13 juli - glider i sommartider

Alltså. Det här håller snabbt på att utvecklas till den bästa sommaren på länge.

I torsdags kom jag hem från en underbar vecka på Kreta. Morgonen därpå åkte vi med Rosa till ATG, och hör och häpna; hon var frisk! Förutom knappa 0.5 grader på det låga böjprovet vf fanns där ingenting att anmärka på. Hallelujah! Efter det blev det jobb några timmar på Bilia, och sen åkte jag hem till min romantiska pojke som hade lagat en riktig mysmiddag och gjort svingoda drinkar. Gulle han!
På lördagen blev det först upp och rida, sen jobb några timmar. När jag slutat åkte jag direkt hem för att återhämta mig lite, och förbereda mig inför kvällen. Nikki hade nämligen ordnat picknick/grillning på taket på hennes hus (15 våningen) , fett najs! Sen gick vi ner till hennes place för att titta på fotbollen (deutschland uber alles) och efter det drog hela gänget ut en sväng på stan. Blev najs, med dans, aphjärna, födelsedagsfirande och sen sommarnattspromenad för mig själv.
På söndagen var vi på badberget, sen några timmars jobb men jag drog hem tidigare för jag var rätt sjuklig.. Kollade på fotbollen och gick ochla mig istället, rätt najs.
Igårkväll spontanåkte jag, Rikke, Claes och Jack rakt ut i ingenstans för ett kvällsbad någonstas mellan Märsta och Sigtuna. Blev en underbar sommarkväll på klipporna i solnedgången, inga skendränkningar och inga våldtäkter, även om det var på håret. He.

Nu ska jag iväg och jobbe i Ghane.

5 juli - Agios Nikolaos

Yes. Vi är på Kreta och livet är galet najs. Vi har åkt båt, solat, ätit massa gott, shoppat, läst bra böcker och bara relaxat. Vädret är kalas, att resa med familjen är underbart och det mesta är bara bra. Inte illa alls.
Just nu sitter jag på fördäck under stjärnorna och lyssnar på vattnet som slår mot båten. Helt okej.
Köpte en klänning idag som jag bara älskar, borde visa er den sen. Den är min nya älskling.

Nu tror jag att jag lägger ner datorn för den här kvällen, men ha det så bra. Saknar er där hemma!

1 juli - Kreta

Sommaren är bra nu. Efter en spelkväll, filmkväll, några badsessions, lite golf och massa bra väder åker familjen nu till Kreta och Forsman/Reinhammars båt en vecka. Ses sen!

Och GRATTIS, älskade Denise!