25 juni - hard work work

Jobb jobb och åter jobb. Vareviga dag jobb.
Sitter i kungsträdgården i det fina vädret och jobbar. Duktiga mig!
Det är ett skönt jobb. Jobbar och jobbar gör jag.
Men på söndag är det slut med Ocean Race-försäljningen och jag får mina första lediga dagar sedan studenten (förutom midsommar)! Sweet!

Igår var jag på Grönan. Dom har ju tillochmed lyckats med Insane, jag var livrädd! Men man som man är blir det ju inget bang, satt för fan bakofram! Och lillasystar grät när hon åkte fritt fall, haha. Tusserå! Det var skitroligt i övrigt, lagom mycket folk, jättefint väder och korta köer. Dessutom vann min kille två gosedjur åt mig, naaw! Höjdpunkten var ändå allsång i bläckfisken, haha.

Harry lämnar landet i helgen, så i tisdags var jag hemma hos Rikke (som var hemma en sväng från Utö) och åt med dom. Eller, dom lagade mat åt mig, och jag åt. Tänkte att det kanske kunde bli ett besök till Californien i höst. Banga inte då! Tack iaf Harry, för att du kom till Sverige. Du är underbar, dude :D

Neej, nu ska jag åka och jobba igen. Jobb jobb jobb.

10 juni - FESTFESTFEST!

Vi tar FUCKING STUDENTEN imorgon! :D:D



Studentlunch idag, lycka och tårar. Snacka om att det kommer bli lite sånt imorgon också.. Gaaah, jag kan inte ens skriva nåt vettigt, får göra det när allt är över (shit, snart ÄR allt över)..



Men det kommer nog kunna bli feeest! WOHOOOOOOOOOOOOO!

3 juni - bra skit!

Liten livsupdate:

JAG HAR INGEN MER FYSIK B!

Det var väl det viktigaste egentligen, haha. Den 27 maj skrev jag kursprovet i fysik b, och är alltså KLAR med den kursen!! Vilken jävla lycka! Har förvisso inte fått tillbaka provet än, så jag kanske inte ska jubla än..
Annars är jag helt klar med allt skolarbete. Var på studiebesök hos Scientologerna igår, tillsammans med Petter, Doris, Ponti och Jocke, som jag måste skriva ner lite reflektioner om bara. Det var faktiskt ganska roligt där, pratade med en jättegullig tant om både det ena och det andra.
Hade också mitt sista biologiprov, som dessvärre inte gick lika bra som jag hade hoppats på. Det suger, hårt. Men det är åtminstone klaart!

Den 28 var jag och Micke Westh toastmasters på Charterskivan. Det var galet kul, och jag är kalasglad att jag fick vara  med på det! Vi var förövrigt elit på att vara toasters, om ni undrar ;)

Jag har också jobbat en del. Donkencarro, som jag heter nuförtiden, har stått bakom kassan flera gånger nu! Det är faktiskt ganska roligt, även om det blir stressigt mellan varven. Blir ännu roligare när förstaa lönen kommer, ska spara pengar som ett svin hade jag tänkt mig.

Förövrigt har jag fått ett till jobb som jag börjar på i höst xD Ska bli hästskötare åt en ryttare på Fornboda. Hoppas det blir av, för det vore hur roligt som helst att ha det och donken tillsammans i höst! Håll tummarna dåå!

Jag har klippt mig också, bokade tid alldeles själv! Duktiga jag, haha. Blev för en gångs skull ganska nöjd, bra timing inför STUDENTEN NÄSTA TORSDAG! Hörde jag fest, Simba? :D