26 april - sommarkänslor!

Jag är ju inte så pantad att jag tror att vädret kommer hålla i sig fram till sommaren, men man kan ju få hoppas!
Solade i BH och shorts yesterday, tror du det var härligt eller? Sen ska jag äntligen få börja sätta igång min häst. Var ute och joggade lite lätt igår, och mongot freakade av glädje. Det var sååå härligt! :)

Annars har jag fått en släng av studentpanik, det känns som att ingenting i mitt liv efter den elfte juni är planlagt. Dessutom måste jag sy in min studentklännig, och det är nog mitt allra största bekymmer, haha. Man kan ju inte springa ut i en för stor klänning, studentdagen ska vara perfekt, remember? Ojojoj, jag har så mycket att tänka på.

Nu ska jag ut till stallet och släppa ut hästarna, som förmodligen är rejält otåliga vid det här laget. Sen kommer förhoppnigsvis min vän hit lite senare. Har tänkt på dig mycket i helgen, du vet att vi finns här om du behöver oss!

Senare

22 april - våren det händer!

Uppe på mitt rum ligger min studentmössa och väntar på nästa onsdag. Då är det nämligen mösspåtagning i skolan, och alla förväntansfulla treor ska få en första glimt av vad vår studentdag kommer att bli. Det vore lögn att säga att jag inte längtar!

Tänkte också passa på att tacka alla som kom på våran (the crew's) studentskiva i måndags! Ni gjorde kvällen någonting att minnas, och jag är kalasglad att så många dök upp xD

Bättre dagar väntar, gladare dagar står framför oss. Herre, jag förstår varför folk pratar om det här! Vårtermin, fyllesvin!

14 april - begravning



Känslan av att någonting fattas går inte att skaka av sig. 
Vi kommer alltid att minnas dig, farfar.

Hälsa farmor från oss, vi ses om ett tag.

12 april - hemma

Måste säga att det är perfekt här hemma! Vitsippor, tussilago, krokusar och blåsippor. Fågelkvitter och solsken. Glada hästar, glada människor. Ikväll ska vi grilla för första gången, och imorgon ska vi planera skivan. Den är om en vecka och en dag. Och om två månader är det min första dag efter studenten. Tiden går fort, och jag har roligt. Det är skönt att vara hemma igen!

5 mars - thailand

Internet for forsta gangen pa en och en halv vecka! Waaaj!
Ar for tillfallet (sen i onsdags) pa Phi Phi, det ar ratt ballt har. Ska vilket fall som helst harifran pa tisdag tillbaka till Phuket. Sorklade med hajar imorse, det var tufft. Imorgon ska vi dyka, kan bli nat det med. Men babe akte hem idag och det ar inte det roligaste jag varit med om, saknar honom redan mega. Men veckan han var har var i vardsklass! <3
Menmen, glad pask pa er!