Pablo Diablo.

Släng upp en medelålders transa, en efterbliven argentinare, en basist med tajts och guldglittrig polotröja, en fiolist i brudklänning och ett par till helknasiga pysar på en scen och det blir en garanterad succé! Åtminstone om detta sker på till exempel Nalen i Stockholm, den 30 Oktober 2007. Jag lovar, they will rock!

Nu kanske någon miniEinstein tänker ; "Men den 30 Oktober 2007 har ju redan varit, då borde det ju vara jättelätt att veta om det blir succé eller inte, eftersom man varit med om det!". Och, käre Einstein, detta är helt och hållet rätt. Jag kan garantera succé eftersom jag var där och upplevde den med egna ögon, och öron. 

Efter vitlöksbröd, Hawaiipizza och glass på Pizza Hut med Claes begav vi oss till Regeringsgatan där vi slöt upp med Rikke och hennes crew. Satt i hörnet inne på Nalen och flätade hår, dansade och sjöng fram tills klockan var strax efter tio. Then, all of a sudden, rusade Billie the Vision & the Dancers upp på scenen!
Sedan följde en och en halv timme med massor av underbara låtar, massa tokstudsande och massamassamassa glädjerus! Extranummer som Goodnight Sweetheart och Nightmares förgyllde min kväll till fullo, och mitt humör kunde inte ens förstöras av att Märstatåget åkte tio sekunder för tidigt för att vi skulle hinna med det hem. Busade lite på knarkdonken istället, och kom fram till att vänner och musik är bland det bästa här i livet!

Tack, bästebror!


pussilull


Sister Bear.

Jag och min lillasyster sitter i var sitt rum ungefär tio meter ifrån varandra. Jag sitter vid min dator, hon sitter vid sin.
Nu har jag ägnat ungefär 20 minuter åt att gå igenom alla roliga repliker i björnbröder med henne.





cecilia - den bästa heter Original@ säger:

okej nu får jag ?

caroline - säger:

visst

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

jag ser nånting med..

caroline - säger:

träd

caroline - säger:

jag seeer

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

TRÄD!

caroline - säger:

åh..

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

jag

caroline - säger:

träääd

caroline - säger:

!

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

o låt mig gissa..

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

ditt kommer att vara träd

cecilia - den bästa heter Original@ säger:

?




Jadå, jag har ett liv.



pussilull

Kim Rikke Karsten.

Idag är det min 16 och 3/4 - årsdag. Men mest av allt är det en av mina absolut bästa vänners födelsedag.

Min galna norrkvinna. Min valross. Min Harromobbande häxofob. Min rosälskande flowerbomb. Min gitarr - och pianospelande Zinkenfantast. Min midsommarvän. Min Petegalna 'and foor fuck sake stop saying soccar' -brud. Min vampyrtandade lejonhona. Min Rikke.

Sjutton gubbar, vad jag tycker om dig! Grattis på 17-årsdagen, så mycket det bara går! <3

image203


pussilull

Z-dag.

Som jag redan sagt, ägnades gårdagens kväll åt att titta på film. Efter fodringen åkte jag till Alex och glodde på två rullar med tidigare nämnda, Rikke, Elin, Johanna, Mickan och Linda.
Och Ja, Charlie Hunnam är fortfarande universums snyggaste människa. Det har inte ändrats sen i somras. Eller vad säger du Rikke?
Och jag vill inte dricka öl som han gör, det är INTE kvinnligt!

Slaggade hos Karsten, och åt upp fyra av hennes baugetter imorse. Sen åkte vi in till Stockholm stad för att införskaffa prylar till maskeraden. Jag vet vad jag ska vara men jag tänker inte sääga, nananaa^^ Lite rädd för alla förändringar som måste ske innan, men man lever bara en gång! Frågan är om jag ska låta Tjockis sköta det där med saxen, eller om jag ska lita på mig själv.. Well, den som lever får se helt enkelt.

Imorgon är det skola igen, men bara torsdag och fredag att uthärda innan det är lov. Ledighet. Frihet. Äntligen!


pussilull

GSH.

Ikväll ska jag dregla sönder efter Charlie Hunnam, också kallad världens snyggaste man. Det blir Green Street Hooligans för hela slanten och efter det slumberparty hemma hos miss Karsten.
Man måste slå på stort när det är Z-dag!

Dessutom tänkte jag passa på att säga att jag har världens mest oseriösa msn-konversation med min syster.
Hon hotar mig med Bonnie the stridshund! Aooutch vad rädd jag blir!
Och jag är inte underutvecklad, även om fajbjoooj doktorn säjjej det. Lovar.

P.S, nån som har tips på hur man straffar en lillasyster som övertar ens dator och maxar på ens msn?

HAHAHAHA!

Oj, så hör mycket flumm på en gång är inte hälsosamt.. Better shape up!


pussilull

En seger i sig.

Jag vet att jag omöjligt kommer kunna somna om jag går och lägger mig nu, så jag lär inte bege mig från datan än på ett tag. Anledningen är att jag har ett kemiprov imorgon. Det är inte det att jag är nervös, för det orkar jag verkligen inte bli. Men man ligger och tänker igenom allt, och stressar upp mig i onödan. Då är det mycket mysigare att sitta och prata med alla tokiga nissar och söta tomtar på msn!

Har inte pluggat så mycket som jag vill ha gjort, men jag får ta det som det kommer. Har kommit fram till att ingen annan bryr sig om hur jag sköter skolan. Och jag måste inte ha MVG i alla ämnen för att vara omtyckt, iallafall inte av de som kallar sig mina vänner. Därför kommer min nivå kanske sänkas lite ett tag, tills studiemotivationen infaller sig ännu en gång. Jag håller på att lära mig att ta det lite lugnt emellanåt, och sakta men säkert håller jag på att acceptera att jag inte är bäst på allt.

Jag förstår att det måste låta drygt som fan, men vad jag menar är att jag inte måste prestera på topp i allt jag gör. Man kan gå in för något för att bara ha kul och njuta av vad man gör. Man måste inte alltid vara bäst.
Hela mitt liv har jag hört att det viktigaste är att man har kul. Men på något sätt har jag alltid tolkat det som att det är roligast om man vinner också. Tävlingsmänniskan i mig tycker väl fortfarande så, men jag har lärt mig att jag måste veta vad det är jag offrar för att segra innan jag vet att segern var värd det!


Sitter och lyssnar på Billie the Vision and the Dancers nu. Bästebror och jag ska på konsert på höstlovet, och det ska bli alldeles jättemysigt! Har inte brottats med honom ensam sen i somras, så jag ska äntligen få visa hur stark jag har blivit ... Dessutom ska Rikke dit med sitt gang, så det kan bli en trevlig spelning vill jag lova x)


pussilull


När Batman fyller 17 år...


image192

...händer det grejer vill jag lova!




Tackar allihopa för en mycket trevlig maskerad och kväll! Nästa helg blire favorit i repris^^


pussilull

Tvåan.

Sanningen är att tvåan är precis så jobbig som jag vill få den att verka vara. Vi har inte fler saker i skolan nu än förra året, men skillnaden är att nivån har höjts ytterligare ett snäpp. Det räcker inte med att bara göra sitt bästa för att ha ett MVG, man måste ha turen på sin sida och samtidigt anstränga sig som ett djur för att ha en chans. I vissa ämnen presterar jag bättre tack vare/på grund av den pressen, men i andra ämnen ger jag bara upp. Det känns sem en omöjlighet att förstå kemin, därför försöker jag inte ens. Jag vet att det knappast gör saken bättre, men jag kan helt enkelt inte.
Att all motivation har försvunnit går också att förklara med att man måste ta hem i princip alla ämnen minst en gång i veckan och bara plugga ikapp det man inte hinner med att göra på lektionerna, det tar liksom aldrig slut med saker att hinn med. En aldrig sinande brunn av homework.
När sen ämnena som man måste ta hem är så svåra att det helt enkelt inte går att göra läxorna själv, för att man inte förstår, då krävs det en mycket stark person för att motivera sig att fortsätta.
Och sen har vi det klassiska, alla lärare förväntar sig att man ska prioritera just deras ämne, eftersom det såklart är viktigast. Vad är det för bullshit liksom? Vi är bara barn fortfarande, och kan inte göra mer än vi kan. Det kan ju inte vara meningen att vi ska sitta i skolan 820 till 1600, komma hem 1630 och sen plugga fram till 1830. När ska vi hinna leva? Dygnet har faktiskt bara 24 timmar.
Men det är värt att offra mycket för att få gå med dom jag går med. Jag skulle mycket hellre läsa samämnena, språk, historia och religion är bland det mest inressanta jag vet (when it comes to school), men att gå med samarna? Nej tack ;) Naturtvåan i Rudbeck måste vara bland Sveriges mest underbara gäng. Töntarna tar över liksom.
Så jag antar att jag inte borde klaga. Som man bäddar får man ligga, och jag skulle inte velat ligga annorlunda. Jag skulle iallafall inte velat ligga med några andra (misstolka geeks).

Rudbeck är bra, brabrabraaaa! x)


pussilull


Dagens citat.

Louise på kemin;

"Alltså. För att få MVG på nationella i matte C är det ju typ bara att skriva derivata och rita ett jääättestort hjärta runt.."

Ha-ha-ha. Sjukt klockrent!


pussilull

Kalasbra!

För att inte hösten ska bli alldeles för grå och tråkig måste man ha saker att se fram emot.
En maskerad, en halloweenfest och en artonårsfest innan november räcker bra för att tillfredsställa mitt partybehov^^
Den stora frågan är bara; Vad ska man klä ut sig som? x)


pussilull


Kungsträdgården.

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är enkel. Jag tycker att det förra inlägget är så viktigt, så jag ville att alla skulle få en chans att läsa det. Bara sådär.

Manifestationen i Kungsträdgården i fredags; 10 000 människor trotsade regnet och haglet för att visa sin ståndpunkt. Alla med samma åsikt. Det har gått för långt - våldet måste få ett stopp. Tillsammans är vi oslagbara. Tack Anton, för att du tog det första steget. Det är upp till oss andra att fortsätta på samma väg.

Ja, jag grät.
Under den tysta minuten.
Under sången.

Inte så mycket över förlusten av Riccardo (vila i frid), jag kände inte honom, men över att ett liv ska behöva tas för att folk ska reagera. Tårarna rann för alla som inte var där, för alla jag saknar. För alla som inte längre finns hos mig. Som tur är hade jag Denise som höll mig i handen, det är så lätt att tappa fotfästet när tankarna svindlar.

Vi är inte framme än, glöm inte det.



pussilull

För att allt kan gå i kras - snabbare än tiden.

Ett inlägg dedikerat till pojken som blev jagad rakt in i döden. Till pojken som blev slagen och sparkad ut ur livet på jorden, dagen innan han skulle fylla 17 år. Till pojken som föll offer för det gatuvåld som växer okontrollerat och gång på gång förstör människors tillvaro. Ska det behöva skördas fler liv innan vi gör något?

Om världen inte ska rasera måste vi reagera. Jag orkar inte sitta och se på, men har samtidigt ingen aning om vad jag ska göra. Vad jag kan göra. Vad kan jag göra? 
En människa av sex miljarder. Jag har ingen makt att förändra hela världen, det är en omöjlighet. Men att stå passiv vid sidan av utan att engagera sig känns lika fel som att aktivt motarbeta förbättring. Jag vill hjälpa till. Frågan är hur.

Mina tankar går till pojkens familj. De tog ett liv, hur måga andra liv de förstörde är omöjligt att säga, men den siffran är förmodligen betydligt större. Pojkens frånvaro lämnar tomrum i många nu brustna hjärtan.
 Jag kan inte sätta mig in i hur hans föräldrar känner sig. Alla oöppnade presenter. Skrattet blir till gråt. Glädjen blir till sorg. Det borde inte få vara såhär.

Hur gör man något ogjort?


pussilull

To write, or not to write?

Jag saknar att läsa. Nästan lika mycket som jag saknar att skriva.
Jag har läst en bok för min egen skull sedan sommaren. Förut läste jag ut minst en bok i veckan, jag låg och läste varje kväll. Och jag älskade det.
Att läsa ger mig inspiration att skriva, det ger mig saker att skriva om. Jag läser en bok, det dyker upp massor av frågor i mitt huvud, jag reflekterar över dem och helt plötsligt har jag någonting att skriva om. Åsikter tar form i mitt huvud och jag blir mer och mer medveten om vem jag är.

Det känns totalt menlingslöst och ointressant att sitta och blogga om vad som händer i mitt liv. "..och när vi hade varit hemma hos henne så gick vi till donken och satt där en stund. Jag tog en liten latte den här gången, dom har blivit så dyra nu juu. Aja, sen gick vi till Åhléns.."  Liksom. Inte ens jag bryr mig.

Jag vill skriva om viktiga saker. Jag vill att någon, någongång ska läsa det jag skrivit och kunna känna igen sig. Som jag känner när jag lyssnar på LW. Om det skulle bli så, en enda gång, skulle jag se det som en enorm seger. Men jag har ingen inspiration längre, jag har läst mina senaste inlägg och känner att det bara är... ord. Ord som inte betyder någonting. Ord ryckta ur sitt sammanhang och ihopsatta till meningar som inte har något djup. Det ligger inga känslor ihopslingrade mellan bokstäverna, det finns ingenting där som får mig att reagera. What-so-ever. Hur ska någon annnan då kunna känna någonting?

Nej, det känns nästan som att jag ska lägga bloggen på hyllan ett tag. Tills nya krafter flyger i mig.


pussilull


En sak.

Idag är idag. Det är sant och jag tycker att det är väldigt skönt att ha något som är sant att luta mig mot. Jag vet att idag är idag, att igår var igår och att imorgon är imorgon. För så är det, och kommer alltid vara.

Det som gör livet spännande är att vi aldrig vet vad som kommer hända idag, eller imorgon. Vi vet bara vad som har hänt. Än en gång citerar jag Lars Winnerbäck; "man får välja själv och ta saker som de är". Ytterligare en sanning, men jag vet inte om den är lika tillitsfull som den förra. Jag kan inte själv påverka vad som händer, men måste ändå förhålla mig till allt som sker. Jag måste ta ställning.
Hur jag ska ställning till det här vet jag inte, jag vet inte ens om jag tycker att det var rätt. Det har redan skett och jag måste förmodligen acceptera det, men jag tycker att det var alldeles för tidigt och jag kan inte ärligt säga att det var en bra sak. Därför gör jag inte det.


Jag hoppas att du inte blir sårad, det är allt.


pussilull


Kolmården by eyes.




...och vi såg DJUR också...



...HAHAHA...

...men på riktigt...





..och för de som inte redan märkt det, uttalas rubriken Kolmården 'bajs' om man säger det snabbt. Ha-ha-ha. Oj så skoj!

pussilull

Takida.

image157
det finns en rockare i oss alla...

Fryshuset måndagen den 1a Oktober. Galet bra, galet roligt och bara bäst!

Tack Julia, Sophie och Johanna! Det gör vi om, big time. (Vem var det som paxade sångaren i förbandet^^?

Reason to cry i slutet. Gav mig a reason to cry. Musik är bara det underbaraste i världen, tror jag. Vet jag.



pussilull