30 april - himlen ler i vårens ljusa kvällar

Det är första maj imorgon, sommaren är påväg. Och i övermorgon är det meningen att jag och Becca ska åka till Julia och co, men som vanligt krånglar allt så vi får se hur det blir. Valborg var det ja, och jag vet verkligen inte hur någonting blir den här kvällen. Menmen, det är väl inte meningen att den ska bli bra, känns det som.
Nu ska jag ut och rida, mocka och rida lite till. Ett steg i taget.

Allting såg ut som att det skulle bli så bra, ordna upp sig liksom. Men som vanligt när jag börjar tro att saker jag vill ska hända kommer att hända, så skiter det sig. Det känns som en förbannelse, de enda gångerna någonting går bra är när jag inte vågar tro att det kommer gå bra, och då missar man hela känslan innan.

Och brasfan kommer jag väl missa också.

23 april - always look on the bright side of life

Solen skiner och vi är påväg in till stan för att äta lunch. Igår kom pappa och co iväg till Kreta, och jag är så himla glad för hans skull! Det förtjänade han verkligen på alla sätt! Och igår hoppade jag båda hästarna, duktiga duktiga dom!
Jag är snorförkyld och har läst drygt 500 sidor av sista Twilight-boken, på engelska. Jag älskar den serien, man blir nykär bara av att tänka på Edward och Bella.
Och vi har bokat om vår resa, så den 2a maj gör Becca och jag ett nytt försök att komma iväg till asienligan! Nej, nu ska jag skynda mig iväg. Later.


19 april - det är mycket nu.

Hej.
Har inte lagt ner så mycket tid på bloggen på sistone, har liksom funnit andra saker att fördriva tiden med. Roligare saker. Men allt är bra. Jag kommer inte komma iväg som planerat till Asien med Rebecca, tack vare vulkanutbrottet på Island. Känns lite b, om två timmar skulle jag varit uppe i luften och nu vet jag inte om vi kommer iväg alls. Men det är fint väder och vi har varit och hälsat på Myggan (igår). Fy sjutton vad jag älskar den ponnyn.
Nej, det här får räcka tills vidare.
Hej då.


5 april - hemma!

Men what's up with the snow? Varför snöar det idag? NEJ!
Har varit världens mest perfekta helg (förutom att mamma och pappa varit på Gotland). Har hoppat här hemma, åkt på en liten träningstävling med Rosa, kört Cis på tävling med Pricken, träffat Claes och Maria, lekt med Jenny, varit på påskmiddag hos mormor och morfar med Patrik och Cis. Dessutom har jag börjat packa upp och tvättat ett par maskiner, känns bra. Idag ska jag jobba för första gången, fyra och en halv timme på donken. Men det får jag väl försöka klara av!

Sen måste jag bara säga att det värmer så himla mycket när ni hör av er och hälsar mig välkommen hem. Alla som ringt eller messat har gjort min helg. Ni är underbara! Vilka vänner jag har!