29 oktober - RIKKE!

Ah okej då var det dagt igen,
Rikke Karsten fortfarande glassig men
inte länge den lilla barnrumpa som hon alltid har varit.
The thing is, att Walrus har crossed over to the dark side, lämnat mig ensam i barnavärlden, och beslutat sig för att fylla 18 hon också. Så jävla stort! x) GRATTISSSS ! ! !

Igår, när vi var hemma hos dig och åt, kom jag fram till att du betyder en hel massa för mig. Att du verkligen kan få mig att bli glad, att må bra. Jag hoppas att din födelsedag var lika mysig för dig som den var för mig, och jag hoppas att din kväll blev kanoners!

Förutom det hoppas jag att du förstår hur glad jag är att få kalla dig min vän, och att jag får fortsätta kalla dig det ett bra tag till.

Caroline <3 Rikke . Bara så att du vet.

23 oktober - om det att inte vara ensam

Att veta att man aldrig behöver gå igenom något själv. Att kunna lita på att någon står bakom dig, stöttar dig när du vacklar. Det betyder så oerhört mycket för mig.

Jag har min fantastiska familj, två osjälviska och uppoffrande föräldrar som skulle gå igenom eld för mig och min syster. Det finns inte något jag inte vågar be dem om, och det finns inte något de inte skulle göra för oss.

Jag har världens bästa pojkvän, med ett tålamod av guld. Någon att dela mina bekymmer med, någon som håller om mig när jag ska sova. Det är det bästa som finns att vakna upp bredvid någon man älskar.

Jag hoppas bara att ni vet, att ni är det viktigaste i mitt liv.

(ni och Rosen, vill säga)

14 oktober - tisdag.

Solen har varit framme hela dagen och jag har löst de flesta av mina bekymmer. Det känns bara bra, liksom.

9 oktober - Zdag.

Jag förstår bara inte varför man måste bråka om saker som är så jävla onödiga. Förstår inte hur man orkar. Jag orkar inte. Förlåt för det.


tack Rikke.