28 januari

VATTUMAN


Vattumannen:
Vattumannen kan bete sig helknasigt och fullkomligt absurt, och ofta, men inte alltid, är hon genial. Du som är Vattuman är mycket envis och viljestark. Du lyssnar gärna intresserat på vad andra har att säga, men du tar sällan råd. För du är fullkomligt övertygad om att du själv vet bäst!
En vattuman älskar överraskningar men blir sällan chockerad över någonting. Det som är anorlunda och konstigt stimulerar henne till att ställa frågan "Varför" i stället för att fördöma.
Räkna aldrig med att Vattumannen ska ställa upp på något som hon inte själv känner för! Begär du för mycket - så blir hon ursinnig, reagerar kanske inte genom att visa vrede utan snarare med känslokyla och drar sig undan.

Vänskap:
Då vattumannen är så charmig, smart och trevlig har hon många polare och även nära vänner. Hon är social, men hon har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av henne undviker hon.
För andra kan Vattumannen verka oberäknelig och rebellisk, och det kan vara svårt att nå henne, då hon han en tendens att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad.
Vill du vara en Vattumans vän och tränga in under ytan måste du acceptera henne som hon är.
För hon kommer acceptera dig som du är.

Kärlek:
Kärlek är inte livsviktig för vattumannen, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. En vattuman fångar man genom att intressera sig om dens person på ett humoristiskt sätt, en vattuman gillar att skratta!

Du som är Vattuman passerar aldrig obemärkt, och ofta blir luften liksom elektriskt laddad när du drar förbri. En del stöts bort men på andra utövar du en desto större dragningskraft.                             

Vattumannen

Är hon en vattuman eller inte?


pussilull

Naturhumor. Carrohumor.



Tycker ni att det verkar segt att gå natur?  felfelfel!   Natur = HUMOR!




-Men Per, varför står du i skåpet?                
- Jag leker periskop.



                                                   Varför får jag inte gå när Al Gore?



-Hur var det på pappersfabriken?
-Jorå, det var full rulle.



DET VAR EN GÅNG EN GRÖN OCH EN GUL BANAN SOM VAR UTE OCH GICK.
PLÖTSLIGT GÅR DEN GRÖNA BANANEN FRAM OCH GÖMMER SIG BAKOM ETT TRÄD.
NÄR DEN GULA BANANEN KOMMER IFATT HOPPAR DEN GRÖNA BANANEN FRAM 
OCH SKRÄMMER DEN GULA BANANEN.
Då säger den gula bananen:
-FAAN, VAD DU ÄR OMOGEN!

       

Varför
får
jag
inte
pippa
när
wellpapp.


katt åt lampa, lös i magen.  katt åt engelsk hund, dog.  katt åt apelsin, blev klyftig.   katt åt stol, satt i halsen.


-Ska jag kamma bena på dej?
-Nej tack, där har jag inget hår iallafall.


Varför får jag inte binda Sture, när Hoola Bandola?


Ovanstående är ett utdrag från tidningen naturligtvis, pris:ovärderlig. Längtar du efter ett gott skratt, kom och besök Rudbeck, Malla Silfverstolpes väg, Sollentuna, och läs sedan på lapparna som sitter på väggarna (går inte att missa, tro mej). Krävs dock att du är Naturelev, annars kommer du inte fatta. Såvida du inte har min humor av något annat skäl. Det är kul, sjukt kul. Stört sjukt kul. Hahaha!


pussilull

KÄR !! :D

Jag har härmed blivit en av alla de fjortistjejer jag tidigare hatat (och fortfarande hatar :P ) eftersom jag har blivit totalt hopplöst förälskad i en person som jag inte känner över huvud taget. Men det  vet dom som känner mej, att killar som är musikaliska har lätt att få mej på fall. Jag har hittat en som är musikalisk, och som hade lätt att få mej på fall. Problemet är att han typ är liite för gammal o liite för känd^^ Men vafan, man kan väl få drömma lite. I mean, look at him xD


markus

Markus Fagervall

Efter att jag såg honom live igår, så bara råkade det bli så att jag blev.. glad? :) En blick och jag smälte.(skrattar åt mej själv)

pussilull

Trerätters på Rudbeck, tack!

Jag har kommit fram till att man lär sig mycket mer om man fått en ordentlig lunch i magen. Helst tre olika rätter. Därför föreslår jag att vi inför en mer variationsrik buffé på skolan, så att vi elever får bättre förutsättningar att lära oss. Viktigast är att man satsar på efterrätten, eftersom det är det godaste. Helst ska det finnas flera olika alternativ. Ibland är man sugen på sött, ibland salt, ibland surt. Det är därför det krävs många olika sorter för att hitta sin favorit. Kaffe elller the är en självklarhet, och ett par olika sorters kakor bör också finnas att välja mellan.



efterrätt
Choklad, mums!

För dom som inte redan förstått det var jag inte så seriös. But I do like food, I like it very much. Jag skulle nog inte banga på en chokladtårta nu. Definitivt inte. Frågan är om jag inte ska ta och baka nåt gott nu. Jo, det ska jag. (Titta, bloggen får mej att göra saker jag annars kanske inte hade gjort!!)

pussilull


Oui, merci.

117703-14
Någon annan som är sugen på att åka lite?

Själv håller jag på att dö av längtan. Det var ett år sen sist nu. Ett år är en väldigt lång tid om man längtar efter att göra något, jättemycket. Jag längtar efter att åka, jättemycket!

CERVINIA vecka 9 med MARIA o DENISE! Kul eller vad? Ojojoj säger jag bara.

Tänk dig en tidig morgon, första kabinen upp till toppen. Solen lyser. Orörd puder i backarna. Åker till det där stället utanför pisterna som är så himla fint, det där stället som är perfekt överallt. Tittar ner över branten, det liksom glittrar i luften när snön sakta faller o reflekteras i solljuset. Känner hur solen värmer genom jackan. Sen bara luta sig framåt, ta fart och pumpa lössnö. Ramla nån gång, skratta, resa sig och fortsätta nerför. Vänta in alla, se hur varje kind färgats röd av ansträngning och kylig luft. Andedräkten i små moln från näsa och mun. Blunda, känna hur det bubblar i magen av den där "lycko-frihets-känslan" som man bara kan få av skidåkning. Vara tacksam över att man fått uppleva den, sen bara känna. Det är, utan tvivel, det bästa jag vet!

Sen har jag ett litet förslag: ROMME i vinter !


pussilull

Period Två.

Hej jag heter Carro och jag är flummig^^
Trött och flummig. Muhahaha!

Idag började vår nya period. Tjoho! Samhäll, Franska o Musik xD Weeii!!

Maria sov hos mej inatt, gladast för att jag har lärt känna dej! Hihi, snart ska vi kunna spela fyrhändigt på piano:) Hoppas att du mår okej vännen. Finns här om du vill prata, men det vet du ju.

Missade Stolthet o Fördom idag. Illa, men är man pank så är man. Fast det hade varit västa mysigt. Med TVÅ Mats o Rava :) Förstå vilken tur man har, först hittar man en Mats och lära känna. Sen visar det sej att det finns en tjejMats också, och så får man lära känna henne också, hihi^^ Det är inte alla som hittar en egen Mats, och jag har hittat två xD

Denisefis här nu. Bästaste Denise som alltid finns här. Vi har lagat pyttipanna, bacon och ägg och tittat på that 70´s show, det är det som gör livet värt att leva. Fast hon ligger och pratar skit med Claesbanan, så hon är inte så mycket att ha just nu :P Muhahaha..

Ska till stallet... Over and out.

pussilull


Z-dag.

Vet inte riktigt varför vi har det, men det är ju mys:) En ledig dag mitt i veckan tackar vi inte nej till i första taget, eller hur? För er som inte vet så innebär det inget annat än att vi slipper gå upp tidigt, slipper frysa på väg till bussen, slipper gå på lektioner, slipper komma hem när det är mörkt med huvudvärk för att man precis haft en tvåtimmars mattelektion om den räta linjens funktion (y=kx+m). Vi slipper skolan helt enkelt. Det är såna här stunder jag kommer ihåg varför jag valde Rudbeck^^

Själv har jag ägnat min Z-dag åt att konstatera att min häst är en enda stor defekt. Nånting "lattjo" i höger has, visade röntgenplåtarna.  Blåsljud på hjärtat, defekt vänster bak i karleden (förmodligen kotsenskideinflammation) och snebyggt kors. Yes! Oh vad kul det är med hästar, allt funkar precis som det ska hela tiden.  (<---ironi) Men vaddå, eftersom man lägger ner så lite tid på det, och eftersom man inte gör några som helst uppoffringar för att allt ska flyta med hästarna så spelar det ju ingen roll. (<---ännu mer ironi) Morr.

Konstigt nog är jag inte så besviken, I could see it coming, typ.. Månadens deppodag har kommit och gått, nu väntar ljusare tider. Sista kemilektionen för året imorron tillexempel. Kommer iofs sakna Joseph en hel del, men jag kommer leta rätt på honom och slå honom lite kärvänligt i magen någon gång då och då. Går ju i samma skola trots allt. Kemin däremot kommer jag inte sakna, blää!

Grey´s nästa.

pussilull


Vinterdepression.

Usch.
Jag är så nere idag. Vintern kommer aldrig ta slut. En ny istid är påväg.




"För du får ingen tröst, av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på."



pussilull


Spöregn, rostbiff o Ice Age 2

Det som är bra med alla ensamma kvällar på landet är att man har mycket tid till att blogga. Det är ett superbra sätt att skriva ner de där småsakerna i vardagen som man inte vill glömma bort, de där sakerna som man lever för..

Idag har jag hunnit med mycket. Sov hos Juhani (kommer också börja kalla dig det nu, hihi^^) Det var så länge sen o så mysigt att snacka lite igen. Märker att man hamnar efter vare gäller vissa samtalsämnen när man inte kan snacka skit på rasterna längre som vi gjorde i Grimsta. När vi satt på innergården och glassade med våra glajjor. Haha, vad vi lekte coola då. Saknar den tiden mer än jag trodden, 9f liksom, var inte så illa som jag kände då. Vi hade det nogganska bra i vår klass iallafall, även om jag och, ehm, vissa andra inte kom så bra överens. Vi slåss inte när vi ser varann i skolan nu iallafall,det är ju ett framsteg;) Shit vilka fajter jag har haft med honom, tror jag ägde för det mesta (A). Hoppas det iallafall.. Och Parastou, Haha^^ Paraply.. "MIn son är såå bra på det här" Vad vi än gjorde. OMG!
Näe, nu flöt jag iväg från det jag skulle berätta..

Sen åkte mamma o jag o tog in hästarna, spöregn suger. Vidare till V-tuna för att plocka upp sis, and then to Väsby Centrum for some shopping:) Inyte för att jag har några pengar, pank som man säger, men jag kunde kolla lite i affärerna iallafall. Köpte en halsduk på Dressman för 20 kronor. Det var vad jag hade råd med, muhahah^^  Donken också, inte att förglömma. Två hamburgare och ett glas vatten, budgetmeny.

     NÄR JAG kom hem så stack jag ut till stallet på en gång, red i SPÖREGNET. Isch, blöt in på bara skinnet, men sånt är livet. Rosa var så himla söt, hon tyckte inte om regnet, men hon tyckte om att springa^^

     NU KOM JAG nyss hem från världens bästaste Malin:) Vi åt rostbiff, potatissallad, sallad, clementin, äpple, chips, bakelser o dip. Jag blev faktiskt nästan mätt, men bara nästan. Maria tyckte att vi skulle testa hur mycket jag kan äta innan jag spyr, fast jag vill nog helst inte veta.. Haha^^ Fast det är nog ganska mycket, är jag rädd. Borde vara fet som ett hus nu, egentligen. Sen kom Rebecka också. Supersöt o gullig o glad o allt:) Med rätt coaching kommer hon platsa i TBBG snart, hihi^^ Hon har rätt material:)
Vi såg på Ice Age 2. Snacka om rolig film, fatta humorn. "I beleive I can flyyy" "DUNK!". Behöver knappast säga mer.

Husomhelst, tack vänner för att ni finns, och för att ni står ut med mig:) Uppskattar er enormt mycket, gladast i världen för att jag lärt känna er. Wohooo, bara så att ni veet, tihi^^



pussilull

Tjockis<3

Denise Lien Dornell




"Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden."

Jag är helt sjukt glad att du har någon att tycka om så mycket, som tycker om dig så mycket. Det är du värd.
   Utan dig skulle mitt liv vara mycket gråare, mycket tråkigare. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig, och hur glad jag är att jag har dig. Även om vi kanske inte umgås lika mycket nu som vi gjorde förut, kommer du alltid ha en speciell plats in my heart leen;)
     Ofta att det kommer bli som du sa i somras "Ja, när jag är typ 40 kommer jag hitta dom här bilderna o tänka "Just det! Det där var ju en av mina bästa kompisar, undrar hur hon har det nu". Sen kommer jag skratta och undra om du kommer ihåg mej". (bilderna i foto0automaten i USA, remember?)
    Kommer liksom aldrig släppa dig, vem ska då skratta åt mina värdelösa skämt? Haha^^  "Det var en gång två bananer.." Muhaha* skrattarsåattjagpissarpåmej. Måste vara världens roligaste skämt!

    Det är liksom så, att jag kan sitta en hel kväll med dig utan att säga något alls. Vi kan titta på TV eller lyssna på musik eller vad  som helst, och jag kan ändå ,när kvällen är slut, tycka att den har varit supermysig. Det är bara så med dig. Du känner mig utan och innan, hur många gånger har vi inte sagt samma sak precis samtidigt?  Och hur många gånger är det inte som det är bara du och jag som garvar åt helt sjukt jätteroliga skämt som ingen annan fattar? Haha^^ (eller, jag garvar ju åt dej, o du garvar åt mina ljud, men wtf). 
    Behöver inte ens se dig för att höra när du döljer något, det är faktiskt lite småscary. Men jag antar att jag får leva med det:)


Jag tycker alltid om dej, även om jag inte alltid tycker som dej!



Tack för att du finns, världens bästaste Ninni<3


pussilull

Really Too Cold.

Hade glömt hur det är att var så här fucking förkyld. Jag klagar inte, för jag tycker att det är bra att ha en ursäkt till att be mamma göra té åt mej hela tiden, men det är bara det att all kraft försvinner så fort jag reser mej ur sängen/soffan/stolen eller var jag än kan tänkas befinna mej. Har ingen ork till något alls, hrm, är inte van att känna så. Jag brukar liksom vara full av energi, brukar dansa o sjunga hela dagarna i skolan. Idag vare bara huvudvärk o skitsnack o dega i Cafeterian som gällde. Fick inget gjort alls. Det kanske är bra, men det är inte så det brukar vara, känns lite konstigt. Men det blir väl bättre, så småningom.

Jaja, skola imorgon igen, det är ju en del av vardagen, även om jag hade glömt bort det helt o fullt. Har blivit så van vid att kunna sova läge på morgonen, o sen göra precis vad jag vill. Nu är man bunden till Rudbeck 24/7 igen...ojojoj. Fatta hur sjukt mycket tid skolan tar. När man är hemma har man alltid nåt att plugga till, eller nåt prov att oroa sej för som gör att man inte kan slappna av. Suck, hur ska jag klara hela mörka, långa vintern?

Svaret på det är att jag har mina bästaste vänner, min underbara familj o min supersöta kossa.
Längtar till snön kommer tillbaka så att jag kan göra sockeränglar med Malin o resten av familjen;) Och efter det ska vi baka o dricka varm choklad o mysa^^

Näe, nu måste jag gå å leta reda på mina näsdroppar igen, dom försvinner hela tiden. Konstigt nog, jag är väl ganska ordentlig av mej? :P

pussilull

Höstolvet 2006. Hittills..

"Hej jag heter Carro och jag vet att jag är en tönt men jag tänker göra ett sånt här inlägg iallafall". (Sådärja, då var det sagt) :D



Har precis haft strömavbrott. Det blåser ju lite ute idag, om någon har lyckats undgå att märka det. Märkte hur sjukt mycket man är beroende av elen. Liksom: "Hm, vad ska vi göra nu?". Jag kunde inte:
* Laga mat (inte värma vatten till The, eller mjölk till oboy, INGET)
* Titta på TV
* Göra nåt med datan
* Lyssna på musik
* Duscha (vattnet stängs av automatiskt).
Haha, fatta hur hemskt det var. Fast ganska mysigt. Läste lite, spelade piano o sen så slo´g jag syrran i kortspel!

However, lovet har varigt myspys i kubik.
I helgen var jag med TBBG konstant. Sov hos Maria både till lördag o till söndag:) Älska hennes lägenhet!
Det var iofs ganska kallt ute, men om man pingvinar sej så går det mesta. Blir dock lite kallt om man lägger sej på gatan när det är minusgrader. Inte för att vi gjorde det, så dumma är vi ju inte^^. Hamnade hos några Italianos, härlig säng o nickokick av att bara andas in luften där inne. (Nej, det sista var inget positivt) Men as long as we have eachother.. På lördagen träffade jag Johanna på pendeln, det var ett tag sen. Hon såg inte ut som förut, tror morrhåren vuxit lite sen sist..Hursomhelst, kom att tänka på vår förra klass, den var nog inte så hemsk som jag fått för mig.
Shoppade med Jennybanan också. Haha, catfight i baksätet. Undrar vem som har lärt henne slåss så jävla hårt, hade blåmärken flera dagar efteråt.. Min coach gjorde visst inget bra jobb^^
På söndagen red jag o Maria o Mattan ut på förmiddagen, i det UNDERBARA vädret. Finns nog inget mer avkopplande än att sitta upp på en pigg o glad pålle o galoppera i solen när oktoberluften forsar ut ur nos o mun i små moln hos såväl häst som ryttare. Åhh vad jag älskar att rida! En gång hästbiten, alltid hästbiten:)
I veckan har jag mest chillat hemma, med Rosa o Jenny:) Var på bio också, kulkul. Dumt att skrika N-ordet i Kista centrum bara:D Haha, nån som är förvånad?
Nu hopashoppashoppashoppashoppas jag att Rosa är frisk, och att hon går igenom. Annars vet jag inte vad jag gör. Känns som att det skulle kunna bli bra, det här. Om jag bara pallar ge det lite tid. Och det gör jag, bara jag får chansen! Hon är ute i stormen nu, borde kanske ta in henne.
Ikväll blire bio igen, kommer ruineras. Ska försöka tvinga med grannen, fast det blir nog knivigt:/ Höstlovet är ett myslov, rakt igenom:)
O Juuste, jag har köpt nya skor också! Meningen är att jag ska ha dom i vinter, men det är dom för kalla för, tihi. Fiina iallafall:)


Pussilull