28 september - IKSU

Pratade lite med fröken Öhman häromdagen, om livet och om framtiden. Så småningom kom såklart regionaliseringen på tal, och vi kom väl båda två fram till att det i dagsläget lutar en del åt att dra sig ännu mer uppåt landet, till Luleå. Men så sa hon någonting som jag inte hade tänkt på innan, att om vi flyttar ifrån Umeå så lämnar vi inte bara alla underbara vänner utan också Iksu. Hur värdelöst? Iksu är liksom ganska awesome. Var där och klättrade igår, var där och simmade imorse och så fort jag går ut från dörrarna längtar jag tills jag ska få gå in genom dem igen. Det är så himla roligt att vara där, och det beror nog till stor del på att det finns oändligt många olika saker att variera sig med. När skulle jag annars ha provat att spela beachvolley? Eller att klättra eller att boxas? När skulle jag annars ha upptäckt hur roliga alla de sakerna är? Inte för att Umeå inte är bra annars, det är absolut inte det jag menar, men Iksu är verkligen en guldstjärna i kanten. Så idag har jag köpt en Iksu-mössa för att sprida mitt budskap!

25 september - do you know the muffin man?

Tillbaka i Umeå efter en helg hemma i Stockholm. Känns bra att vara här igen, men det är alltid lika mysigt att komma hem. Speciellt en helg som den här, när hösten bjuder till och visar upp sig i ett fantastiskt väder. När det enda som ska göras är att må bra och njuta av tillvaron.
Vi var på balett i fredags, hela ligan. Svansjön visades på Operan, och det var bra. På riktigt bra alltså. Hade väl kanske tänkt att det skulle vara sevärt, men inte så mycket mer. Är riktigt glad att erkänna att jag hade fel. Sen har jag plockat svamp, tränat på Sats, ridit hest och träffat en del härliga människor. Så har jag fått vara med min familj, och med Densan. Så himla bra och jag tror att jag nästan vågar säga att jag mår ganska bra nu. Men bara nästan.
Nu ska vi bara cupcakes!

19 september - film på tviste och grejer

Man skulle kunna säga att mitt liv nu är fulländat. Jag har sett världens mest fantastiska film, och det finns inte mycket mer jag kan önska av livet. Kommer somna med ett leende på läpparna, tänk att underhållning kan vara så... verklighetstrogen och spännande!

15 september - Umeå

Hej.
Det var ju ett tag sen, så jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Allt är bra med mig, eller åtminstone bättre än det har varit på väldigt länge. Är tillbaka uppe i Umeå och försöker få lite vardagsstruktur på livet igen. Det går väl egentligen sådär, med dagar och nätter fullproppade av skola, plugg, svansning och nollning (och däremellan lite ordinärt umehäng med alla fina jag inte träffat på hela sommaren), men jag uppskattar mitt liv just nu så det gör ingenting att dygnsrytmen är lite skev och att jag hamnat en bit efter i skolan. Har aldrig tidigare varit så tacksam över att må bra, så allt annat blir ganska sekundärt.
Återkommer efter helgen (när nollningen är över) med lite mer detaljer om vad som hänt och vad som komma skall.
Över och ut.