30 april - Valborg alltså.

Och jag är sämst i världen på att underhålla den här bloggen. Har hänt en hel del sen sist. Påskledighet tio dagar spenderades i Stockholm, Linköping och Höllviken. Sjukt bra. Tror det räcker att säga så.
Flög upp hit i måndags (på min fina pojkväns födelsedag) och har mest pluggat och ätit tårta sen dess. Och varit på ett body combat-pass som dödade min rygg. Men det var najs. Och igår grillning med underbara kursare och gitarr.
Idag, valborg alltså. Har varit på champagnefrukost nere vid älven, krossat tandläkarna på kubb (hit rate Caroline - 100%) och druckit Asti. Nu hem för snabblunch och ihopplock av förnödenheter (sjukt bra ord) innan vi går till Jenny för bastu, öl och grillning. Vad resten av kvällen bjuder på är ytterst oklart.
Så ja, allt är bra. Fattas bara en sak. Tänker på dig love, önskar att du vore här.

26 april - Gud hör bön.

Jag gör verkligen allt för att inte plugga nu, och under tiden jag skriver den här meningen ringer min bro och säger att han står utanför och vill bli insläppt och nu är han det och jag slipper plugga. Hej hej.

14 april - postduggaliv

Duggan satt kanske inte helt som den skulle men den satt och vi hepar fortfarande.
Har firat som en tok. Först med glass i solskenet. Sen med havregrynsgröt, lingonsylt och sprutgrädde (och ägg) till fru Barbara. Sen med min familj (bästa).
Fast också på Kungsholmen på kvällen med Maxan, Molly, Harald och Olivia. Blev drink, sushi, crème brûlée, panacotta, cheesecake, chokladtårta och vit choklad/äppel/kanel-sorbet. Och cappucino i Orangeriet. Livet som fattig student är sannerligen hårt.
Har skypeat med min käre far nyss och nu ska jag ta och krypa ner i min alldeles för stora säng och längta till imorgon när jag slipper sova i den själv. Och längta till imorgon när jag får vara lite mer med min underbara familj. Och längta till imorgon för att jag har påsklov!
Godnatt.

13 april - hallå igen, hur är stan en sån här kväll i april när våren börjar slå ut?

Har precis pressat i mig världens fetaste omelett. Som det hungriga djur jag är orkade jag inte vänta tills den var kvar utan åt en macka innan också. Så nu, matkoma. Suck.
Har fått mer ont i halsen inatt, lagom upphetsande. Men det är väl bara att knalla ner till apoteket och köpa sig lite knark, hoppas att det inte bli värre tills imorgon och sedan kurera sig under den stundande ledigheten. Blir nog bra.
Helgen var supermysig. Först var vi hemma hos Jenny och åt tacos på fredagkvällen, och sen kom Andree hit. Blev en kväll i soffan framför Taken, med alldeles för mycket svingod glass och så. I lördags letade vi oss fram till någon skola vid ÅC, där läkarprogrammet hade fotbollsturnering. Hann inte se så mycket av T1orna, men det var kul ändå. Sen blev det lite plugg och bakning (!) innan vi drog hem till Harald och Olivia för kakmysfest på kvällen. Kakknytis och vattenpipa och levande ljus och gitarr. Värt. Och våra otroligt fula muffins var av världsklass, galet goda!
I söndags förmiddag var jag, Andree, Max och Jenny uppe på Iksu och spelade lite beach. Victory (väldigt viktigt)! Sen lunch och efter det åkte mannen hem och jag satte mig för en helkväll tillsammans med the Cell. Ganska mysigt.
Igår pluggade jag hela dagen, varvat med tvätt av fyra maskiner. Idag blir det väl något liknande, förutom att tvättningen ersätts med städning och packing. Duggan är imorgon och det ska bli skönt när den är över. För då är det lov och jag ska hem till Alby och pussa på min familj! Värsta bra!
Men nu är det väl lika bra att sätta fart eller nåt.

7 april - ta hand om sig, Moggis!

Snart lämnar han oss, Mongobarnet, och ger sig ut i stora världen.
Du är ju rätt awesome. Typ jätte. (JÄTTE!)
Här kommer ett råd att ta med på färden:
Humdidumdum akta dig för Avlivarn'!

6 april - and fo fock sake, stop sayin' soccah'

Föreläsning åtta till tio imorse, med en helt underbar föreläsare. Nån slags halvkines med världens skönaste attityd till allt. Dessutom är han en duktig föreläsare. Sen MB fram till lunch och så hem för lite mer plugg.
Har sovit rätt sämst ett tag nu så efter lunchen (blodpudding och äggmacka) dog jag på sängen en och en halv timme. Värt. Sen har jag städat lägenheten ordentligt, typ dammsugit, torkat golven, pillat i köket och i badrummet, bytt lakan och tömt alla papperskorgar. Verkligen hur kul som helst. Nu ska jag glida till Iksu, sen ska jag ge mig på att försöka laga lite köttfärssås. Blir spännande...
Igår såg vi Green Street Hooligans. Jag dör. Säger bara det!

5 april - känner ni också att det är vår i luften?

Bra helg hemma i Stockholm. 50-årsfest på fredagen, Paddys på lördagen, familjemiddag på söndagen och däremellan promenader, plugg och mys. Och rätt mycket tårta.
Jag har en underbar familj, en underbar pojkvän och underbara vänner. Kärlek till er.
Nu sitter jag på MB och läser om intracellulär transport. Hade föreläsning mellan åtta och tio, och sen gled vi direkt hit. Blev några timmars inläsning signaltransduktion innan världens härligaste lunch ute i solen. Vi kom fram till att det var länge sen man satt utomhus i bara linne och var för varm. Men hur najs?! Nu har vi kämpat ett par timmar till, och ska väl göra det fram tills mördarpasset börjar kvart över 5. Så kan man känna sig någorlunda duktig ikväll, kanske unna sig en film eller så. Vore najs. Har ju broccolisoppa kvar sen igår, åh så gott!
Pratade med världens bästa Rikke idag och en plan har börjat ta form i våra må huvuden. Vore kul att få till, ska nog försöka jobba på det. Men nu ska jag återgå till studierna!