9 juli - äntligen helg!

NAJS! Det är torsdag kväll och jag är ledig till och med måndag - sweet! Helgen kommer att tillbringas uppe i Jämtland, närmare bestämt Bräcke. Kan helt ärligt medge att jag inte ens blir ledsen om det regnar ett par dagar, jag behöver sova :D Annars, om solen tittar fram nåt, har jag tänkt att jag ska våga mig på att köra fyrhjulingen en sväng. Det får vi väl iofs se hur det går med.. Haha.

Annars har jag inte hittat på så mkt sen sist. Eller, i tisdags åkte jag wakeboard (äntligen!) med Lollo ute på Lagnö. Rookie som man är tog det 6 försök innan jag lyckades stå på helvetet^^ Med tanke på att det var 16 grader i vattnet hann jag bli lite stel medans jag plaskade runt. Lollo däremot glänste ju som vanligt och stog upp innan en annan hann blinka. Way to goo girl!
På kvällen åkte familjen till favvoön, och straxt efter att dom rullat ut från gården började mina homies strömma in. Ambitiös som man är hade jag försökt styra en liten sommarfest, och det blev faktiskt riktigt trevligt. Kom många som man inte sett skymten av sen studenten, och sånt är alltid uppskattat! Mycket att städa förvisso, men det var det la värt!

Nej, nu ska jag ta och packa lite.

Later!