Djurgårdens IF



First of all, så är det pissigt väder ute. Kallt och lite småregnigt.
Second of all, så är jag på Alby just nu. Kanske inget märvärdigt över det kan man ju tycka, med tanke på att jag bor här. Men om man sedan ägnar en sekund åt att tänka på vilket datum det är (28 maj) så kanske man kan börja ana en miss i min planering. Inte kommit på det ännu? Här är en liten ledtråd:


Blåa ränder går aldrig ur.

Det är Derby, och jag är inte på plats! And that's thanks to mitt underbara kemiprov som jag har på onsdag. Kan ju knappast kalla mig riktig gårdare om jag inte ens går på råttslakten. Menmen, jag supportar mitt lag hemifrån. Och vi vet ju alla vilket lag som är bäst. Det kommer inte min frånvaro ändra på, no way!

"Rött för blodet genom hjärta och ven
Gult för solens värmade sken
Blått för himmel, regn och hav
Stockholms stolthet VÅRAT LAG!"

image72


Heaven - Hell


pussilull

Bonne Nuit.



Jag börjar märka att jag sovit lite lite de senaste nätterna. Ögonen klistras typ igen och jag pallar inte kolla på skärmen, så jag ber om ursäkt för alla stavfel som kommer dyka upp i den här texten redan nu. Yeahyeah, whatever.

Kom precis hem från en spelning på Galaxen. Sally's spelade, var klart bäst på kvällen! Great work, ya'll^^  Trodde jag skulle kissa på mig när jag såg bandet som spelade innan, typ 40+are utan trosor med hår ner till asset stog och rockade loss med endast sina egna barn som publik. (Nån som trodde att ungarna fått höjd veckopeng för att låtsas digga, and I'm sure that's how it was :P) Muhahaha.
Alla drog vidare till Peter, meen eftersom man är bonde går inte bussarna senare än såhär så det blev till att bege sig hemåt själv i mörkret. Hade en mycket trevlig konversation med en busschaufför (blev för fjärde gången frågad om ifall det är sant att jag bor på Alby. Kan inte se så mysigt ut från vägen^^) However ska det bli väldigt skönt att krypa ner i sängen om en liten stund :)

Sov hos Julia igår. Det var extremt jättemysigt! Pratade massa franska med deras inneboende utbytesstudenter från Frankrike, och jag är faktiskt nöjd med min prestation. Haha, även om jag stakade mig och tog lite tid på mig för att komma på formuleringar emellanåt så lyckades jag prata med dom hela kvällen x) Hoppade på studsmattan, spelade fotboll och fick stryk i TP av invandrarna (beatade Sam iaf :P) innan kvällen var slut. När småpojkarna (fransmännen) hade gått och lagt sig stannade vi stora och coola (haha) uppe för att titta på film. Tror du inte idioterna sätter på Grudge 2? Well, rätt gissat! Jag trodde vid ett flertal tillfällen att jag skulle kissa på mig, men som tur var för Gudmundsons soffa så klarade jag mig från det. Var iallafall skitmysigt! Tackar och bockar för gårdagen.

Var i skolan och pluggade kemi med Maria idag, duktiga flickor! Sen in till stan för att leka med Viktor (typ 100 år sen sist, inte bra inte bra..) och fick spö i basket. Meen, nästa gång kommer jag kicka ass (A) Haha, förhoppningsvis iallafall. Dessutom ryktas det att herr Söder har köpt biljetter till en viss konsert i höst. Inte illa vill jag lova!

Och Rosan är inte halt längre. Iallafall inte rätt ut, varken på rakt eller böjt spår. Tack gode Gud, det känns så bra att hon blir bättre :)

Nej, nu ska Carro lägga sig och sova tror jag.

pussilull


Bonde for life.



"Life is good, and the sun is shining."



image70


Under en pratstund med Mian igår kom vi fram till en sak; vi har mycket bra liv. Och mycket bra platser att tillbringa våra liv på. Det är inte alla som kan öppna ytterdörren, sätta sig på gräsmattan och äta frukost i solen en vanlig tisdagsmorgon, och  det är långtifrån alla som samtidigt kan betrakta sina sommarglada hästar njuta av tillvaron i en grön hage. Vi hästnördar finner det oerhört tillfredsställande att se våra fyrbenta vänner må bra, så när de går omkring och betar saftigt, frodigt gräs, slår lite med svansarna mot eventuella attacker av flygfän och bara blir tjockare och tjockare kan vi inte annat än le.


Dessutom, om det är så att jag glömt att berätta det för någon, så har jag i princip sommarlov om en vecka. Kemiprovet på onsdag är det sista stora jag har kvar att klara av i skolan, sen är det enjoy life och enjoy living 110% i två månader som gäller.
7 juni ligger som en hägring i andra änden av tunneln. Ibland är jag rädd att min verklighet är på låtsas, att jag ska vakna upp ur någonslags dröm. Jag får nästan panik när jag tänker på hur det skulle vara om jag snart slår upp ögonen för att märka att det är den 14 november 2006 och att jag ska gå igenom hela vintern en gång till. Vet inte om jag skulle klara det.
Det är klart, vissa saker som har hänt den här hösten, vintern och våren skulle jag inte tveka en sekund på att göra om. Jag har träffat massor av nya underbara människor, besökt fantastiska platser och fått en ny pålle att leka med. Står i tacksamhetsskuld, vet inte till vad men så fort jag tar reda på det skall skulden återgäldas, så sant som det står skrivet! Trots att det har varit super, så har allt som hänt  faktiskt redan hänt, så istället för att blicka bakåt ser jag väldigt mycket fram emot nya spännande upplevelser att vara med om sommaren 2007.



pussilull

Kursprovsepidimi.

Klockan är i skrivande stund 16.23, och jag har precis gått upp ur den säng som jag spenderat de senaste två timmarna. Står fast vid att man mår bra av att sova på dagen om man är trött, vilket 'man' i det här fallet ofta är. Varför inte liksom :)
Sitter med en kopp thé bredvid mig (som vanligt när jag bloggar?) och reflekterar lite över dagen som gått. Har i princip inte hunnit med nåt annat än att plugga matte, äta, hänga upp tvätt och sova, oh I'm a creative person. NOT!
Wellwell, att matteprovet är klart känns som en befrielse i allra högsta grad (andragrad-sfunktion^^) Okej, nu är det for sure. Rikke, vi MÅSTE byta linje! Hahaha, jag skämtar om grundämnen och böjda linjer. Det värsta är att jag på riktigt finner det amusing, jag skrattar åt skiten. Iofs (eftersom alla andra har nämnt det måste jag ju också göra det - wannabebee) ; Kemi kan vara roligt. Vet nån vad som bildas om man låter butanol oxideras? Butanal. Muhahahaha xD

Imorgon ska jag göra alla franska kursprov, och nästa vecka ska kemiprovet skrivas. Sen är det klart. Finito. Man kan säga att mitt sommarlov börjar den 31/5, och min almanacka skvallrar om att det bara är en dryg vecka kvar tills dess.

Den 31/5 händer npågot annat som ska bli så himla roligt; jag och Claes ska åka till Gränna och hälsa på världens bästa Ingrid och bror. Kan bara fantisera om hur fin du kommer vara när du springer ut på fredagen :)
Och Babbe, ta dig i kragen^^ Vi måste göra en insats på presentfronten! x)

pussilull

Maj maj mys.

Idag är en mysig dag. Det har jag bestämt!
Duggregnet ute gör luften tung och fuktig, och de fantasifulla kan höra hur regndropparna viskar hemligheter till varandra innan de faller ner till marken. Världen darrar av förväntningar på vad som komma skall.
För det märks så tydligt att sommaren är på väg, den är så nära och ändå vågar den sig inte hela vägen fram. Retsamt skiner solen på morgonen och lurar oss värmetrånande studenter att ta på oss alldeles för lite kläder. Med ett spjuveraktigt leende går den sedan i moln någon gång vid lunch för att skratta lite åt de som lämnade jackan hemma, och därför måste gå i kortärmat genom regnet hem. Idag kunde jag skratta tillbaka, för trots blöta armar frös jag inte under promenaden från bussen. Jag gick och log åt regnet, och sjöng med Paolo Nutini i öronen.

"And life is good and the girls are gorgeous
Suddenly the air smells much greener now
And I'm wondering 'round
With a half pack of cigarettes
Searching for the change that I've lost somehow"


Något annat som är mysigt är att känna att man har vänner som betyder någonting. Att se någon kämpa mot tårarna och i samma stund veta att man skulle gå genom eld för att kunna torka bort dem.  Att i börja skämta om grundämnen för att byta tårarna mot ett leende, och att se det som dagens största seger när man lyckas.

Att ha vänner som man kan dansa och sjunga och skutta och flumma med, överallt och närsomhelst. Vänner som inte dömer och som inte trycker ner, utan som kan uppskatta dig för den du är. Att ha vänner som tar fram det bästa hos dig, vänner som förstår. Jag har bättre vänner än jag tror att jag förtjänar!



Jag måste göra min datahörna mysigare.



Imorgon har jag nationellt prov i Matte B. Det kommer inte gå så bra som jag vill att det ska göra, men det blir som det blir. Det finns viktigare saker här i livet än bra betyg, det har tillochmed Carro kommit fram till. Och då är det så. Punkt.


pussilull

Kvällen i parkerna

Muhaha, Jag har blivit fjortis^^ Var nämligen på Nrj in the park igår, och det var skitkul! x)
Fick skjuts till Sollentuna av Therese, och vi sprang (!) för att hinna med tåget, snabbt dessutom^^ And we made it, wohoo! Drog till Donken det första vi gjorde ("Vi ska till Donken o käka middag, det lär bli blir minst en Mc Flurry var" *sjunger) innan vi gick vidare mot kungsan. Var där kanske en timme innan det började o det var ändå massa folk överallt. (Eller folk o folk vet jag inte, men massa fjortisar iaf ;) ) Trängde oss in i mitten nånstans, och när det började hade vi placerat oss i bra spaningsläge. Snook först ut på scen, det är fan seriöst bra musik asså. Nejmen på riktigt, efter konserten var jag sjukt taggad på R'n'B o hiphop o hela köret (A) "This is why I'm hot, This is why I'm Hot. This is why, this is why, this is why I'm Hot. I'm Hot cause I'm fly, you ain't cause you not" P Haha, när Danny kom ut ropade jag på fisken o sa åt henne att ringa Rikke, hennes man sjöng ju. Yes, man har ju humor så det räcker och blir över, eller?...

Afterwards, gick vi till Donken igen innan jag och Denise promenerade mot Sturplan och vidare mot Humlan. Sen tillbringade vi resten av kvällen där genom att tillsammans med Malin och Yollis o några andra nissar spela kubb. Säsongspremiär faktiskt! Hann tillochmed bli lite nostalgisk innan kvällen tog slut, sjöng Söndermarken och Elden hela vägen tillbaka till pendeln.


Ett irriterat litet P.S bara; jag kan inte fixa min design.. Den vill inte lyssna på mig!

pussilull


Summer?


Jag har köpt sommarkläder.  Nu fattas bara sommaren!


pussilull


Brainshake.

Men Grattis på fördelsedagen Caroline. Nu kan man ju tro att jag fyller år idag, men det gör jag inte. Det var ett ironiskt uttalande, och betydde ungefär : du är dum i huvudet Carro.

(Nån som däremot fyller år idag är Mats, grattis Cawboy! :)
Och Norge har nationaldag, grattis Norway! :)
Och Rebecca har namnsdag, grattis Bambi! :D )


Eller, jag är inte dum i huvudet, men jag har ont i huvudet. Lyckades rida omkull på terrängträningen idag, grattis som sagt. Så synd, för Rosa var mktmktmkt duktig innan! Första gången hon hoppade fält, och hon tyckte att det var så roligt! Klockren på vatten o torrgravar o häckar och bankar o allt. Det dumma var att när vi skulle hoppa den irländska banken så gick det lite för fort, så hon snubblade efter nerhoppet och slog en kullerbytta. Carro for åt fanders, men tack vare att min underbara häst verkligen gjorde sitt yttersta för att inte kliva på mig har jag klarat mig med en hjärnskakning och en lätt mörbultad höft. Kossan är också blåslagen, ont i vänster fram. Hoppas att det bara är ett slag eller en sträckning, och inget allvarligt, blir hon inte bra snart vet jag inte vad jag gör. Lilla gumman! Hade sönder Whitakerhjälmen också, bara att lägga upp 3 lax o köpa en ny. Härligt...?
Inte så lyckat att mamma såg volten heller, den var (enligt henne) typ slutet på min fälttävlanskarriär. Fast, det löser vi lite senare. Hoppas jag.

Jaja, resulterade iallafall i att jag inte får rida på ett par dagar och att jag inte får segla i helgen och att jag inte får lämna gården ikväll. Lyckat!

(Nån som uppfattade den bittra tonen i min röst?)


pussilull


 


Sebbe talar ut 2

Ja vi vet ju alla att blogg bara är en skitgrej, vet egentligen inte varför jag skriver det här, brist på nöje, eller aa va fan som helst. Tyvärr kan jag inte skryta om mina exklusiva mornar och hur jag lyckades banta bort 13 kilo på 2 veckor som vissa av er andra brukar göra. Kan säga hälften som skrivs på såkallde bloggen är bara skitsnack.
Som ni vet så är det snart sommarlov, jag är jävligt tacksam för det.. kan någon komma på något tråkigare än att sitta i en varm äcklig jävla skolsal å lyssna på en gammal jävla satkärring som snackar om Politikens ekonomi i Chiparamba långt åt helvete, Vem fan bryr sig egentligen ? (Hej, jag kan bara säga "jävla"? Carros anm^^)

Ni som känner carro bra vet ju att hon har en kille på g, jag vet inte riktigt om det är rätta grabben men man måste följa sitt hjärta och det är de carro gör, nu blir säkert många av er fundersamma på vem den här killen är, jag vill inte göra er besvikna så jag säger ingenting ;). (Uh, wanna tell me anything about this guy? ^^ Carros anm.)

Carro bor ute på vischan det vet vi alla, hon lever på skitigt vatten och får endast duscha engång i veckan.. eller hon har ju tid att duscha om hon är i skolan.. men hon gör inte det. Carro "skogsmullen" lever ett rätt så enkelt liv, hon säger att hon inte har några besvär, men det är bara skitsnack eftersom hon vet att alla andra på skolan har det så mycket bättre än henne. (Det där med skogsmulle, det kommer du få sota för en vacker dag.. Carros anm.)


En av alla våra ytterst seriösa konversationer. Carro blev åter igen mobbad för placeringen av hennes bostad, och skulle försvara sig. Själv insåg hon inte det roliga förrän det var försent.. Jag skulle tro att hon inser det nu. Carros anm.

image69
HAHAHAHA!


Nog om det bloggfags,nu pallar jag inte skriva mer. ha de bra. Pöss



Spikat!

Kom tidigt fram till att jag inte skulle kunna hämta ut min biljett om jag inte följde med till Sollentuna Centrum själv, eftersom jag inte hade kontanter på mig. Julio tyckte, när vi stog i kön till kafeterian, att jag skulle ge kortet till henne så hon kunde ta ut pengar till mig. Två sekunder senare ropar bruden i kassan och undrar om Julia hade tänkt att lämna kvar sitt eget kort bland mackorna. I den stunden slog det mig... Eftermiddagstur till SC för Carros del^^
Efter en mysig pratstund med Bambi och professor Snape om signaturförfalskningar och att lämna tillbaka för stor växel eller inte på eftermiddagen skyndade jag och förstnämnda ut till busshållplatsen. (På tal om att lämna tillbaka pengar, så gjorde jag inte det. Hittade en hel hundralapp ^^) Ringde Julio o Sophinken, som satt instängda i ett musikrum med dildos (?) (tror att jag ska be om förklaring senare :P) och insåg att dom inte skulle hinna med bussen. Så Beccis o jag drog till donken och mumsade på pommes och milkshake while waiting. Mötte Rikke och mamma Bergström innan J&S hann dit. Nu är biljetterna i säkert förvar @ Bergström manison!


image68

Annexet 21/11. Vi ses där!



pussilull

Rädda Rosa.

"Rädda Rosa! Mata inte 63 kilos-Carro!" Hahaha, fyfaaan va elakt det var! ^^ "Om du väger 63 kilo kanske du bara ska äta bananer." :)  "Nejmen det är ingen risk, jag hånglar inte upp brudar som väger mer än 63 kilo."
Yeah, så vad du än gör; Mata inte den tjocka tjejen i ridbyxor!

(Strumporna ligger kvar därute, borde kanske ta in dom.. Näe, dom får ligga kvar xD )

Men Rosa orkade iallafall med att tävla! Felfri båda faserna 0.90 och 1 meter! Duktig Kossan! <3 Det är så roligt att rida nu, allt flyter och allt bara funkar. Peppar peppar!

Och the thing of today: Grattis Cis fjorton år! Nu är du fjortis på riktigt xD  Inte fel att använda idomin och hårspray tills vi andra går under nu, hoppas det känns bra! :) Älskar dig, miffosyster! <3


pussilull


Schema - freedom

Och så har ytterligare en av världshistoriens veckor passerat. Blev jag något klokare? Nääe, men vem hade förväntat sig det ;)
 La upp sjukaste strategin i början av veckan, tänkte att om jag pluggar en timme kemi om dan borde jag grejja kursprovet hyfsat, meen planen sket sej efter två dagar. Muhahah, jag hatar att plugga^^ O sen har vi sjukaste slappa schemat fram till lovet nu! xD Ingen mer matte (förutom nationella :O) o ingen mer kemi på fredagar, o typ bara fem franskalektioner kvaar :D Innebär i princip att jag slutar tolv på tisdagar, kvart över ett på onsdagar, halv tolv på torsdagar o på fredagar slutar jag kvart i tre plus att jag börjar tjugo i ett :D Det är mina veckor när det är som flest lektioner ^^ Känns som att tiden fram till lovet kommer bli naaajs ^^

Snart kommer Denise o Julia, Cissi har fjortisfest med tio fjortisar o nu knackar Babbe på dörren xD Ses! :)


pussilull


Men Serri^^

Haha, Carro har fått kritik för att hon skriver alldeles för 'poetiskt och seriöst' i sin blogg, så här kommer ett 100%igt oseriöst inlägg.

Yeah, idag har varit the best day since this morning.. Ehm. Ja..
Blir lika rädd varje gång jag vaknar nuförtiden (anledning: utbytt alarmsignal. Numera 'Benny tha Cop' som leker cooling o skjuter o härjar^^) och tror att jag är med i nån pangpang-rulle och att alla är ute efter mej. (Egocentrerad?)
Deniiiisefiis med på bussen! :D Och seen så hoppar typ trehundra skolungar på. För er som inte visste det redan så är jag fobiskt rädd för barn! Seriöst! Dom bara snorar, är oberäkneliga och slåss. Dessutom skriker dom oavbrutet! (Om jag hade varit i klassen är det ungefär nu nån skulle kläcka ur sej nåt i stil med 'Men det låter ju som du Carro' eller ' Haha, du är väl typ lika gammal som dom')  Jag ska never ever börja jobba med barn :) Well, however, jag överlevde fram till skolan!
Första lektionen; english. Snape har fått för sig att vi ska börja göra filmer. Jättefint sätt att lära sig engelska på, i och med att alla pratar svenska hela tiden, Muhahah ;) Aja, vår grupp kör en new upstylad version av Guldlock. EMO Goldilocks and the three Gaybears. Nu skulle man kunna tro att jag antingen ska vara EMO eller en bögbjörn (HAHA, shit va kul! Bögbjörn, klockrenaste uttrycket.. Vi byter ut Styrbjörn mot Bögbjörn i almanackan, lär vara typ lika många som heter det ^^) men det ska jag inte. Jag ska vara The Hunter (Daunter) (Günther).. Yeas! "Yo brotha from anotha motha, ya got it floowing grilfriend. Soo dawg, how yo dooing?"
Wanted: Argument mot att jag bor off.
Get in touch with:
Caroline Kastre
Alby Gårdsväg 3
19492 Upplands Väsby
0737649785
HITTELÖN!


B R E A K :   L A S S E B I L J E T T E R    K Ö P T A !   xD


Mjihihi, Julia har beställt biljetter till oss till Lasses spelning i Stockholm! Onsdagen den 21 november 2007, klockan 19.30 i Annexet, då börjas det! <3 Lars Winnerbäcks musik is the shiat!

Hade samhällskunskap. Hände inget, förutom att vi fick lite småpanik för att ingen kan nåt om nånting. Men wtf Didrik, det löööser sej :D Seen så slutade Carro o co skolan för dagen, but as we are the foodmonsters we are (tror inte man kan skriva så.. ) så blev det foodcourt innan nån lämnade schoolisen. Taggade SJÄLV (looner, yes for sure) till Sollentuna Centrum, köpte present till Cis och present till moi. Ett supernajsigt ankarhalsband (tappade typ bort det förra, slå på Carro!!) i silver :) Det förra var finare, men nu har jag ett igen åtminstone. Asså, det var min present, Cis får veta sin på lördag ^^

Åkte hem och läste älskade
Rikkes blogg! Klart att det blir favorit i repris i sommar! Med dom andra geeksen, hihi guran på stranden och nattbad i brotten:D And you wanna know somethin? Jag hade lika roligt jag! Tack kompisen :)

Nu ska jag ut och ta en dust med Kossan, hoppas det går bättre än igår, annars hamnar hon hos korvfabriken ( Nooooo! ) Hahaha, ska bråka lite med Muppot xD Och senare kommer Maria hit och leker <3 Braig dag idag, faktiskt!

pussilull

And she's back.

Woah! I've walked over to the dark side! Två blogginlägg samma dag, detta kan inte vara nyttigt. Har dock kommit på vad jag ska skylla på (klurat ganska länge, eftersom jag måste ha nåt annat än mig själv som syndabock); and the winner is.. Carros bloggtorka de senaste veckorna! Yeah, så äre. Jag försöker bara ta igen vad jag har missat. Så, då har vi gjort det klart: Carro är inget internetfreak! (I can hear you laugh at me, you bi*tches^^)

Skit samma, tänkte bara meddela följande:

V Ä R L D E N S    B Ä S T A     M A R I A     Ä R     H E M M A     I G E N !

Och imorgon får jag krama och pussa på henne igen:) Där kan vi snacka Mariatorka, ingen Mia på två månader:/ Kan mycket väl vara en av de mest traumatiska upplevelserna under min uppväxt ;) Nejmen seriöst, du har varit oerhört saknad. Jag bara bubblar av saker att fråga och berätta!

1 7 75 6 7 75 6 7 75 6 7
1 7 75 6 7 75 6 7 73
602 206 103
305 6 19 27
17 18 16 15 13 19 14 17
19 16 15 11 8 100 JÄMT!

Welcome home, babe <3


pussilull

Raindrops keep falling on my head.

Ni vet när det regnar på våren. När alla nyutslagna träd förtrollar luften då de äntligen vågar låta sina knoppar slå ut och bli blommor, när marken luktar våt asfalt och blöt jord. Efteråt kommer tystnaden, stillheten. Det känns som att tiden fryser och att alla väntar på att nån ska våga ta nästa steg. Ett försiktigt fågelkvitter och magin är bruten. Man blinkar med ögonen och skakar på huvudet, undrar om man inbillat sig allt.
Precis så kändes det igår. 
Bara hästarnas blöta halsar och vattendropparna som låg på trädbladen och glänste i solen skvallrade om regnet som precis dragit förbi. Blev helt berusad av alla dofter, alla känslor.
Fyra varma hästar taktade framåt över ängarna samtidigt som solen trängde undan de sista regntunga molnen på himlen. Red ner mot Norrviken och lät hästarna svalka av sig i det grunda insjövattnet. Frustandes och sparkandes med frambenen roade de sig själva ett tag, medan vi försökte fotografera och spara minnen av den tidiga majkvällen.
Min bästa tid är nu.

pussilull

I Höst!

Så underbart, härligt och fantastiskt !




image67


Turnéplan


26-okt Göteborg Lisebergshallen

30-okt Lund Olympen
31-okt Halmstad Sporthallen
01-nov Varberg Sparbankshallen
02-nov Uddevalla Agnebergshallen
09-nov Skövde Arena Skövde
10-nov Norrköping Himmelstalundshallen
11-nov Eskilstuna Lokomotivet
12-nov Uppsala Fyrishov
14-nov Östersund Sporthallen
15-nov Luleå Pontushallen
16-nov Haparanda Aspenhallen
17-nov Umeå Idunteatern
20-nov Västerås Västeråshallen
21-nov STOCKHOLM ANNEXET
24-nov Borlänge Maserhallen
30-nov Karlshamn Väggahallen
01-dec Helsingborg GA-Hallen
02-dec Kalmar Sporthallen
03-dec Växjö Teleborgshallen
05-dec Örebro Conventum
06-dec Jönköping Idrottshuset
07-dec Linköping Sporthallen



Jag vet inte riktigt hur man ska förklara det jag känner just nu. Även om jag trott och kanske tillochmed vågat hoppats på en turné i höst så har ingenting varit spikat. Det är det nu.
Det är spikat att vi ska stå längst fram i annexet den 21 november.
Tillsammans.
Vi ska åt samma håll, så ta min hand.

Det är det här jag har väntat på. Någonting att se fram emot. Ett ljus borta i horisonten. Skatten vid regnbågens slut. Resan dit börjar nu, vem vill följa med mig?



pussilull

Säger du det så..

Dry your eyes mate - The Streets

In one single moment your whole life can turn 'round
I stand there for a minute starin' straight into the ground
Lookin' to the left slightly, then lookin' back down
World feels like it's caved in - proper sorry frown
Please let me show you where we could only just be, for us
I can change and I can grow or we could adjust
The wicked thing about us is we always have trust
We can even have an open relationship, if you must
I look at her she stares almost straight back at me
But her eyes glaze over like she's lookin' straight through me
Then her eyes must have closed for what seems an eternity
When they open up she's lookin' down at her feet


Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over


So then I move my hand up from down by my side
It's shakin', my life is crashin' before my eyes
Turn the palm of my hand up to face the skies
Touch the bottom of her chin and let out a sigh
'Cause I can't imagine my life without you and me
There's things I can't imagine doin', things I can't imagine seein'
It weren't supposed to be easy, surely
Please, please, I beg you please
She brings her hands up towards where my hands rested
She wraps her fingers round mine with the softness she's blessed with
She peels away my fingers, looks at me and then gestures
By pushin' my hand away to my chest, from hers


Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over


And I'm just standin' there, I can't say a word
'Cause everythin's just gone
I've got nothin'
Absolutely nothin'


Tryin' to pull her close out of bare desperation
Put my arms around her tryin' to change what she's sayin'
Pull my head level with hers so she might engage in
Look into her eyes to make her listen again
I'm not gonna fuckin', just fuckin' leave it all now
'Cause you said it'd be forever and that was your vow
And you're gonna let our things simply crash and fall down
You're well out of order now, this is well out of town
She pulls away, my arms are tightly clamped round her waist
Gently pushes me back as she looks at me straight
Turns around so she's now got her back to my face
Takes one step forward, looks back, and then walks away


Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over


I know in the past I've found it hard to say
Tellin' you things, but not tellin' straight
But the more I pull on your hand and say
The more you pull away


Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now



pussilull