21 februari - åre!



Japps, jag ska alldeles strax bege mig till Skillingevägen 14 b där startskottet för vår resa kommer gå av stapeln om drygt en timme. Sedan väntas en lång bilfärd upp till Åhn, och imorgon bitti fortsätter vi resan till slutdestination; Åre.

Det blir skidor en vecka! xD Kommer bli galet najs, massa härliga människor att hänga - och åka med! Kommer iofs sakna min familj och mitt hjärtas fröjd och glädje till tusen, men det bästa är att dom finns kvar när jag kommer hem!

Ha ett kalasbra lov allihopa, det tänker jag ha! Och Rikke,  tack för igår & pussa på Rosen från mig när du är här!

17 februari - sälen

I helgen var min familj, Patrik och Isensteins uppe i Sälen. En skidweekend med perfekt väder, ganska många humörsvängningar, galet mycket mat och en del kraftiga vurpor blev resultatet. Ungefär som det brukar bli, med andra ord. Den skidåkningen som blev av var iallafall kanon, även om det bara var i lilla sälen. Inget går ju upp mot lite slalom i strålande solsken.

Eftersom det var vår 16-månadersdag på fredagen och alla hjärtans dag på lördagen hade min söta pojkvän köpt ett hur gulligt halsband som helst till mig. Han är fantastisk ibland, den killen. Även om han inte är lika bra som jag är på att åka skidor ;) (A). Snart ska vi åka ännu mer, för på söndag bär det av till Åre. Tror det kommer bli helt kanon, för som sagt: inget går upp mot lite slalom med världens bästa sällskap.


6 februari - sjuk

Går nästan ingenting i skolan känns det som, lediga dagar här och där gör att helgerna kommer snabbare och snabbare. Egentligen inte mig emot, men jag vill ju inte att tiden ska gå hur fort som helst, det här är ju the spring to remember! :D

Hursomhelst, jag hade storslagna planer inför de kommande lediga dagarna, men som det ser ut nu får jag lägga dom på hyllan och spara dom till något annat tillfälle. Jag har nämligen åkt på samma sjuka som alla andra släpat på de senaste veckorna. Hade bara 38 i feber imorse, så jag har åtminstone varit i skolan och gjort mitt sista engelska c -prov (nånsin), men det känns inte så värt att dra ut när man inte orkar vara vaken utan att knarka ipren. Blir film och chips istället, som tur är lär både Paddys o Riddarkällaren stå kvar till en annan gång^^

Har jag tur är jag friskare till imorgon. I sånna fall ska jag hem till katten (som fyllt 20) och käka middag, och annars så blir det väl en till chillkväll på landet. Huvudsaken är att jag känner mig bättre på måndag, för då är körlektion + skivmöte hos walrus inplanerat. Ser liksom fram emot det där, på nåt konstigt vis.