So long!

Ä R      I       I T A L I E N      V E C K A       9!

Försök att ha roligt utan mig. Om det inte går, skriv ner hur mycket ni saknar mig i ett gulligt litet inlägg eller nåt^^  Åter nästa lördag.



Ska upp till Denise och ladda ner lite musik på ipoden. Förhoppningsvis kommer den innehålla låtar av:

*Lars Winnerbäck.
*Coldplay.
*Oasis.
*The Kooks.
*Ted Gärdestad.
*Mando Diao.
*Joakim Thåström.
*Håkan Hellström.
*Jason Mraz.
*Anna Ternheim.
*Red Hot Chili Peppers.

Lite allmänt varierad musik. Allmänt överlägsen musik skulle jag vilja påstå. Åh, vad jag älskar musik!




pussilull

Naaw.

Varför vi älskar er killar


117703-54                                                                                      
Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med en handduk

slarvigt knuten runt höften.

Den där djupa rösten som ni får på morgonen.

Rufsigt hår när ni är precis nyvakna.

Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor (helt olikt hur vi tjejer

klä av oss)
 
Att ni direkt förlorar 75% av er hjärnkapacitet

när ni smeker insidan av våra lår.

Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att

titta på oss med hundögon tills vi börjar le.

Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när ni

ska gå igenom ett rum fullt av folk.

Den manliga parfymen.

Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.

Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara har en

T-shirt under och det är jättekallt.

Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa

som helst när ni är vakna.

Ni är helt enkelt

U N D E R B A R A



117703-53

                                                 pussilull


Piping Rudbeck.

Jag har en orolig känsla i magen. Det kändes nämligen bra (!) efter att jag skrivit klart mitt svenskaprov i medeltida litteraturhistoria, (del 1/4 avklarad vad det gäller jobbiga skolsaker den här veckan) och det är helt emot mina principer att känna så. Det har aldrig hänt förut, i princip, och eftersom det överlag brukar gå ganska okej så tar jag detta som ett mindre gott tecken, Haha. Jaja, whatever liksom, snart äre lov o då kan man skita i skolan, åtminstone för en vecka :)

Imorgon är det nationella i Matte A. Fan, tre timmar matte är inte att leka med, hur ska man palla nationella i typ Matte D sen? Det vete sjutton om man gör, får hoppas och typ be till högre makter eller nåt^^ Det är planen iallafall. Kul också att man inte har en enda sovmorgon nästa period, utan börjar 8.20 alla dagar. Och KUL att vi inte kan sluta typ 13.20 på tisdagar för EN bruds skull. Grattis på fördelsedagen, ni ska ha tre timmars hål i stället och sluta 16.00. Tack! (Seriöst, vi SKJUTER henne (A) ) Panik.

Näe, nu ska jag bege mig neråt, käka mycket mat så att jag blir glad igen och invänta studiehjälp i form av morfar. Woho! Känns som att det blir en tidig kväll ikväll igen, ögonen vill inte hållas öppna. Det positiva med idag är att jag har en TUSENLAPP som ligger på skrivbordet, och den är bara min ! :D Mat vare va? Japps, köket kallar. Ciao!

pussilull

Knak, Bank och Längtan.

117703-51   117703-52 117703-50     
Och, om mindre än fem dagar är jag i Italien och lever livet. Den var inte så tokig, huh?




Knaket stod Rosa för. Hon var hos kiropraktorn idag, och hon hade tydligen låsningar i bägge sidor om bogen, i båda bogbladen. Stackars liten. Dessuton rättade han ut hennes snea kors, det blev faktiskt stor skillnad. Nu ska hon vila i fem dagar, och sen åker ju jag till Alperna, så det blir ingen mer ridning på ett par veckor för min del. Om ärligheten ska fram så är det skönt att det blev den här veckan, har som sagt ganska mycket att plugga på nu. På grund av det så hade jäg världens sjukaste skallebank idag. Men efter att ha sovit i typ två o en halv timme, käkat både mackor, prinsesstårta och middag, tagit ett bad, pussat på pållarna, blivit kliad av queen Shiba och pratat med vännerna i luren nån timme eller så så kändes allt mycket lättare, nu är det bara en molande värk som trycker vid tinningarna, och det ska jag nog överleva! Hoppas jag iallfall^^ Måste tagga till svanskaprovet imorgon. Yeah! Kuljul liksom. Eller inte, jaja, man får göra det bästa av situationen. Positivitet is the shit, eller nåt! 


pussilull 

Helgen, om nån är intresserad.

Fredag' 
Bio med Maria, Denise, Malin, Fredrik, Mats och Andreas i storstan. Såg Linas kvällsbok, måste erkänna att filmen var något utav en besvikelse efter böckerna. Men det var mysigt iallafall! Övade lite på såna dära klacksparkar, måste kunna det bra i sommar^^

Lördag' 
Red på morgonen, intervaller på banan. Drog upp lädrena o lät henne köra max ett par hundra meter. Fatta vilken kraft det finns i djuren. Frihetskänsla.
       Sen åkte jag med i lastbilen till Botkyrka för att serva alla nissar som skulle tävla. Det gick bra för nästan alla, och jag hann tillochmed plugga i lastbilen när de andra muppade sig i fiket. (Jag vet, visst är jag duktig). Grattis Stora Wäsby!
        På kvällen var jag hemma hos Maria. Ninni kom senare och vi drog ut en sväng. Mötte några jävla idioter (förlåt mig för mitt språk, men det är ingen överdrift). På riktigt, ni är tragiska.
"Hej, jag är en och tjugo lång och går typ barn och fritid på Vilunda men Hallå! Jag har faktiskt en piercing i läppen och jag festar på dragon i en inrökt tvåa så vem tror du att du är? Jag är liksom, waay better than you´ll ever be!" Okej, tack då vet jag! Ha så kul och lycka till med era liv. Det kan ni sannerligen behöva!
        However, drog vidare till ett annat kalas i Runby. Mötte massor av trevliga personer, och jag hade allmänt mysigt där. Det sjukt komiska var, att eftersom jag o Maria var där, så hette fyra grabbar V ^^ Hehe, det blir upp till V7 nu va? Nejmen seriöst, snacka om skillnad på stämning. Tack för att vi fick komma grabbar! :) Fick personlig eskort hem, uppskattades mycket. Thaks a lot.

Söndag' 
Vakna, äta upp halva Bredbergs kök, prata lite, åka hem. Tränade på Fornboda. Rosa hoppade som bara fan. Så kul att vara igång igen! Wohoo, första tävlingssäsongen på år och dar :) Tog in lite hästar och sen drog jag hemåt till sängen. Var inte alltför pigg måste jag erkänna. Så jag drog täcket över huvudet och sov ett par timmar. Underbart. Käkade en supergod middag, o sen har jag pluggat lite också. 


Borde övat på 'Don´t look back in anger' mer på pianot, men det är mycket najsigare att kunna den på gitarr så jag sitter mest med den o leker. Det dumma är att jag inte kan sjunga samtidigt som jag lirar gura, så då övar jag inte på det heller, fast det är på onsdag vi ska spela upp den. Haha, det där med att planera har aldrig varit min starka sida.




pussilull

Destination Stockholm.

Jag känner mig lite halvt misslyckad som sitter hemma och bloggar en fredagskväll. Inte för att det är misslyckat att vara hemma med sin familj, för det är underbart, men att sitta ensam hemma och blogga är inte så vidare status. Jaja. Kan kanske bero på att jag är en ensam och övergiven person...      luuring^^ Väntar på bättre tider då jag och resten av mupparna ska gaangbanga in the town liksom. Snart ska jag sätta fart och göra mig i ordning, men först ska detta inlägg färdigställas och publiceras!

Sen sist (dvs på ungefär 24 timmar) har det inte hänt så mkt. Jag har gått i skolan, men det gör jag ju mestadels av min vakna tid oavsett dag så det var väl ingen pulshöjande nyhet direkt. Sen har jag förbrukat sjukt mkt tid och pengar med/på min telefon. Illa, messar o ringer konstant. Men är man poppis så är man (hehe, lek inte Carro).
Pussat på Rosa idag också :) Tycker mkt om henne. Det är galet mysigt att ha en häst att tycka om, det är liksom som det står i alla hästböcker; "Hon lyssnar alltid och pratar aldrig skit." Tänk om alla männsikor kunde vara lite mer så. Vad lätt allt skulle vara då!

PluggisCarro har gjort det igen! MVG på franskan (VG+ på skrivdelen  iofs :/) och ett "klockrent MVG" på svanskauppsatsen. Min lärare sa att jag "bara måste fortsätta skriva. Uppsatsen var mycket profsig och jag är djupt imponerad av den." Den du ;) Haha, jag hatar folk som skryter men gör det själv iallafall, någon borde verkligen spräcka hål på min egoballong.
Hursomhelst så håller skolan på att knäcka mig, jag pallar inte tempot och den ständiga pressen utifrån att prestera. Det känns som att alla lärare vill att man ska prioritera just deras ämne, men fattar de inte att alla kurser är lika viktiga? Man kan inte strunta i ett ämne, utan måste hinna med alla. Det spelar ingen roll vad folk säger om att det inte finns några "måsten", för det gör det. I den sinnessjuka värld vi lever i nu där alla tycks förvänta sig att man ska klara av att göra tio saker samtidigt så måste man kämpa som ett as för att hinna med. Starkast överlever, då gäller det att vara en av dem.

"Skit samma, man kan ju inte älska alla
Skit samma, om turen blev min vän
Ja, skit samma om varenda liten stjärna skulle falla
Skit samma, hon ringer aldrig mer igen."



Ja, Skit samma! För i min kropp bubblar det känslor som jag inte är van vid att känna. Och det äger! :D


pussilull

DD.

Jag som trodde att jag är en van skidåkare. HAHA, ett stort hånskratt rakt i fejset! Vaddå TRÄNINGSVÄRK liksom? Vaknade i morse och kände något i stil med "Men vem i Hel*ete har krossat min rygg, mosat min nacke och stuckit en kniv mellan mina skulderblad". Kan ha något att göra med hur jag satt i bussen på vägen hem och att jag kramades lite med snön i Götes brant, men möjligen är det också bara fantasier^^



Himlen är oskyldigt blå
som ögon när barnen är små
att regndroppar faller som tårarna gör
det rår inte stjärnorna för

Älskling jag vet hur det känns
där broar till tryggheten bränn
fast tiden har jagat oss in i en vrå
är himlen så oskyldigt blå

När vi växte opp
lekte livet, vi var evighetens hopp
det var helt självklart att vår framtid skulle bli
oförbrukat fri

Somrar svepte fram
jorden värmde våra fötter där vi sprang
rågen gungade och gräste växte grönt
hela livet var så skönt

Och himlen är osklydigt blå...




Halsen är åt fanders också. Make me frisk again!




Carro har precis förstått innebörden av HLDuttrycket DD. Fråga inte vad det betyder, skit i det bara! Stämmer iallafall in på mitt humör den här torsdagen. Grinig till tusen, trött som få och allmänt jättejobbig mot min omgivning. Inget personligt, lovar. Ibland får jag lite PMSdampryck bara..


Har precis skrivit lite svenska. Alltså, jag skriver om en Nisse som hette Valdemar Langlet, och det går mer och mer upp för mig hur lite jag har gjort för att förändra världen när jag jämför mig med honom. När jag hör om människor som honom, (inte bara honom men jag tar honom som ett exempel eftersom jag skriver om honom.( Illa vad många gånger jag skrivit "honom" nu)) så blir jag lite hoppfull. OM alla i världen skulle göra en bråkdel av det han gjorde, OM alla skulle vara en bråkdel så osjälviska som han var, ja då skulle världen kunna bli en riktigt trevlig plats att bo på. Det vore najs. Tänk utanför era egna behov och se saker och ting i ett lite vidare perspektiv, så kan allt bli najs till slut, det vore väl något?



pussilull


Happy Valentines day!


Igårkväll var jag och resten av "The crew" på teater i huvudstaden. "En midsommarnatts dröm" på stadsteatern, den var säkert bra men jag hängde inte med. Surpriiice^^ Hursomhelst så ledde detta till att jag och Julia kom isäng alldeles för sent (slaggade i the Gudmundsson manison). När huvudet mötte kudden var det fem timmar kvar till uppstigning. Men min sjukt envisa halsont och hosta sitter i sig, så jag somnade inte före två, vilket betyder tre timmars sömn för Carros del. Yes! De som känner mig gissar på att jag var grinig på morgonen, MEN hör och häpna, jag var relativt lugn. High Five! Slog inte sönder någon eller något.
Klockan sex kom skjutsen till skolan i form av Sophie and her father och vi kom dit i lagom tid för att få myspysplatser i bussen. Åt massa mat, det var någon b-krigsfilm som visades men jag tror inte att det var så många som såg den, hehe, för vi sjöng och var allmänt jobbiga mest hela resan, som därför gick fort och fint som snus.

Väl framme i Romme var jag JÄTTETAGGAD! Haha, det var ju ett tag sen jag åkte på riktigt så jag såg verkligen fram emot det. Började med ett uppvärmningsåk med Malin o Lollo och det var riktigt kul. Sen joinade Julia, Rikke o Sophie o resten och sen åkte vi så ett tag, fram till halv tolv närmare bestämt, då det tydligen var dags för lunch. Eftersom jag såg att Johnnie lullade nere vid liftarna och bara vääntade på att få åka ett åk med mej för att jag skulle få bedöma hans skills (skämt, men jag övertalade honom) så åkte vi och Julia ett extraåk innan det som skulle ha blivit lunchrasten. Någon sån blev det dock inte för min del, eftersom jag på vägen in i matsalen möts av Sebastian. Jag var ju bara tvungen att se hur han åker också, så jag hänger med hans gang ett åk^^ Jag ägde båda två (A) (Om ärligheten ska fram så var dom ganska bra båda två, men det kommer jag aldrig erkänna till dom :P )  Hursomhelst så blev det väl kaanske några fler än ett åk och vid halv-två-tiden protesterade min mage rejält och skrek efter ett mål mat, så Lollo kom som en räddande ängel och följde med mig in för att äta gulashsoppa. Mumsmums! Åkte resten av eftermiddagen med Rikke o co, skitkul verkligen! När det var dags att återvända till bussarna vid tre-tiden så var hela jag mör, som vanligt en oerhörd lättnad att få byta ut pjäxorna mot mina supernajsa converse! Var väl inte jordens piggaste på bussen hem, satt med ansiktet åt fel håll och småsov och lyssnade på musika mest hela tiden. Det var ett jävla tjat om min kudde, iofs förståeligt. Alla vill väl vara nära min kudde (a) Ja jag vet: Fuck off. Meen: You too. Just det, vad säger du nu då;)?

Jag har iallafall tillbringat min Alla Hjärtans Dag med en stor del av dom människor som jag tycker allra mest om. Det betyder mycket. Ni betyder mycket. (klyshigt, men vafaan). Merci boucoup pour aujour d'hui tout le monde!


Dagens:
*Vurpa - Den stog nog jag för. Käkade hur mycket snö som helst. Haha, men den bjuder jag på^^
*Låt - Elden. Alla hade den på hjärnan, okej att den är BÄST men hur ofta går alla o nynnar på samma låt samtidigt :)
*Misstolkning - Den kan vi tacka Sophie för. Vi hoppas verkligen att det där inte var din mamma ;)
*Elakaste - Den som baxade mina mackor. Jag skulle ju ha dom på vägen hem.
*Bästa - Jaa, men det måste ju vara jag det ^^ (Luuuring, det är NI)


pussilull

En midsommarnatts dröm..

Precis varit på teater med the Crew. Haha, jaa det bästa var väl att det var Scar som var berättare eller vad man nu kallar det på teaterspråk. Galet ont i halsen, och så sitter jag här FAST jag ska upp om mindre än sex timmar, smidigt Carro. Men vaf****n, det ska bli så galet kul imorron att jag skiter i om jag dör på kuppen (nej, men det lät ju bra)^^ Ojoj, näe nu ska jag upp och dricka te, sen ska jag sussa. Någon gång imon en snar framtid ska jag skriva om hur vi hade det i Romme :D Tihiiii^^


TAGGA FFS!



pussilull

Dedicated to Didrik-får.

Har blivit galet taggad på att göra en najs blogg nu, sen jag läst ut Linas Kvällsbok 1&2. Seriöst, det var precis en sån bok jag kände för att läsa. Om en liten mesig brud som har världens sämsta självförtroende och aldrig säger vad hon tycker (den jag var förut, om man tar bort det där medatt inte säga vad man tycker) som blir en asbra tjej. Jag vill också vara den tjejen. Eller nej, jag vill vara mig själv. Men jag vill vara en bra tjej, capish? För andra gången på mindre än ett dygn ska jag använda mig av ett uttryck jag tycker representerar en bra beskrivning på ordet uppriktighet. (Alltså med tanke på att jag vill vara uppriktig)

"Uppriktighet är inte att alltid säga vad man tänker och tycker, det är att alltid mena vad man säger."


Dessutom (tillbaka till boken) så skulle jag inte banga en sekund på att vara den där bruden som får skolans heting att bli kär i henne^^ Vad är det som får killar att bli kära i tjejer? Jag förstår inte, vissa flickor kan få vilka de vill medans andra inte har en chans på någon. Vad beror det på? Utseende? Utstrålning? Självkänsla? Intelligens? Hoppas bara att det inte är humor, för då ligger jag risigt till (hehe, ytterligare ett dåligt skämt från Carros sida). Nejmen seriöst, vad är det..



Back to real life. Jag har ont i halsen och är allmänt småförkyld. Längtar efter massa olika saker, vilket jag tycker är synd då jag inte kan ta tillvara på idag och njuta av den här tiden, suck. Får göra det bästa av situationen. Ska nog leka med Beccis o Julio senare. Myspys! Måste sova också, iallafall litegrann.


Vi glömde ju ge Johnnie ett nytt namn, Julia. Jag har det : Didrik-får! (In your face) ^^


Ursäkta mig lite granna, men den som har muppat sig med mina comments får gärna svara på frågan jag ställde, jag blir ju helt ställd annars (Vafan Carro, leka med ord? När blev du medelålders?). Hursomhelst. Jag är dödligt seriös, SVARA! (:


pussilull

v 9








NU ÄR DET MINDRE ÄN TVÅ VECKOR KVAR...








pussilull


Längtan växer sig allt starkare.

Jag längtar så äckligt mycket efter sommaren nu. Milda havsbrisar som kittlar kinden lite försiktigt. Brunbrända kroppar som ligger på solvarma klippor. Havets vågor som kluckar fridfullt mot bryggan. Hår som blekts av sol och saltvatten, fjunet på armarna alldeles vitt. Ögon som glittrar ikapp med havet. Jag längtar efter alla varma sommarnätter när vi grillar vid stora Brottet, någon tar fram en gitarr och knäpper fram en varm sommarmelodi från strängarna. Jag längtar efter att vi sex ska ut till Grauten, sitta vid stranden framför brasan, se eldlågorna dansa upp mot natthimlen och grilla marsmallows tills vi får ont i magen. Jag längtar efter att sitta där, och sjunga någon vacker Winnerbäcklåt tillsammans med er, och verkligen känna att varje ord som sjungs är sanningen så sann som jag känner till den.

117703-48

Sankt Olofsholm är mitt sommarparadis på jorden



*Jag hoppas att jag har Hultsfred att längta till också. Vore det bästa som skulle kunna hända, Villvillvill!
*Jag hoppas att jag har Halmstad att längta till också. Favorit i repris, ja tack! Det var grejer det^^
Sen hoppas jag inte så mycket mer. Jo, jag hoppas att sommaren 2007 blir hälften så bra som sommaren 2006. Då har jag otroligt mycket att se fram emot.



pussilull


Les Chiffres.

1 7 75 6 7 75 6 7 75 6 7
1 7 75 6 7 75 6 7 73
602 206 103
305 6 19 27
17 18 16 15 13 19 14 17
19 16 15 11 8 100 JÄMT!


Min och Marias sooong^^  Hahaha, Gud vad vi koommer ha KUL åt den låten på alla kalas i framtiden! :) Och i Alperna! xD




Helgen har varit jävlig upp och ner. Mest upp. Absolut mest upp. Men lite ner också. Det bästa är att jag har kommit fram till en sak jag borde ha märkt för länge sen. Någonting som egentligen borde ha varit självklart, som faktiskt var uppenbart men som jag förträngt. Nu vet jag vad jag känner, vill bara att det ska komma ett tillfälle då jag får säga det. Saker och ting skulle kunnat bli annorlunda, saker och ting kunde verkligen ha blivit bättre men jag måste vara ärlig mot mig själv, kan inte låtsas att jag klänner saker jag inte gör. Det vinner ingen på.  

Kalaset var iallafall super. Tack alla söta kompisar som kom och lekte med mig och Beccis. Tycker om er.
 Tack Maria för lördagen och söndagen. Puss på er!


pussilull