23 februari - ät nyttigt!

Creampuff day. Promenad till Nydala för semmelförtäring.
Torsdagsvåfflor hos Stolts med finaste Denise!

19 februari - cream puff

Söndag kväll. Kan inte komma på vad som hände i början av veckan.. Jag var sjuk, och på vårdcentralen. Det var alla hjärtans dag. Just det. Dissektion i fredags, hjärta och lungor på gris, ganska coolt men lite äckligt. Sen kom Andree upp, och vi var och spelade biljard med folk från klassen. Jag var inte så dålig som jag trodde, och det var kul. Öl byttes mot glass på Göteborg, och det var gott. Igår trotsade vi snöovädret och tog en riktigt lång promenad plus picknick (jättegod choklad) i flera timmar. Eftermiddagsvila, tacos och bra film visade sig vara värda postpromenadaktiviteter (det var det vi gjorde). Idag blev det en till långpromenad, scones och plugg/vila/tv. Sen mer plugg (när Andree hade åkt) och musikbrukande inne hos Viktor. Och så kom frugan hem från Bollnäs, med tårta som hon bjöd på. Talk about fin avslutning på ikväll, och typ den här veckan. Nu ska jag sova.

15 februari - hjärta

Jag har så många fina människor omkring mig. Människor som hjälper mig upp när jag faller så långt att jag inte kan resa mig själv. Människor som kan skratta åt mina dåliga skämt och som kan trösta mig när jag gråter. Fina människor som finns där. Oavsett hur jag mår. Fan vad jag tycker om er.
Igår var det alla hjärtans dag.
Ni gör mitt liv.

8 februari - jamå holeva

Grattis på födelsedagen finaste pappa! Önskar så att jag kunde vara med er där hemma nu, men jag är säker på att ni får en fantastisk dag och kväll utan mig också. För att motverka ensamheten ska jag och Gabriel äta middag och titta på komedi lite senare ikväll. Det blir himla bra det.
Annars: Max och Johannes var DJs på togafesten i lördags, bra styrt. Donken efteråt var förträffligt. Sen gick tentan strålande. Jag är sjuk och får inte träna. PU-upplägget är fortfarande en del av den här utbildningen jag ställer mig frågande till. Tack för mig.

3 februari - fredag

Helgen är här, och vi har klarat gastrotentan! Så vi lekte modeller, åt lunch på restaurang och fick nya skor (jag). Nu äter vi middag hos mig på Tviste, hela ligan. Precis för tillfället mår jag helt okej. Det är befriande.

2 februari

När jag vaknade av att klockan ringde imorse kunde jag inte komma på varför jag skulle gå upp. Jag kunde inte komma på hur det skulle göra livet bättre för en enda människa om jag gick upp ur sängen idag. Jag har fortfarande inte kommit på någonting. Det enda jag vill göra är att dra täcket över huvudet och sova tills allting har gått över. Tills mitt liv är som vanligt igen. Såhär orkar jag inte ha det.