28 Augusti - Varför vi gör det vi gör.

Jag ska tala om för er varför vi gör det vi gör.
Det är inte för att det alltid går bra - för det gör det verkligen inte.
Det är inte för att det varje dag ger mer energi än det kräver av oss - ibland suger det all kraft ur dig och drar ner dig till botten så att inget ljus syns hur högt du än tittar.
Inte heller är det för att du vet att det blir roligt bara du försöker - det kan vara ett helvete vilken inställning du än har när du börjar.

Och ingen kan någonsin garantera dig att det kommer bli lika bra som det en gång var.

Anledningen till att vi fortsätter är att vi aldrig slutar hoppas. Att vi vägrar att inse när allt är på väg åt fel håll och att vi bara ignorerar att vecka ut och vecka in går utan att någon som helst förbättring sker. Men -jadå, det kommer ett men- när de veckorna har passerat och man skymtar en ljusglimt däruppe, då det går upp för oss hur dåligt vi egentligen har mått, ja då går det samtidigt upp för oss hur mycket det var värt att må så dåligt.
För när det vi gör går bra, när det vi älskar att göra och när alla dem vi älskar ger oss tillbaka bara en bråkdel av vad vi offrar, då finns det inget som kan få oss att må bättre.


Träningen igårkväll gick bäst och vi var gladare än gladast.
Och som min vän sa till mig angående den imorse:

"Carro, ibland är det så självklart varför vi gör vad vi gör!"

27 augusti - onsdag.

Har nu Tjockis bemödat sig med att fixa min design får jag väl kladda ihop ett inlägg.

Få se...

Skolan har börjat igen, har klarat mig igenom en hel vecka so far. Matsalen är ombyggd och kalasfin, men jag har sen lunch och Fysik B i tidiga lunchblocket, så magen kurrar mer än vanligt! Annars är det kul att träffa alla igen efter sommaren, även om skolan känns stört tom utan alla 89or.

Vi var ett gäng på åtta pers som var på Gräsö i lördags, på kräftskiva at Addes landställe.  Det var hur mysigt som helst och jag garvade järnet, en riktig toppenutflykt! Roligaste var när Erwin skulle tömma dasset, oförglömligt :)

Tränade på Wäsby idag, första gången jag hoppade med min korv på två månader. Hon var dunderpigg och jätteduktig, men stackars liten blev trött alldeles för fort! Var mys att träffa Mian igen, och så Malin förstås! Har också hunnit med att sola en sväng på mammas jobb - underbar avkoppling. Bland det härligaste man kan göra när man är lite för stressad.

Annars pluggar jag matte varje dag, oh så härligt xD Tagga Matte E säger jag bara!


13 juli - hemma.

Vet inte om man ska säga äntligen, men nu är jag iallafall hemma. Fan vad fort tiden går!
Sommaren har som vanligt smitit förbi alldeles för fort, och jag känner mig inte på långa vägar redo att sätta mig i skolbänken igen.

Sen sist har jag iallafall hunnit med en kanonvecka på Rhodos, två och en halv mysveckor på Gotland och fem dagar uppe i Jämtland. Har alltså inte varit hemma i princip någonting sen början av juli, tokskönt!

Kom i vilket fall som helst hem i torsdags och hämtade hem min Rosa i söndags. Saker och ting börjar återgå till det normala och om en vecka har jag (förhoppningsvis) överlevt min första skoldag i tredje ring.

Är inte redo att utvärdera den här sommaren än, det får bli i slutet av månaden. Tänker bara njuta av ljuset och solen så länge som det bara går. Finns inget bättre!