God Jul!

Julhelgen måste vara en av de allra mysigaste på hela året! Mitt rum luktar pepparkakshus, alla går runt med ett fånigt litet leende på läpparna och bara myser, julgranarna lyser och glimmar och barrar ner. I stallet står hästarna och mumsar på sitt hö, julpyntet på boxarna utgör en skarp kontrast mot Rosas rävfärgade hårrem. Såhär dagen efter julafton går jag runt lite som i trans, tänker tillbaka på hur fort det har gått att ta sej fram hit, hur fort det blev jul.
Snart är det 2007. Snart är 2006 en del av historien. Jag ska njuta av de sista dagarna det här året.
Nu längtar jag till Nyår. Nu längtar jag till min födelsedag. Nu längtar jag till Alperna. Nu längtar jag till Venezuela. Nu längtar jag till sommaren, och till allt den har att erbjuda.

Jag önskar alla mina nära och kära en underbar fortsättning på julen. Jag hoppas att ni har haft en mysig jul hittills. Jag önskar och hoppas att ni vill fortsätta vara en del av mitt liv. Tack, ni betyder mycket!


pussilull

Vaddå sämre än lärarhumor?

   ,  117703-42


Ytterligare ett bevis på att jag har BÄST humor!

En liten julrebus^^ Hahaha!

Hoppas du förstår, och hoppas du får det bra därborta!






















(Facit
 bild 1: En cheeseburgare. Den är GOD.
 bild 2: Ett hjul.
 bild 3: bokstaven H. Alltså, tar man bort h från hjul blir det JUL.
 bild 4: bokstaven I. Det blir I.
 bild 5: en norsk flagga. Meningen är att du ska förstå att jag menar NORGE.
 bild 6: en valross. Det är du, RIKKE.)


pussilull

Hej Hej, Hallå Dagboken!

     Jaha, idag dårå. Vid en snabb tillbakablick kommer jag fram till att det har varit en riktigt bra dag, idag! Tack, för det, den som bestämmer vad som ska hända.

     Första lektionen: jag sätter mej på min stortå. (Eller, egentligen så sätter jag stolen på min stortå, sen hoppar jag ner på stolen) Det gjorde ont. Det roliga var att senare fick jag reda på att J trodde att jag fick ont i mitt ärr, hahahah! PUCKO! :D ( vilket ärr liksom?)

     Sen hade jag håltimme. L och R och jag tänkte leka Naturtöntar och studera lite, men vi fick besök så det blev inte så mycket av med det. Men vafaan, jag fick lära mej vilka vagnar man ska sitta på på pendeln om man ska av i Solna(3.2 eller 4.1) och vad skillnaden mellan inspark och utspark är ;) (Sen fick jag veta vad T-showen ska handla om -08, men det säger jag inte! ) Det var mycket trevligare att snacka om det än Yttrandefrihetsförordningen, faktiskt. Och jag gick in i väggen med flit, nästan. Dessutom lovar jag och svär att jag ska ordna hans nummer till dej S! :D

     Efter det, Matte: ALLA RÄTT PÅ PROVET! :D (Vafan, är man pluggis så är man). Blev grovt mobbad av J&R hela fucking lektionen. Varför tycker alla att jag ser ut som Harry Potter?

      Svenskan: Var ganska oseriös, förlåt om jag förstörde lite för nån. Blir ju så brutalt trackad av Häxofoberna, och tyvärr måste jag hålla med om att det är ganska roligt. Eller, egentligen är det skitkul!Varfööör mej, är min fråga? Och juste : MetaFår *skrattar högt*

      Klockrenast: Jag brottar ner Rikkepikkepäronpung och målar "Harro wannabe"  (+ två ärr) i hennes panna. Jag kan ta att hon och John gick i maskopi och stämplade mej med ett riktigt, det var det lätt värt ;D Sen blev jag mobbad lite till på bussen, dom fick backup av P som (o)lyckligtvis satt på samma buss som vi ^^ 

     I stan: Lekte med Bästaste R. Åt på donken, köpte julisklappar och bestämde att vi ska ha kalas sen :D


Fyy vilken underbar dag, det snöar tillochmed!  :D:D:D

pussilull

   

^^



My name is Potter...

117703-26
HARRO POTTER.


                                                                                                         Ibland är du nästan lika rolig som jag,
Rikke^^

pussilull

EMO

Nu kommer ett sånt här deppigt och tugnt och jobbigt "jag-tycker-synd-om-mig-själv-inlägg". Need to write some things down. Metaforiskt mestadels, men ni som vet kommer förstå.



Ibland funderar jag på om det inte vore lättare att vara en robot, utan känslor. Fanfanfan för känslor, som Thåström skulle ha sagt. Har varit helt sjukt emotionell i ett dygn nu, tänkt värsta mycket och så. Pratat mycket också; tack för att ni förstår. Tack för att ni orkar försöka förstå. Det betyder jättemycket för mig. 
           
Mitt liv har varit så himla bra nu, allt har funkat, inget har krånglat speciellt mycket. Jag har gått omkring och varit lycklig genom att bara vara, förstå hur få förunnat det är! Det är därför vill jag egentligen inte klaga. Men jag gör det iallafall, sån är jag...

Utan att jag har märkt det har jag lyckats såra människor som betyder mycket för mig, vissa mer än andra. Tro mig när jag säger att det inte var meningen! Det var det inte, det bara..., blev såhär. Det är ingen bortförklaring, jag skulle ha tänkt på saker och ting tidigare. Men det hade inte ens fallit mig in att det skulle kunna bli såhär, såhär fel. Har ingen aning om hur jag ska kunna ställa allt till rätta. Har ingen aning om hur allt ska bli som förr. Förlåt.


pussilull