilull

En bild säger mer än tusen ord..



image75
 
...och eftersom Carro har fått en egen digitalkamera av sin snälla pappa så ska denna sommar förevigas, därför kommer Carro ha skrivit ett helt bibliotek innan skolan börjar igen.(Nu får ni tänka lite^^) Sådeså! Från och med snart kommer min blogg alltså inte bara bestå utav mitt meningslösa skrivande, utan också av mina ännu mer meningslösa bilder x) Jag kan erkänna att jag inte är någon mästerfotograf ( ännu... ^^) så det kanske inte är så mycket att se fram emot till en början. Eller, det kanske inte är så mycket för er att se fram emot. Själv längtar jag redan efter att få knäppa massa fula bilder på er alla! :)


pussilull

Alby jag bor.

Ibland är det pissigt att bo på ett ställe dit bussarna slutar gå klockan 17.59 på helgdagar. Riktigt pissigt. Jag älskar Alby, men att vistas här 24/7 kan gå även den starkaste tonåring på nerverna. Nu har jag inte lämnat gården sen fredag eftermiddag, och jag börjar bli lite smått rastlös. Tänkte att det skulle vara mysigt att åka till Sollentuna och leka lite, men icke sa nicke.


Textsvar

Skriv ut

Från Fornboda (Upplands Väsby) till Sollentuna

Du vill resa söndag 10 juni och vill tidigast åka klockan 21:31.

 

Från Fornboda måndag 11 juni kl 04:58 till Sollentuna station kl 05:19

Ta buss 527 från Fornboda mot Sollentuna station.
Den går från Fornboda 04:58.
Du är framme vid Sollentuna station 05:19.

Restid 21 minuter.

Trevlig resa!





Trevlig resa? Tack ska du ha. Det roliga är att man skulle kunna tro att det är något slags 'dolda-kameran-skämt', men it's for real. Tugh life som vi säger. Det känns fint att jag kan åka nånstans klockan 04.48 imorgon bitti, för då har jag säkert lust att hitta på något! Vet inte om det är värt att gå upp så tidigt, får ta och sova på saken.


pussilull

Utbytt älskling.

Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara mig utan en musikspelare, och eftersom jag var otroligt färst vid min förra iPod så bestämde jag mig för att införskaffa en ny, likadan. Och jag klagar inte på den, den fungerar alldeles utmärkt. Men det är bara det att jag var tvungen att offra mina festivalpengar för att kunna köpa den. Alltså, jag offrar en unik musikupplevelse med mina allra bästa vänner för en ny älskling. Kan tyckas idiotiskt. "Varför inte vänta med en ny iPod tills sommaren är över?" kan man kanske tänka. Men hur skulle alla dagar på stranden vara utan att ha Lasse i öronen. Nej, jag tänker inte låta det förstöra min sommar. Man kan inte offra en kärlek för att få en annan. Även om Peace and Love låter så lockande att det bara skriker i mig när jag tänker på det. Jaja, det kanske löser sig.

image74


Fjäril vingad syns på Haga.


Det bästa med älsklingen är att jag kan lyssna på så mycket sommarmusik som jag vill. En ny sommarspellista är inlagd, med massor av fina sommarvisor och massor av adrenalinhöjande "Nu-skriker-jag-för-det-är-sommar-för-sjutton-gubbar-låtar" på. Med älsklingen i fickan kan den här sommaren bli bra, indeed.


pussilull

I've got another confession to make..

..DET ÄR LOV!  :D

Jag har sommarlov. Det är obeskrivligt underbart!
Klockan är halv sju på morgonen, det är  redan16 grader varmt ute och solen skiner som en galning. Det bästa är, att jag är vaken och kan få ta del av det. Jag och fåglarna, haha!


Idag kommer pappa hem också! Äntligen! x)




"Uh Ah SOMMARLOV! Säg Uh Ah SOMMARLOOOOV!" :D


"Somliga har,
Två år kvar!"
(och tacka Gudarna för det!)


pussilull


Underbara allt.



Idag har jag haft min sista lektion för hela den här årskursen! Jag kommer aldrig mer ta en enda lektion som etta, det är galet!  Bara avslutningen kvar, sen är det officiellt sommarlov för Carros del. Och det känns FANTASTISKT ! xD
Inte en enda inlämningsuppgift, inte ett enda prov, inte en enda redovisning och inte ett enda fördjupningsarbete på två månader, vad sägs om det? Detta ska banne mig firas, det ryktas om att vi ska bada efter avslutningen på torsdag och bakom denna dataskärm sitter en brud som inte bangar en sekund! Min förkylning till trots, så blir det minst ett dopp i böljan blå den 7e juni 2007.

image73



Nananaa, shiet vad jag känner att jag börjar spåra ur nu x)  Precis kommit hem från studentfirande på söder och allting skvallrar om sommaren som äntligen kommit hit! Jag menar, solen bränner och skiner och bländar och ler och träden vajar i vinden med sina gröna grenar som sträcker sig mot det kornblåa himlavalvet och barnen äter glass och skrattar och plirar med sina lyckliga ögon. Jag förstår inte hur det på något sätt skulle kunna bli bättre, faktiskt.
Kom och tänka på hur fint det kommer bli på Alby när jag tar studenten. Med blåa och gula ballonger och serpentiner i björkarna och blommor i håret och på borden på altanen. Med hästarna i hagarna och med mitt underbara vita hus att smyga in i för att i ensamhet försöka ta in alla intryck. Underbara Stockholm och underbara Alby! Underbara allt just nu. Så det så!


pussilull

<3




 

Pappa kom hem, för jag längtar efter dig. Kom innan sommaren är slut lilla pappa!


pussilull

Mycket mer än bara polkagrisar.

Visste ni att det bara bor tretusen invånare i Gränna? Och visste ni att det är Sveriges mysigaste lilla stad, som en miniversion av Visby när hon är som allra vackrast. Min helg där har varit som en berg-och-dalbana, ingen sekund den andra lik. Men det har varit tokroligt rakt igenom. Verkligen!

För..:

  • ...Ingrid har tagit studeeenten, fy faan va hon är bra!
  • ...Och Lisen har tagit stude-eenten, så tokigt j'vla bra^^
  • ...Vem vill räkna matte nu? INGEN! INGEN! Nej vem vill räkna matte nu? INGEN, INGEN alls! (..Och alla blir glada av att elda matteböcker på ett Grennaberg)
  • ...Nutella mitt i natten är det bästa som finns.
  • ...Det finns bara en krog i Gränna, men om man är under arton kan man alltid klättra in genom badrumsfönstret och då kan man ändå
  • ...dansa natten igenom, det är det bästa som finns för att glömma skoskav.
  • ...Även om man blir av med sin iPod kan ma inte bli arg på nån som heter Claes och som klättrar i taket på Pilkro.
  • ...Att höra 'Kom ihåg mig' i kyrkan så att tårarna rinnerfick mig att inse att trots allt slit jag har i skolan nu så är jag oerhört tacksam att allt inte är slut ännu.
  • ...När man planerar  sommaren och vilken mat man ska ta med sig ut till Grauten kan jag inte annat än skratta åt mina tokiga vänner och bli alldeles varm i magen av att titta på dom.
  • ...Det här var första stoppet i det som ska bli den bästa sommaren i mitt liv, hittills! x)


Tack för den här gången, vi ses i sommar!



pussilull