Naturnörd?

Alltså, haha. Idag på biologilektionen gick brandlarmet. Först blev alla jätterädda (vissas reaktion kom något sent, ta åt dig fisk!) och skrattade åt hur löjliga vi såg ut när alla hoppade till av tjuten, men efter en liten stund gick det upp för oss att vi var tvungna att gå ut. Utomhus! Då skrattade vi inte så mycket längre. För där satt vi i våra t-shirts och leggings och tittade förskräckt på varanda, men ännu mer förskräckt på kylan utanför det varma (jaja, varmt kanske det aldrig blir i natur, men det blåser åtminstone inte) klassrummet.
Fast sen sörrö, som dom oerhört begåvade uppfinnare vi är, kom vi på att det fanns fullt med kläder till alla. Laborationsrockar. Hahahaha! Genialt^^
Så bland Rudbecksskolans 2044 elever sprang på en höft femton stycken runt i solskenet i vita labbisar. Yeah vad heta vi var! x)

Det som gjorde min dag var ändå på bussen hem. Hur kan man tro att jag bor så off att det inte ens finns lampor i våra hus?  HAHAHAHA!


pussilull

Tack.

Seriöst. Jag visste inte att jag kände så här många människor. Tack och tack och tack (!) alla som ringt, messat, skrivit ett kort, mailat, kladdat ner en rad on my wall eller kommit fram i skolan för att gratulera lilla mig på min 17-årsdag. Jag blir sådär bubblig i magen och alldeles lycklig av att veta att det finns folk som bryr sig om mig! Tror inte ni förstår hur mycket det betyder.

Vaknade imorse av att min älskade familj kom in och sjöng med frukostbricka och ljus och paket och sen dess har stört många förvånat mig genom att komma ihåg min födelsedag. Mina kära kamrater
Rikke och Julia lekte Pimp Harros Skåp imorse och det blev verkligen vackert! Tack för den liksom, snart payback Kinesunge! :D Nu ska jag återgå till att äta daimtårta och pussa på världens sötaste Bonnie. T A C K för idag, allihopa.

pussilull

17.

Sista året som omyndig. Bara 366 dagar kvar till jag får börja mitt liv på riktigt. Det bästa är att jag tror att det här året kommer kunna bli riktigt bra. Riktigt jävla bra! Här ska livet levas så mycket som det bara går! :D

pussilull


Dilemma.

Jag har stor beslutsångest just nu. Ska jag byta om till en stor t-shirt och lägga mig i min mysiga säng och sova en timme, eller ska jag slå mig ner framför TVn och titta på ännu ett OC-avsnitt?
Frågan är om det inte blir en kompromiss, man kan ju faktiskt titta på TV i sängen :) Fan vad smart jag är, nu blev jag nöjd med mig själv!


PS. måste bara tilläggas att jag lyckades skriva one find på min engelskauppsats idag. Hahaha DS.

pussilull


Put your hands up and together..

för Magnus Betnér! Japps, ni hörde rätt grabbar. Skönaste mannen i stan levererar ståupp-show i RBKs aula på livslustdagen. 13/2 2008. Jag hör skratten redan nu^^


"Vem faan ger en tvååring en fittpiercing?"


pussilull

Chamonix.



Om en månad och två dagar åker vi. Men nejdå, jag längtar inte^^

pussilull

Suck.

En svacka.
Det är vad jag har kommit in i. Jag vet inte varför, för ingenting har egentligen förändrats utan allt är som det brukar. Allt är som det ska. Ändå känns ingenting rätt.
Jag är hyperkänslig för det mesta och tar åt mig för saker jag normalt inte ens skulle komma ihåg i två sekunder. Folk kommer åt mig och jag tar personligt illa upp fast jag vet att jag inte borde, och allt som inte går enligt min plan känns som små svek riktade rakt mot mig. Jag kan inte uppskatta det jag har på samma sätt som jag gjort tidigare, börjar ta saker och ting för givet, saker som verkligen inte är för givet. Ändå får jag för mig att dom alltid kommer finnas där för mig, hur jävligt jag än beter mig. Så är det inte.
Skolan känns som en mörk tygpåse runt mitt huvud. Jag kan andas, men det blir jobbigare och jobbigare för varje andetag och jag vet att syret snart kommer ta slut. Paniken som påsen orsakar får mig att hyperventilera, och kvävningen går allt fortare. Det liksom svindlar i huvudet när jag tänker på att jag måste gå dit. Jag. Vill. Inte.

Oftast är allt som vanligt och det värdesätter jag högt, men det är perioderna där emellan jag bara vill radera ut från mitt liv. Undrar vad det beror på, varför man stundtals är hög på bara livet och nästa sekund vill lägga sig på sängen och gråta för att man råkar sparka stortån i en tröskel eller inte får svar på ett sms i samma stund som man skickade iväg det.

Faan.


pussilull


Köra bil.


image214

Akta er säger jag bara. Caroline är snart ute på vägarna. Fast än så länge får jag panik lite då och då, så det dröjer väl innan jag släpps fri i trafiken.. Klart man blir rädd om man ser en liten unge leka i diket liksom. "DIIIKEET!" Hahaha!

pussilull

Vi kan spela basfiol och flöjt!

image212Idag får familjen utökning med en elbas och en keybord!image213

Min pappa är en musiknörd, en egenskap som gått vidare i rakt nedstigande led (det vill säga till lilla mig samt Cis). När sedan min lillasyster uttryckte önskemål om att få starta ett band blev han eld och lågor, och beslutade sig för att införskaffa de instrument som saknades i hans samling. En sponsring som uppskattas!



pussilull

Jag har en kopp med näsa.

Ekonomisk? Javisst. Har en egen liten mugg i mitt skåp och en hel drös med thepåsar. The är gott och man blir varm när det är kallt i skolan. Som alltid.
Och idag är det fredag och jag ska leka med Doris och Kines ikväll. Kanske blir det en kopp the då också. När vi var i Linköping testade vi att göra en "magic cup of thé". Det funkar faktiskt, inte illa alls. Tror vi kör på det ikväll också.

pussilull


Fossingen.

Den är dum, min högra fot. Uppenbarligen vill den att jag ska ha ont, så jag hoppar fram bäst jag kan utan kryckor. (kryckor är omanligt, haha) Det resulterar vilket fall som helst i att jag "går som ett mongo" enligt både den ena och den andra. Tusserå! Dumma Lucen som sparkade mot Rosan, tur att min fossing var ivägen och skyddade^^

Var hemma hos Julia och tittade på bilder på systrarna Gudmundson från när dom var små. (tänk att du också varit söt en gång i tiden Jullan^^) Jättegulliga ungar!  Rullade nån film också (Snygg, Sexig, Singel kanske den hette, hursomhelst mycket rolig), och fick massa god mat (som vanligt @kina manison). Hann upp och pussa lite på Patrik innan jag skulle hem också, fett värt att nördarna bor så nära varandra :) Fick en kopp varm choklad med sprutvispgrädde av Julia innan mamma kom, tror att en sprutvispgräddesflaska skall införskaffas snarast till min enkla boning. Det var nämligen inte nådigt gott! Och hon bjussade på nån kaka från Indonesien. Tror hon leder ligan "Mata Carro" än så länge - ganska stort. Och försprånget växer...

pussilull

National Treasure 2.

Ägnade gårkvällen åt att gå på bio med Julia, Patrik och Jakob. Filmen var strundtals riktigt vamos, påminde mycket om ettan vilket passade mig i smaken alldeles utmärkt. Haha, humorn på topp! Missade enligt min syster något av det roligaste på hela filmen, men det är inte så lätt att gå på bio med en söt pokje bredvid sig på ena sidan, och en ännu sötare flicka på den andra^^ Hursomhelst säger jag bara "can I marry your brain". Nästan den nivån på humor även i efterföljaren. Mjihihi.
Åt på stan innan, lyckades välja det enda jag inte var sugen på...Men varför inte, gjorde att det fanns plats i maggen för lite glass på donken innan hemfärd senare.
Sov över hemma hos Patrik och åt en sjukt god frulle i morse. Typ tårtbotten (tänk smördeg) med kolasås och hallon. Jadå, det kan man leva på länge. Skulle inte sitta fel med en liten (eller stor) bit av den nu :)

pussilull


 


Barnrumpa.

Grattis på födelsedagen Rebecca Sofia Maria Bergström! Om två veckor och tre dagar joinar jag ligan, sist av alla i och för sig. Men den som väntar på något gott... (väntar alldeles för länge i dom flesta fallen) Haha.
Undrar om det är så illa att fylla sjutton egentligen. Okej, när man är absolut yngst i hela sin umgängeskrets och alla runt omkring fyller myndiga utom en själv är det kanske inte drömscenariot, men ändå. Jag kommer definitivt vara rikast när året är slut. Jag kommer säkerligen också konsumera minst mängd alkohol av mina kamrater och bör därför ha flest hjärnceller kvar till 2009 och min student. Inte illa Gunilla. Och jag kommer ha den enda godtagbara ursäkten till att bara mysa hemma på helgerna!
Okej, det är mycket lame talk och värdelösa argument. Men dom får mig att känna mig bättre till mods, and that's what they're there for! Haha, det är inte bra när man börjar peppa sig själv. Det är det jag gör, om någon missade det^^

pussilull


Midsommar.

Jag kom bara att tänka på att vi hade det väldigt mysigt på din lilla... ehm, stora båt! xD

image209image210

En glad Rikke och en glad Caroline påväg till majstången.  The famous "överlevnadsdräkterna".
image211
Det var midsommar. Vi hade kransar i håret, vi hade varann och livet var sådär bra som det bara är ibland!


pussilull


Konsten att tolka.

Vintern har kommit med snö och sol, och idag har jag varit ute fem timmar! Först gick vi ut till stallet, red ut på Rosa med Cis. Det blåste helt sjukt mycket och hästarna var vildingar! Gasade på banan, Daisy lekte fullblod!
Sen gick jag över till Fornboda och red Fille i ridhuset. Han är nog inte mycket större än Rosa, men ett ton mer häst att försöka rida ihop. Det gick bra tillslut, för att vara första gången iallafall.
Efter det spände vi på Lucy tolkselen, tog vår tusen år gamla, röda pulka under armen och gick till fältet på andra sidan rakbanan. Det var skitlänge sen jag tolkade, och tro mig, det är inte så lätt som det ser ut! Måste ha ramlat femtio gånger och tuggade mer snö än jag trodde var möjligt, men det var gaaalet roligt! Cissi trodde att hon är kung och skulle tipsa mig och Hedvig om hur man gör för att sitta kvar... Bullshit att sitta i skräddarställning, det är knäna som gäller! :D Man måste bara hålla linorna sträckta hela tiden, då gååår det! Lucan blev tokpigg och bockade som en galning, det sprutade snökockor som värsta kanonerna mot oss stackare i pulkan och jag har inte skrattat såhär mycket under ett dygn på väldigt lång tid!
Det blir fler gånger i vinter om jag får bestämma! :)


pussilull


Naturhistoriska Riksmuséet.

Jag säger som både Rikke och Nina, (men inte Doris, hon har väl inte lika naturfreakade päron och morföräldrar som oss andra^^) : Det var en riktig nostalgitripp att vandra runt på NHRM idag. Tusentals småbarn (var vi verkligen sådär små när vi hängde där?) och tustentals tålmodiga föräldrar vandrade runt bland utställningarna.
Blev lite småtaggade på Cosmonova, det gick nån mumiefilm som åtminstone jag gärna sett, men det sket sig^^
Nåt annat som sket sig var maten, haha. Skulle ha ätit på donken i Sollentuna men den jävlen var stängd pga förflyttning. Men gott mod, tänkte vi. Vi äter på museet istället. Men se på satan, det var stängt där också. Så det blev wurre för mig, Valross och fisk medan lilla Nina blev utan mat.. Tusse liten!
Hursomhelst fick vi våra uppgifter ifyllda och kunde någorlunda belåtna återvända hemåt vid tre-tiden :)

pussilull

Gott Nytt.

Det är 2008 och ingenting är annorlunda. Än så länge.
Saker och ting förändras inte över en natt. Åtminstone inte stora saker.
Egentligen vet jag inte om jag vill att någonting ska förändras speciellt mycket. Mitt år har varit fullt av med- och motgångar, men på det hela blir mitt liv bara bättre och bättre. Söker inte förändringar nu, önskar bara att allt rullar på som det gjort det senaste året. Det vore..toppen!



Jag firade det nya året hemma på Alby, hos min granne sen så länge jag kan minnas; Denise Dornell. Först käkade vi och tittade lite på Justin Timberlake, sen började folk störmma in och ju längre tiden skred desto mer kom partyt igång. Vi 12-slaget var det flippat. Skumpa sprutades hej vilt och jag fick en whiskeyröst som hette duga efter att ha skrikit in det nya året för full hals. Hoppas att det sista av 2007 bara var en försmak på vad 2008 kommer att bjuda på!

Gott Nytt, grabbar!


pussilull